tom3kb Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 @vidkunsen kużwa chodzi o polską wersję, rosyjskie to bez problemu się znajdzie. Ps. @Svart i @andwis wrzucam na MEGA, ale jeszcze z 50% moda mi zostało do wrzucenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Nawet Repaka nie mogę zainstalować: Torrent pobrany dwa razy. Setup odpalany jako Admin w zgodności i nic. A poza tym to wersja rosyjska jak pisze tom3kb. Ale dzięki za szybką reakcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 @andwis jeszcze pi razy oko z 20 min i będzie po polsku wrzucony. @edit @Svart i @andwis Dobra jest Kontrakt na Nowe Życie PL. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Bardzo dziękuję. Wszystko działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Svart Opublikowano 29 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 (edytowane) Dzięki wielkie. Zaraz zassam, tylko dopieszczę jeszcze w szczegółach ściągniętą w tzw. międzyczasie Lost Alfę DC eXtended. Edytowane 29 Lipca 2021 przez Svart literówka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Witam Mam problem ze znalezieniem Cyprysa, który ma kartę dostępu do s11 dla Salomona. Powinien być przede mną według rosyjskiego gameplaya. Zadanie mam porozmawiać c Cyprysem, bez zaznaczonej pozycji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 @andwis Ten handlarz pojawia się tylko nocą w określonych godzinach. Musiałeś przeoczyć tę informację. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2021 Andwis - między 22oo a 6oo - znak charakterystyczny - przed wejściem koło niego stoi Łada. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andwis Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Dziękuję wszystkim za pomoc. Mod zakończony. Ciekawe jak będzie z Ateną na plaży :)? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 (edytowane) Jak by komuś kwiczało przy starcie że nie ma: vcruntime140.dll to pomaga zainstalowanie vc_redist.x86.exe(plik dołączony w poście) bo instalacja tylko/najpierw 64bitowej wersji tego pliku nie pomaga(akurat mi). Oraz KNNŻ na google drive bo z mega lubi się ślimaczyć, ma ograniczenia pobierania. A co najważniejsze używa swojego downloadera zamiast systemowego, efektem tego zostawia plik tymczasowy na dysku i trzeb bo szukać oraz kasować ręcznie. vc_redist.x86.exe Edit No i przy odpalaniu moda padła mi grafika, pięknie kr... pięknie 😞 Edit2 Mod zaliczony, bardzo fajny, stabilny(wielki plus za nową mapę, a nie po raz setny znów stare lokacje). Mechanika zarabiania bardzo przyjezdna, stać nas na wszytko czego potrzebujemy. Nie ma teleportujących się za plecami wrogów, hord mutantów łażących wszędzie(choć samych mutków nie zabraknie nigdy) po prostu mod nie próbuje nam dokopać. Miłe i przyjemne granie. Edytowane 29 Września 2021 przez MOS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 W dniu 22.01.2021 o 19:13, Agrael napisał: Wielki plus za.. Tablicę ogłoszeń. Spodobał mi się ten pomysł autorów. Proste zlecenia, po wykonaniu których dostajemy kasę na konto. Podobną tablicę ogłoszeń spotkałem tylko w modzie Ostatni Stalker. Gdzie jest ta tablica? ZTCP w którymś modów (może i w Ostatnim Stalkerze) w bazie CzN z podstawki, była taka tablica na której zadania pokazywały się w postaci fizycznie przyczepionych kartek. "F" na kartce pozwalało zaakceptować zadanie, kartka po tym znikała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 @Kubuś Puchatek w tej głównej bazie stalkerów, niedaleko wejścia do budynku. W tym budynku co nie ma technika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 25 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) Dzięki, jak mogłem jej nie zauważyć? Szukałem na tej w środku, obok Szczerbina. Zadania zrobione, w sam raz na początek moda, aby się dorobić kasy i broni, teraz po rozmowie z Ateną na temat plaży to w zasadzie spacer... [dodano] Znalazłem "buga" w modzie. Handlarz w barze skupuje naprawione noże po 999-100 rubli, a sprzedaje po 899 rubli. Jak komuś brakuje kasy, to można trochę zarobić kupując i sprzedając noże. Edytowane 25 Listopada 2021 przez Kubuś Puchatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Czyżby powrót ekipy V.I.V.I.E.N.T TEAM do modowania? Czy może coś innego? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 Dobrze by było, a doświadczenie w modowaniu już mają. Bardziej mnie jednak zastanawia, co właściwie pisze na tej grafice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 2 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2022 @Agrael To mi wygląda na menu główne lub menu jakiegoś launchera A opcje od góry do dołu to: Uruchom Kontynuuj Ustawienia Informacje Wyjście 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi