Sin member Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 (edytowane) W dniu 18.11.2020 o 11:46, cez137 napisał: Pytanie mam, dlaczego nie mogę włożyć artów do pojemnika? czy to dlatego że mam addona? niektóre strasznie grzeją i ciągle jestem napromieniowany, w ten sposób nie mogę robić szybkiej podróży a jeszcze mam takie pytanko apropo tych pojemników, dlaczego nie mogę wyjąć arta z pojemnika który wyjąłem ze schowka? gdy klikam otwórz, wylatuje cały pojemnik na ziemię @Szczepan9205 nie wiesz przypadkiem czegoś na ten temat? Aby wyjąć artefakt potrzebujesz takiego jakby "chwytaka". Kupisz go w sklepie, takie miedziane obcęgi czy kij wie z czego, później na nie nakliknij PPM czy tam LPM i nakliknij "użyj". Pojawi ci się ramka i art które możesz włożyć, albo wyjąć. Jeśli chcesz wsadzić artefakt do pojemnika, to musisz kliknąć na artefakt i go przenieść do pustego pojemnika, albo zrobić to przy pomocy tego chwytaka, jeden albo drugi sposób działa. A co do szybkiej podróży, to w opcjach możesz poszukać i zrobić tak, żebyś mógł podróżować będąc napeomieniowany, atakowany itp. Z góry jednak odradzam używania wgl szybkiej podróży bo sobie gre zepsujesz. Lepiej z buta chodzić i się wczuwać niż tak sobie skakać z mapy na mape Edytowane 20 Listopada 2020 przez Monolithalian 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 @Monolithalian 5 godzin temu, Monolithalian napisał: potrzebujesz takiego jakby "chwytaka" No na to bym nie wpadł dzięki, włożyć go to umiem, właśnie problem był z wyjęciem, ale dwuznacznie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2020 9 godzin temu, cez137 napisał: dzięki, włożyć go to umiem, właśnie problem był z wyjęciem, Grzech i żal za grzechy: Grzech to wsadzić, żal wyjąć. 10 godzin temu, cez137 napisał: ale dwuznacznie to zabrzmiało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Podpowie ktoś, który Handlarz i na jakim etapie oferuje w asortymencie bronie najwyższej klasy ? USAS-12 itp ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 @Gh0sTp Z tego, co pamiętam, to musisz mieć wysoką reputację w danej frakcji. Wtedy handlarz oferuje lepszy sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 2 minuty temu, Agrael napisał: @Gh0sTp Z tego, co pamiętam, to musisz mieć wysoką reputację w danej frakcji. Wtedy handlarz oferuje lepszy sprzęt. mam już dawno u 2 frakcji pełną, nawet na chwile użyłem spawnera by dodać wszystkie dokumenty itp. Dalej nic się nie dzieję. Mam jeszcze jedno pytanie, posiadasz plik broni XM8 ? pobrałem addona na AR-15 i nie mogę teraz powrócić do wersji broni xm8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 27 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2020 Pamiętaj, że nowy sprzęt u handlarzy pojawia się po określonym czasie, ale o tym na pewno wiesz. Przykro mi, ale z tym plikiem ci nie pomogę, bo Anomalię odinstalowałem jakiś czasu temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaniaV2 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Witam gdzie mogę znaleźć narzędzia podstawowe w STALKER Anomaly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Wszyscy piszą, że w schowkach ale, że rzadko się trafiają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Wracam z kolejnym pytaniem do osób grających na RC18/19 z addonem Bommsticks and Sharpsticks. ( o ile ktoś taki jest ) PDA po przytrzymaniu "P" wydaję tylko dźwięk i nic nie widać. Ktoś mówił o wyłączeniu opcji 3D, czy jest to opisane jaki "PDA simple mod " ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Jeżeli wersja dodatku nie jest dostosowana do odpowiedniej wersji Anomaly to tak się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LoneWolf Opublikowano 2 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2020 Najczęściej znajdowałem narzędzia w schowkach, do których dostawałem lokalizacje w nagrodę po wykonanym zadaniu. Do tego zależy jak masz ustawione znajdowanie zawartości w schowkach, im wyżej tym więcej lepszego szpeju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillol999 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 Przepraszam, mam pytanie. Gdzie mogę znaleźć spolszczenie do moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 @Kamillol999 Pierwsza strona tematu, w spoilerze " LINKI DO POBRANIA MODA + INSTRUKCJA INSTALACJI " 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamillol999 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2020 3 minuty temu, Agrael napisał: @Kamillol999 Pierwsza strona tematu, w spoilerze " LINKI DO POBRANIA MODA + INSTRUKCJA INSTALACJI " Ok w końcu znalazłem. Dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 31 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2020 Nowa aktualizacja dla Anomaly - RC21. Nakładamy ją na RC19. Yandex: [KLIK] Lub też link do wersji standalone (bez nakładania, bez instalowania poprzednich gier z serii Stalker): Google Drive: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duchol Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Kolejny mod do przetestowania, ale wszystko po kolei, na razie na warsztacie jest OGSM extended dla czystego nieba, póżnie planuje priboi story, i jako numer trzy właśnie tą anomalię. Po przeczytaniu komentarzy i zobaczeniu paru gameplay'ów warto by zobaczyć co to za cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Priboi Story nie należy do najdłuższych modów, ale Anomaly to inna bajka - z całą pewnością warto dać temu tytułowi szansę. Zwłaszcza że aktualnie Anomalia ma swoje pięć minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 31.12.2020 o 14:37, kamil190 napisał: Nowa aktualizacja dla Anomaly - RC21. Nakładamy ją na RC19. Yandex: [KLIK] Lub też link do wersji standalone (bez nakładania, bez instalowania poprzednich gier z serii Stalker): Google Drive: [KLIK] R20 nie ma ? Czemu wgl nie ma tych "RC" na stronie anomaly moddb ? Edytowane 9 Stycznia 2021 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 4 godziny temu, Monolithalian napisał: R20 nie ma ? Czemu wgl nie ma tych "R" na stronie anomaly moddb ? Wszystkie wersje "RC" znajdziesz na stronie https://vk.com/anomaly_mod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 RC22, nakładamy na RC21 https://vk.com/anomaly_mod Yandex: https://yadi.sk/d/DBHqkCCOI32UAQ W linku link do pobrania To mi się podoba, że gra cały czas się rozwija i co chwila są jakieś aktualizacje. Brawa dla twórców 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vladmir Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 Hej, przypomni ktoś, jak dostać się na wzgórze we wschodniej części czerwonego lasu? Mam zadanie na dostarczenie paczki do Ekologa, oblazłem całą górkę dookoła, bez sukcesu :/ W Czystym Niebie chyba trafiało się tam przez anomalię przestrzenną, ale tu nie mam pojęcia jak tam dotrzeć ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 16 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2021 17 minut temu, Vladmir napisał: Hej, przypomni ktoś, jak dostać się na wzgórze we wschodniej części czerwonego lasu? Mam zadanie na dostarczenie paczki do Ekologa, oblazłem całą górkę dookoła, bez sukcesu :/ W Czystym Niebie chyba trafiało się tam przez anomalię przestrzenną, ale tu nie mam pojęcia jak tam dotrzeć ^^ Pokaż to miejsce na pda ze screen shotu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vladmir Opublikowano 18 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2021 (edytowane) W dniu 17.01.2021 o 00:26, Monolithalian napisał: Pokaż to miejsce na pda ze screen shotu Znacznik po prawej. Ja stoję przy urwisku, które zdaje się ciągnąć przez całą lokację, "od płota do płota"... Albo wejście przegapiłem ^^ // EDIT: Oż w mordę i nożem, że tak to ujmę: "Jestem idiotą, wodą, ogniem, różą, perłą na dnieeee" Wejście jest przez kopalnię na południe od znacznika, gdyby ktoś potrzebował. Żeby było śmieszniej to odkryłem to miejsce w dniu, w którym postowałem, tylko byłem zbyt pijany żeby wejście do kopalni zauważyć ==' Proszę o wybaczenie za zaśmiecanie forum. Dziękuję, za udzielenie odpowiedzi. Edytowane 18 Stycznia 2021 przez Vladmir 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doflamingo Opublikowano 23 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2021 Witam może mi ktoś wyjaśni w jaki sposób wysyła sie odział w wojnie frakcji by zaatakowała teren i przejęła go ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi