Anton Gorodecki Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Jak już napisałem wyżej drugiego trupa z zaginionego oddziału zwiadowców znalazłem przy wraku ciężarówki znajdującej się obok mostu w RL, więc da się zakończyć to zadanie i nie jest to błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 26 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2018 Jak informują na oficjalnej stronie twórcy modyfikacji wersji 1.0 należy się spodziewać nie wcześniej niż pod koniec lata, a nawet później. Możliwe jest również całkowite uaktualnienie silnika gry. Główny nacisk kładziony jest jednak na zadania. Będzie więc nowa fabuła dla "Czystego Nieba" oraz rozszerzenie głównego wątku fabularnego. "Ślimaki" dostaną również rozszerzoną fabułę (w 0.9.2 mieli jedynie małą linię fabularną). Spoiler 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocarny Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witam Czy ktoś z was mógłby, jeśli oczywiście wie, przedstawić tutaj lokalizację "Wzmocnionego Kombinezonu Najemnika"? Zakupiłem jego namiary w Barze, wedle których miał znajdować się na głównym placu Limańska, jednak nie mogę go znaleźć, mimo przeszukania CAŁEGO miasteczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 W Limańsku (twórcy moda nazwali tą lokacją na modłę starych buildów Miasteczkiem 32) nie ma znowu aż tak dużo placów. A głównym można nazwać w zasadzie tylko jeden z nich. Na początku mała podpowiedź. Szukałeś na czerwonej "sikawce"? W spoilerze jest dokładne miejsce: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mocarny Opublikowano 28 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Skupiłem się jednak na placyku-miniparku ;p Dziękuje za pomoc. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciernik Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Expression : Function : invalid_parameter_handler File : xrDebugNew.cpp Line : 987 Description : invalid parameter stack trace: 0023:009D3DAE xrCore.dll, xrDebug::fatal() 0023:009B95F1 xrCore.dll, CTimer::CTimer() 0023:009D7209 xrCore.dll, CInifile::save_as() 0023:0A1A3DCE xrGame.dll, CDialogHolder::UseIndicators() 0023:0A1A740A xrGame.dll, CDialogHolder::UseIndicators() witam mam takiego crasha o co tu chodzi? mam spolszczenie gdy wchodze do grym mam rozdzielczosc 600x800 a kiedy chce zmienic to wywala mi gre z takim błedem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 @Ciernik , ustaw rozdzielczość a potem dopiero rozpocznij nową grę. Zmiana rozdzielczości w trakcie gry może, choć nie musi, skutkować różnymi dziwnymi crashami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciernik Opublikowano 13 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2018 dobra naprawilem usunolem stary skrót na pulpicie i stworzyłemm nowy i juz wszystko dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 4 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 Pojawiły się jakiekolwiek wieści dotyczące wydania nowej wersji moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 31 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 Pyknąłem po raz któryś i doszedłem do poziomu nr 30. A to jeszcze nie koniec, bo pykam dalej. No to do którego poziomu dojdę ? A może do pod poziomu jakiegoś ? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 3 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2018 Kolejny miesiąc minął niezauważony. Autorzy tradycyjnie dzielą się mini-raportem. Pracujemy na wszystkich frontach wolnym czasie w rzeczywistości. Krótko mówiąc, oto, co zrobili przez ponad miesiąc: Spoiler - Zakończono prace nad geometrią Mrocznego Parowu, w przyszłości naprawienie niedużych błędów i dopracowanie. - Wreszcie wycięta lokacja Fabryka Rostok. Fragment lokacji stanie się jednym z Dziczą. Dzikie Terytorium od Мятежника zostanie zastąpione przez ich opcję. - Wiele poprawek i dopracowań Promzony. - Do szybkiego połączenia i kolonizowania przygotowuje się lokacja Czarnobyl. To mocno zmieniony buildowski bar. Lokacja gotowa jest w połowie. Zrzuty ekranu były dostarczane przez nas wcześniej, ale bez nazwy samego poziomu. - Poprawiono prawie wszystkie bugi na Cichych Wzgórzach. - Będą zmieniane i ulepszane: Kordon, Wysypisko, Medpribor i możliwe, że to nie cała lista. - Fabuła Ślimaków, wkrótce będzie dokończona. - W rozwoju także teraz jest również fabuła Monolitu, która pokaże pełną historię monolitowca (oddzielny demo-epizod był w 0.9.2). - Wniesiono poprawki w fabułę CN, w związku z tym wiele epizodów będzie zmienionych. - Wczesny etap tworzenia fabuły Ekologów/Naukowców. Ponieważ jest +/- w nowościach, to starają się realizować go z niestandardowym podejściem. - Dużo zmian w interfejsach. W szczególności zmieniono interfejsy inwentarza i dialogów. - Jedną z wielu innowacji silnika jest możliwość zmiany interfejsu w opcjach (podobnie było w LA). Na razie do wyboru 1935 i 1114. - Przywrócono nieograniczoną ilość śrub ze względu na liczne prośby. - Trwają prace nad rozszerzeniem i ulepszeniem paczki broni LR. Szczegóły - później. ⚠A teraz smutne wieści. Ze względu na dużą ilość obiektywnych przyczyn, autorzy przerabiają spawn modyfikacji od zera. Zajmie to nieokreślony czas, dlatego też nie będą podawać konkretnych dat. Pomoże to poprawić wiele wrodzonych błędów COC i LR, które ciągną się od 0.4 i możliwe, że nawet przyśpieszyć ładowanie gry i zoptymalizować samą rozgrywkę. Kolonizowanie także będzie znosić poważne zmiany. Screeny zrobione zostały na różnych wersjach i z różnymi ustawieniami graficznymi. Autorzy proszą, aby nie porzucać nadziei, nabrać cierpliwości i zrozumienia. Starają się w tym przypadku i dla nas. Dobrego łupu! (Хорошего хабара!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scar Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 Mod jest świetny! Pobrałem bodajże w sobotę wersje 0.9.2 i polonizacje gra się świetnie! Jestem ciekaw czy GSC dalej będzie rozwijać Legend Returns... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @Scar Skąd Ci przyszło do głowy, że Legend Returns zrobiło GSC? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scar Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @Sierioża z tego co widziałem pod tematem legend returns 0.8 0.9 przy Twórcy jest GSC Game World jeśli popełniłem błąd to poprawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @ScarRaczej modderzy dziękowali w creditsach twórcom gry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scar Opublikowano 10 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2018 @tom3kb no dobra mój błąd brałem wiedze z tam tego tematu jeśli tam jest błąd to przepraszam najmocniej za to że zaczynam dyskusje bez żadnej wiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerosky Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Witam Mam pewne pytanie odnośnie skryptów mianowicie, gdzie można znaleść skrypt odpowiedzialny za ceny przedmiotów? Oczywiście o ile takowy można "znaleść" Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 @Stalkerosky Chcesz to zmieniaj, ale "ubóstwo" to jedna z zalet tego moda. Z czasem gry, będziesz miał to co trzeba i kiedy trzeba. Tak że pieniądze grają w nim mała rolę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 @Stalkerosky Wejdź do gamedata\configs\misc. I tak: items.ltx - różne przedmioty outfit.ltx - kombinezony artefacts.ltx - artefakty Broń jest w gamedata\configs\weapons. Każda broń ma swój oddzielny plik. Żeby zmienić cenę danego przedmiotu należy zmienić wartość w linijce cost =. Sugeruję także zrobić kopię zapasową danego pliku na wypadek, gdyby coś poszło nie tak. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalkerosky Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 @kondotier wiem i za to bardzo lubie tego moda ale chodziło mi oto aby zmienić cene części ciała z "Kota" bo na jednego mimo tego że strzelałem w głowe musiałem wywalić w niego 30 sztuk śrutu na które ciężko harowałem,żadnych innych opcji nie zmieniam Pozdrawiam @Ranger801 dziękuje bardzo za odpowiedź i radę. Pozdrawiam @kondotier ja nadal łaże,w kurtce z pistoletem i Ak i próbuje "oszczędzać" pieniądze za to uwielbiam tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 12 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2019 W tym temacie znajdziesz link do spolszczenia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 @Kamilson2000 Podobny problem był już opisywany na forum. Przejrzyj ten temat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scar Opublikowano 3 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2019 Kolejne moje głupie pytanie na temat plików... Gdzie w folderze z tym modem mogę znaleść plik odpowiadający za X i Y ikon nie wiem dokładnie jak to się nazywa... Za odpowiedź z góry dziękuje : ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptachu Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Cześć zejdę z tematu na chwilę. Mod zmienia tekstury broni czy są vanilowe ze Stalkerów ? Jeśli są vanilowe czy podejdzie STCoP weapon pack ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Autorzy modyfikacji zastosowali autorską wersję paczki z bronią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi