Orest Opublikowano 6 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2019 Powinność. zadanie - "oprócz błękitnego nieba, nic mi więcej nie potrzeba..." Trzeba dowiedzieć się, jakie są zamiary stalkerów obozujących na terenie fabryki. Problem tkwi w tym, iż obgadałem każdego NPC'a, włącznie z informatorem, a quest nie chce się zaliczyć. Ktoś ukończył zadania po stronie Powinności? Jeśli tak to proszę o jakieś rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Z tego, co wyczytałem, to trzeba przeprowadzić dialogi z handlarzem, technikiem, medykiem i dowódcą Czystego Nieba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orest Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 35 minut temu, Ranger801 napisał: Z tego, co wyczytałem, to trzeba przeprowadzić dialogi z handlarzem, technikiem, medykiem i dowódcą Czystego Nieba. Medyka nie ma w barze, to o którego może chodzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 Musisz się udać do Agropromu, do północnej części instytutu. Tam gdzie w Czystym Niebie była baza samotników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SurZeus Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Da się cos ala faction wars etc wrzucić do gry? Nie znam się a chciałbym rozbudować sobie game play i przeciągać go możliwie jak najdłużej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 Witam wie ktoś gdzie znajdę pijawki w zadaniu Powinności "Deratyzacja"?? Nazwa mapy Instytut Medyczny "Agroprom". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 @Reaper strzelę, że podziemia Agropromu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 27 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2019 (edytowane) Ok dzięki. Sprawdzę i dam znać. Edit: Podziemia sprawdzone żadnego śladu upiornych pijawek Edytowane 27 Lutego 2019 przez Reaper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szelcu Opublikowano 28 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2019 13 godzin temu, Reaper napisał: Ok dzięki. Sprawdzę i dam znać. Edit: Podziemia sprawdzone żadnego śladu upiornych pijawek Odpowiedź w spoilerze, coby innym zabawy nie psuć. Spoiler Powinna latać goła i wesoła, gdzieś w północnej części Agropromu. Tam ja ją przynajmniej znalazłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaku Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 Można tu wrzucić jakiegoś addona na bronie typu arsenal overhaul, czy nie za bardzo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 @smaku Na stronce moda widzę tylko paczkę z roślinnością. Z tego co pamiętam to twórcy sami chcieli oryginalne giwery, żadnych weapon packów. Co mi nie podeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smaku Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 No też właśnie mi jakiś nowszych broni i modeli brakuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 25 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2019 @smaku Już sam tytuł moda mówi że to powrót do przeszłości. Broń jest dopasowana do scenariusza. Wsadzenie paczki innej broni do moda nie dostosowanej, złamie cel moda. Najprawdopodobniej nie będzie tłumaczenia opisów. Możliwe nawet wyloty czy zablokowanie moda. Jeśli w #1 moda nie ma nakierowania na paczki z bronią, lepiej ich nie dokładać. Chcesz mieć cały arsenał różnych broni, w tym i NATOwskich, znajdź sobie moda który takie zawiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlucioPL Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2019 Mam pytanie, czy są jakieś dodatki do tego moda dodające buildowe animacje itp? Mod wygląda na świetny, tylko tak trochę dziwnie się czuje bez animacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Filmik pokazujący co zobaczymy w wersji 1.0, której premiera chyba dopiero w przyszlym roku. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Pierwsze skojarzenie - Oblivion Lost Alpha Remake... Na stronie https://vk.com/legendreturns pojawiłą się m.in. informacja, że twórcy moda pożegnali się z platformą CoC... Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez A6AKAH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jest może spawner do tego moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 4 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2019 Jest - klawisz "S" w głównym menu gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszman Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 klikam klawisz S w opcjach, menu głównym etc i nic mi nie wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 @TwojaStara Najpierw do skrótu pulpitowego trzeba dodać -dbg . Jeśli nie pojawi się po S, to spróbuj F1 lub F5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 5 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2019 @TwojaStara - najpierw musisz załadować sejwa (lub rozpocząć nową grę), dopiero potem wychodzisz do menu i naciskasz "S". Mod uruchamia się za pomocą pliku .bat (do niego jest skrót na pulpicie), który zawiera parametr -dbg, więc nie trzeba go dodawać do skrótu, bo to i tak nic nie da. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JARO19 Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Witam, mam problem, znalazłem martwego czystoniebowca na agropromie, Wiadrow się nazywa, mam u niego q i nie mogę oddać. Czy jest możliwość wskrzeszenia go? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 13 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 Niestety, nie da rady. Musisz cofnąć się w grze do zapisu, gdy jeszcze żył, lub zacząć od nowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hektorhe Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Czy grając stalkerem można jakoś frakcje na monolit tak samo jak można zostać wojskowym, bandytą albo członkiem wolności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 28 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 @hektorhe Głowy nie daję, ale raczej nie. Przynajmniej ja nie znalazłem takiej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi