Ignachinio Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 Nie wiem jak to zrobiliście ale działa I pobieranie się udało i mod odpalony! czapki z głów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2021 @Ignachinio Podziękowania należą się @portals, a więc miłej gry Ja nigdy nie grałem w Alternatywę, ale raczej jest to jeden z tych cięższych modów. Co nie zmienia faktu, że ciekawych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 Ależ wiadomo że @portals za naprawienie. Ale wszystkim zaangażowanym za.. zaangażowanie że nie olaliście tylko rozwiązaliście problem i dzięki temu mogę pograć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 8 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2021 W sumie to nic nie zrobiłem . Skasowałem tylko podwójnie załadowany plik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2021 Panowie szybkie pytanko. Gram jako wojskowy. Gdzie albo u kogo kupować amunicję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 No i zakończyłem przygodę z tym modem. Mod ewidentnie nie dla mnie. Ale jak ktoś chce się pobawić to nie twierdze że nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 @Ignachinio Czytałem trochę opinii o tym modzie i do łatwych raczej nie należy, ale miałeś problemy z zadaniami, czy coś innego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Nie czułem tego moda. Zacząłem jako żołnierz z miernym wyposażeniem i od razu trafiłem na Jupiter. Nie czułem tego. Czy mod jest trudny? początki wydają się bardzo łatwe (jako wojskowy) wiec pewnie ktoś z większym samozaparciem by to ciągnął. Ja już nie mam 20 lat i po prostu nie robię nic na siłę. Także mod poleciał ale jakoś mega negatywnej oceny nie ma u mnie. Od mi się nie podobał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Ignachinio = Alternatywa 1.3.2. OGSE lub OGSR (nie pamiętam) + dodatek hard core - początek, zaczynasz - 2 opcje - jako stalker nie trep i grasz. Moc atrakcji, zadań, często nie konwencjonalnych , nowe lokacje, postacie, mutanty, gram po raz kolejny i jest możliwość alternatywnego wykonania zadań (nawiązanie do tytułu). Minusem dla wielu może być brak znajomości bastardy grażdanki głagolicy (Język Rosyjski). Przewodnicy, tradycyjny model poruszania się po lokacjach oraz unikalny sposób na szybkie podróże: Spoiler p.s. nie namawiam wcale w przeciwieństwie do niektórych nachalnych - he he he - Alternatywa - zrobisz jak zechcesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Kusząca propozycja ale mod po rosyjsku odpada. Nie znam tego języka a gra na czuja nie jest tym co chciałbym poczuć Także wielkie dzięki za propozycję jak będzie spolszczenie na pewno rozważę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Alternatywa fajny mod ale bardzo problematyczny, już przy samej instalacji z tego co pamiętam. Też nie udało mi się go przejść, zostawiony "na zaś". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 5 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2021 Akurat udało mi się pobrać repack więc tutaj nie narzekałem. Od po prostu nie mój typ moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bynek212 Opublikowano 18 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2021 Żeby wintorez od Kardana strzelał trzeba podmienić plik w BIN { xrGame.dll } . xrGame.dll 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 2 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2021 (edytowane) Cześć, albo ja oślepłem na jedno oko, albo nie ma przejścia na Generatory z Prypeci tam, gdzie jest to pokazane na mapce... Edit: Już nieaktualne, znalazłem to przejście i alternatywną drogę do Kolektora... Edytowane 3 Lipca 2021 przez bacenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @bacenty Jeśli miałeś problemy ze znalezieniem przejść, mogą je mieć i inni grający. W takich przypadkach, jak znalazłeś przejścia, dobrze jest dać zrzut z pokazaniem gdzie to przejście jest. Zrzut mapy i dodatkowo jak przejście gdzieś zakamuflowane, jego widok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bacenty Opublikowano 3 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2021 @kondotier Przejście na Generatory jest trochę niżej, niż pokazano na mapce, nie na poziomie ziemi, a na dachu wagonika/barakowozu... Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2021 @bacenty Ale to nie ja powinienem być adresatem, ale informacja jest dla wszystkich grających u których ten problem wystąpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elkitrim1562164334 Opublikowano 15 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Nie mam opcji dialogowej z Sokołem w Prypeci. Podnosi tylko ręce do góry i dalej nic. Czy jest jakieś rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalA68 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Cześć. Poproszę o dokładną instrukcję podmienienia plików na udźwig. Pliki w folderze action podmieniłem, chodzi o folder system. Robert. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 creatures - system i linijka max weight: [inventory] take_dist = 3 max_weight = 9000 max_ruck = 56 max_belt = 8 slots = 11 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalA68 Opublikowano 28 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2022 Inventory, tak jest. Dzięki. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 2 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Właśnie meczę się z alternatywą , ukończenie tego będzie wyczynem . Mam kilka niejasności dotyczące moda 1. Nie mogę słuchać muzyki na mp3 , po włożeniu pendrive z muzyką i wybraniu ścieżki słychać przez kilka sekund szum i koniec transmisji. 2. Co można robić z PDA od zabitych wrogów ? 3. Czy jest jakaś możliwość aby znać statystki broni ? , bo opis tak naprawdę gówno mówi . 4. W żadnym momencie gry nie będę mieć zapisanych przejść do nowych lokacji na mapie ? , pytam się ponieważ Fanat rozmowie ponoć miał mi wrzucić na pda znacznik przejścia na bagna i jajco. 5. Mógłby ktoś wytłumaczyć co oznaczają opcje AMK ? ( system schowków ) 6. Czy achievementy działają ? , jak użyć tych perków ? Pytanie do administracji czy plik od @Bynek212 nie powinien znaleźć się na pierwszej stronie przy pobieraniu plików moda ( repack) Edytowane 3 Marca 2022 przez kamilxx2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 @kamilxx2 1. Niby powinny działać ale były już posty, że u niektórych ludzi teź nie dało się odtwarzać muzyki z mp3. 2. Te to są chyba zwykłe więc pewnie do sprzedawania lub ktoś będzie może coś dawał za określoną ilość, jak w soliance. Na innych ważne dane do zhakowania, patrz pierwszy post -> porady. 3. 4. Patrz pierwszy post. 5. Jak wybierzesz Rzadkie Schowki to będziesz rzadko dostawał o nich informacje z trupów wrogów ale za to sprzęt w nich będzie dobry. 6. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilxx2 Opublikowano 3 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2022 (edytowane) @tom3kb Najdziwniejsze jest ze w rozmowie fanat ponoć miał mi dać przejścia na bagna i nawet nie dostałem notatki >dziennik >miejsca przejść miedzy lokacjami i nie wiem czy czegoś nie zdupczyłem. I nadal nie dostałem żadnej szansy aby złamać PDA ani nikt nie chce ode mnie odkupić tego szajsu.(nie wiem czy nie chodzi o inne PDA) Zna ktoś może gdzie znajduje się komputer w której lokacji są przechowywane "informację " ( przejścia miedzy lokacjami) Edytowane 3 Marca 2022 przez kamilxx2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 8 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 (edytowane) Jest opcja zmienienia komendy demo_record aby po kliknięciu enter teleportowało nas do miejsca kamerki ? Edytowane 8 Marca 2022 przez Paulinnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi