tom3kb Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia W Dolinie Mroku mam dla technika znaleźć w kompleksie nad x18 radiostacje i lampę, z radiostacją nie mam problemu ale lampa gdzie jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @tom3kb Na materacu. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @LisKot faktycznie, nie wiem dlaczego ubzdurało mi się, że to będzie lampka jak na biurku i patrzyłem za czymś dużym 🤗 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia @tom3kb Chociaż kolor się zgadza. Ja szukałem tej z Fotografa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Podstawka - jedyne nawiązanie do podstawki to trup Ducha (prizriak) w x - 16 oraz truchło kontrolera. Teraz jestem na Kordonie - Żurawliow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 5 godzin temu, vidkunsen napisał(a): truchło kontrolera W X-18 jest truchło nibyolbrzyma. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Może przyda się komuś, kto (tak jak ja) dopiero zaczął grę. Detektor Weles na Wysypisku, bez żadnej gimnastyki. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia W tym tunelu (z narzędziami) też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Pomocy....bo zwariuję....Gram 2i raz i chciałem jak najszybciej w grze spróbować dorwać mojego fav Sig552 commando. Po rozpakowaniu gamedaty sprawdziłem, że istnieje tylko w 1 schowku w Barze. Po akcji z Cobrą, metodą save/load w końcu dorwałem ten schowek!! ( "Dangerous cointainer" in Bar) Biegusiem do technika i....okazuje się, że tej broni nie da się ulepszyć. Co ciekawe w spawnerze istnieje Sig552 Streloka ( o odrobinę lepszym dmg ), który da się ulepszyć. Przetrząsam całą gamedatę we wszystkie strony i nigdzie nie jestem w stanie znaleźć tego schematu ulepszeń. Zaraz uwojujam do końca. Dołączam spakowaną gamedatę i dla mojej psychiki w rozsypce już proszę Was o pomoc.... BTW nie kupujcie UMP45 - też nie ma schematu ulepszeń i nie do się dołączyć żadnej optyki... True Stalker gamedata.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Masz pewność co do tych ulepszeń? Niektórzy technicy jedynie naprawiali broń (nie ulepszali). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia (edytowane) Mam; jestem w Kordonie i ulepszałem porównując Sig550 i Sig552 Streloka. W slocie mam Sig 552 Streloka ze spawnera, a w ekwipunku Sig552 znaleziony uczciwie w skrytce w Barze... kordon sig552.scop Edytowane 3 Stycznia przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Liskot - zaraz za duchem jest ruchło kontrolera, przed zejsciem do kanałów. Rozdział (chyba) 9 0 jako Dubynin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Czy gdy odstrzelimy tą grupę stalkerów na Agropromie to będziemy mogli zejść do podziemi jakoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Fabula poprowadzi do podziemi agropromu. Nie wiem ale ja staram sie unikać kontrowersyjnych decyzji i czynów gdy mozna sposobem wykonać zadanie. Nadmierne zabijanie prowadzi do Hagi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia @marko6996 ja też się nad tym zastanawiałem. Daj znać jak Ci się uda tam zejść pomimo trybunału w Hadze 😉. Czy jest gdzieś dostępna lista wszystkich dostępnych lokacji w grze? Pytam bo widziałem filmik TS z Darkspace…a ja tam nigdy nie trafiłem pomimo ukończenia gry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) 57 minut temu, Mayer99 napisał(a): @marko6996 ja też się nad tym zastanawiałem. Daj znać jak Ci się uda tam zejść pomimo trybunału w Hadze 😉. Czy jest gdzieś dostępna lista wszystkich dostępnych lokacji w grze? Pytam bo widziałem filmik TS z Darkspace…a ja tam nigdy nie trafiłem pomimo ukończenia gry. Ja na razie ich nie zabiłem. Teraz to drugi raz przechodzę moda i jak będziesz na tej nowej lokacji (zapomniałem nazwy 😛 ) to tam była droga na południe i możliwe że jakoś tam się przechodzi na Darkscape. U mnie to przejście było zaznaczone na czerwono cały czas (albo nie zauważyłem jak się dało). Edit: Dolina mroku też ma drogę na południe i też jest ciągle zaznaczona na czerwono. Po co są te wszystkie rzeczy z podziemi hangaru na wysypisku? Edytowane 4 Stycznia przez marko6996 Dolina mroku ma coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Mayer99 - wykonałem ciąg zadań - Agroprom - uczeni, Depot - szef w wagonie i tam mnie skierowano na Kordon do kolesia przy ognisku w wiosce a także do sidora, potem 1 lub 2 zadanka na Kordonie i wejscie na lokację Nowe Szepielietiszcze, jesli darkscape to łoszyna to tam jeszcze nie byłem. Po Nowych Szepielietiszczach trafiam na Kordon a potem juz jako trep Zurawliow zaczynam przygode na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia @marko6996 Te 9 części są do naprawy Grozy 5.45, która jest naprawdę niezłą pukawką: Spoiler Kiedy na Wysypisku pojawiają się okręgi żeby znaleźć Stalkerów w kodem do sejfu Kopaczy, trzeba (nie wiedzieć skąd) pójść najpierw na Kordon. Tam z kolei są też 2 takie okręgi se 1 z nich jest zewłok z tą Grozą, którą można naprawić - pojawi się quest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Kurcze, a ja jeszcze nigdy w żadnym modzie tak długo nie używałem mp5 i aksu (ten tutaj elegancki) 😁 Trzeba wreszcie zabrać jakieś inne pukawki bo wyjdzie, że do końca moda ich nie wykorzystam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia Feirant! laboratorium, Dubinin, Żurawliow zaś Agroprom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia @tom3kb no czas najwyższy coś innego wziąć w Toporowe łapska! Sig550, Vintorez, AK101 są godne polecenia. Gram 2 raz i co się stanie jak oszczędzę Harpoona - tego od misji z Psycho Radio w Dolinie Mroku, pojawi się gdzieś jeszcze? Bo nie bardzo chcę go oszczędzić nawet za 2 razem 😉 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LisKot Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia (edytowane) Mój sprzęt sprzed końca gry. Spoiler Najdłużej posłużyła mi ta Groza, Wintoriez Przypływ i egza. Choć też długo używałem AKS-74UM. Edytowane 4 Stycznia przez LisKot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Endeavour 85 - L85, Sajga 12K, nóż, plecak wojskowy - 40 kg, skafander jaki był pod ręką taki był na garbie. Stalker - podstawki + mody - jak oni - stalkery wszelkiej maści - załatwiają 1, 2 oraz 3 (naloty na rygę) w skafanderkach z obiegiem zamkniętym ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mayer99 Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia (edytowane) Ja preferuję Winchestera 1300 i teraz Sig552 ale nie ten znaleziony tylko ze spawnera niestety ( ze względu na możliwość ulepszenia ). Znerfowałem go nieco i jest fair 😉. Do tego żadne egzo ofkors! Planuje w 2 podejściu nie używać tez assault armour tylko wypróbować coś od handlarza. Na razie mam od niego Wind of Freedom, ale jak uzbieram to wejdę chyba w pancerz Clear Sky… @vidkunsen ten plecak wojskowy to masz grając Toporem jeszcze?? Edytowane 5 Stycznia przez Mayer99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Mayer99 - jako trep masz plecak od początku jako topór jest do kupienia/zdobycia/znalezienia ? na Agropromie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi