Tencochcemody Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Za pierwszym razem wgrałem to tak jak ty mówiłeś żadnych dodatków - miałem Bugobranie Za drugim razem wgrałem tak samo ale bez pacha - wszystko działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ciągle piszesz o jakimś patchu. Co to za twór? W postcie #1, jest tylko mod i spolszczenie oraz fix do spolszczenia. Gdzie Ty widzisz jakiegoś patcha? Jeśli to patch do gry, to najpierw wstaw go do gry, a na nią dopiero stawiaj moda. Chociaż masz też napisane w #1, że są trzy możliwe patche, na których mod idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 24 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2013 Witam i przepraszam za odświeżanie tematu. Ma ktoś link do fixa spolszczenia na rozmowę z Danem i Krukiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 20 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 Proszę o uaktywnienie fixa kumulatywnego. Mam też pytanie związane w materii patchy i fixów. Czy istnieje możliwość wrzucania w pobieralni finalnych fixów lub patchy na polonizację? Skończyły by się prośby o odnawianie linków do nich. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s4top Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2014 Witam,jest może jakiś poradnik do tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garrett Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Mam pytanie, czy ten fix, którego link wygasł jest potrzebny do grania w moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker_cienia Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Ludzie pomurzcie ta modyfikacja prawie nie działa nie dość że mnie wyrzuca co zabicie mnie to wogóle dajcie fiksa a wersje to mam 1.6.02 czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Witam,czy to już tak będzie na stałe że jak zdecyduję się na jakiegoś moda to zaczynają się schody linki do modów przeważnie działają ok,ale już różne patche,fixy,polonizacje i fixy do nich w większości NIE DZIAŁAJĄ ,zróbcie coś z tym fantem...do rzeczy sam mod działa miodzio,po nałożeniu spolszczenia wywala bez loga?Acha nie działa link do fixa spolszczenia.prosiłbym opilną interwencję,będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 (edytowane) Znam ten ból. ;) Często w pobieralni jest mod ważący np parę gíga, jakieś fixy ważące kilkaset kilobajtów czy też parę mega dodane do pierwszego postu na jakichś hostingach po chwili wyparowywały. Że też nikt nie dodawał ich od razu do pobieralni żeby nie było problemów. Ale jak to mówią "Mądry Polak po szkodzie" ;) Edytowane 8 Lipca 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2014 Co do wygasania linków do fixów, myślę że poruszymy ten temat na głosowym spotkaniu członków naszej ekipy. Jeśli nikt się w tej kwesti nie wypowie to ja to zrobie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 (edytowane) Witam,fajnie że poruszysz ten temat. Ale fix jak nie działał tak dalej nie działa,może ktoś ma na dysku zabunkrowany ten fix do spolszczenia i mógłby wspomóc graczy,będziemy dozgonnie wdzięczni. Witam,ponawiam pytanie o fix do spolszczenia.Jeśli,przypadkiem masz go na twardzielu to wspomóż braci graczy, a będziemy dozgonnie wdzięczni.Pozdrawiam Edytowane 9 Lipca 2014 przez muezin70 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Chciałbym pobrąc ale nie mkoge bo chca jakiejs rejestracji, torent odpada, może jest gdzieś do pobrania bez komplikacji, zlaecana rus wersja coby nie było komplikacji jak w/w ze spolszczeniem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Bez rejestracji i nie torrent : http://stalker-gsc.ru/load/sjuzhetnye/ltl_0_6_beta/66-1-0-6124 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Tu podaję link do fixa na brak dialogu z Danem i na wpn m1000: http://www.sendspace.pl/file/d4d2c0927d913215ff30b5c Proszę o wrzucenie tego fixa do naszej pobieralni, by uniknąć próśb o wznowienie linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 metek58,jesteś wielki mod działa i jest miodzio!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Proszę o wrzucenie tego fixa do naszej pobieralni, by uniknąć próśb o wznowienie linku. Wrzuciłem na moje konto premium mediafire ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Dzięki, @Allen. To załatwia sprawę z wygaszaniem aktywności linków. Trzeba poruszyć ogólnie sprawę o linkach do wszelkich poprawek, fiksów, które są w późniejszym czasie dodawane przez twórców polonizacji do ich spolszczonych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam,a już myślałem że sobie wreszcie pogram a tu łuppp,zabili mnie i chcąc wznowić grę wylot na pulpit,no dobra takie rzeczy się zdarzają...Załączam grę od nowa i pod koniec "reklam" wylot bez loga, już próbowałem 20 razy, to samo nie można uruchomić gry,pomocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Daj, łaskawco, log błędu, bo wróżek coś brak i jak zgadnąć, gdzie leży problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Proszę to chyba to;FATAL ERROR[error]Expression : wave&&wave->length()[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrSoundSoundRender_Source_loader.cpp[error]Line : 65[error]Description : Can't open wave file:[error]Arguments : c:program files (x86)gsc world publishings.t.a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatasoundsmusicmenu2.oggLogi wstawiamy w code !!! (<>) @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Wejdź do gamedatasoundsmusic i plik menu.ogg skopiuj sobie np. na pulpit, potem weź z tego folderu plik menu.ogg lub menu.ogg3 skopiuj gdzieś obok w innym folderze i zmień nazwę na menu2.ogg i ten zmieniony plik wklej do folderu skąd te kopiowałeś. Uruchom grę i napisz, co się wydarzyło. Dodatkowo mam prośbę do @allena, aby z tego linku poniżej, wrzucił na ten swój "wieczny" serwer, plik z czterema fixami i zastąpił nim wcześniejsze podane przeze mnie fixy (do tamtych dołożyłem jeszcze). To powinno pozwolić na normalną grę. Link: http://przeklej.org/file/joWciV/Fix.na.dialog.z.Danem.i.na.wpn.m1000.na.ikonki.RP-75.i.ikonka.12x70.7z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Witam,hmm pliki,kopie,foldery to nie na moją "zjechaną" po udarze mózgownicę.Samo uruchomienie moda to już u mnie sukces,a gdy trzeba zacząć coś zmieniać dostaję białej gorączki i po sprawie,chyba sobie odpuszczę i wstawię coś normalnego. Tylko szkoda tych Gb.z mojego limitu.Przepraszam za zawracanie głowy i dziękuję za pomoc.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Zależy mi na sprawdzeniu tej metody. Nie rezygnuj tak łatwo, toż stalker tego nie robi. Na pewno dasz rady dojść do tego pliku w gamedata. łatwo też znajdziesz wskazany wyżej plik w sounds i kliknij music, a w nim jest menu.ogg i to jego najpierw skopiuj na pulpit, a potem prawym myszki i zmień mu nazwę na menu2.ogg i w takiej postaci wklej to tego folderu, gdzie jest plik menu.ogg. Uruchom grę, powinna chodzić lub wywali z logiem błędu i wtedy też podaj go, zobaczę co grę męczy nadal.Jak pisałem, zależy mi na rozwikłaniu tego problemu. Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 (edytowane) Witam,Ufff zrobiłem jak napisałeś,odpaliłem grę i działa,zaciukali mnie i "wciśnij space by przejść do menu",space-wylot bez loga.Drugi raz to samo,trzeci;FATAL ERROR[error]Expression : wave&&wave->length()[error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrSoundSoundRender_Source_loader.cpp[error]Line : 65[error]Description : Can't open wave file:[error]Arguments : c:program files (x86)gsc world publishings.t.a.l.k.e.r. - zew prypecigamedatasoundsmusicmenu3.ogg To nie na moje nerwy;-) Logi wstawiamy w code !!! Ostatnie upomnienie @Allen Edytowane 11 Lipca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 Spokojnie. Masz w tym folderze (co tam kopiowałeś plik menu2) plik o nazwie menu3? Jeśli nie, to poczyń takie same kroki, jak wcześniej, ale daj plikowi nazwę menu3 i zapuść grę. Ona musi chodzić, bo był grywalny ten mod. Tu specjalnie skróciłem nazwy plików o te ".ogg", abyś omyłkowo nie dopisał tego zaraz na końcu pliku "menu". Czekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi