tom3kb Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2019 Gawron a jak dziewczyna z zadania u ciebie pokazanego na obrazku ma nomen omen "chimeryczny" charakter! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 Jest długa trąba to jest i zainteresowanie. Z serii "Mutanty Zony". 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 55 minut temu, tom3kb napisał: Z serii "Mutanty Zony". Mięsacze i Połamaniec . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 1 minutę temu, 3OM6AKAH napisał: Mięsacze i Połamaniec . Tak samo miałem nazwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Wódnik i rusałki A wyżej Najemniczka i jej Doppelgänger. p.s. co do rusałek to działają jak kontrolerzy: jeżeli będziesz się jej patrzył głęboko w oczy ponad 10 minut to zaczniesz mieć omamy słuchowe i wzrokowe. Ci którzy im ulegli nazywali to uczucie miłością Edytowane 5 Listopada 2019 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wariat Opublikowano 5 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) 1 godzinę temu, vidkunsen napisał: co do rusałek to działają jak kontrolerzy: jeżeli będziesz się jej patrzył głęboko w oczy ponad 10 minut to zaczniesz mieć omamy słuchowe i wzrokowe. Ci którzy im ulegli nazywali to uczucie miłością @vidkunsen Ty to dopiero jesteś wariat Ja nawet po dobrym litrze bym taki nie był Edytowane 5 Listopada 2019 przez wariat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Równouprawnienie. Chłopaki w Zonie. Dziewczyny w Zonie. 4 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 I powiedzenie (czasem fakty), że umarł na dupie nabiera nowego znaczenia - umarł na dupie ale od promieniowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 Kubeczek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 @tom3kb Kogo reklamujesz? Gdzie kupić? Tylko Powinność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 (edytowane) Edytowane 6 Listopada 2019 przez stalker1997 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2019 @kondotier To to była pewnie jednostkowa robota ale jak chcesz to sobie poszukaj nadruki na kubki i możesz sobie sam zrobić jakiś kubeczek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2019 @tom3kb Ja sobie zażartowałem, ale że była poważna odpowiedź, to też poważnie odpowiem. Nie wygląda mi to na płaską kalkomanię, ale na 3D. Kiedy byłem jeszcze chłopcem, mój krewny który był garncarzem, koniecznie chciał mnie wziąć do terminu. A było to po tym, jak po godzinnej zabawie na kole garncarskim, potrafiłem "stworzyć" dzbanek o kształcie amfory, dorobić mu ucho i wylewkę. A przedmioty o kształcie doniczki zdjąć z koła bez odkształcenia. Jednak babranie się w błocie mnie nie bawiło i tak mi zostało do dzisiaj. Robienie kubków zostawiam garncarzom, albo jak tam się teraz nazywają. Może ktoś z forumowych twórców ma taki talent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Gdy w Zonie brakuje ci jedzenia nie ma co wybrzydzać. Tylko ciekawe z jakich części ciała robią te sucharki Może to przekąska jak nasze paluszki No i kto szuka tych starych wysuszonych zombiaczków. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 (edytowane) Hmmm jak to w modach czasem jeden z mądrych twierdzi - Głuszec w kweście o stacji Łuk na Zatonie: jest pewna idejka. Legenda o powstaniu napoju zwanego kawą: rejon Etiopii/Sudanu, żywocił sobie chłopina z córką która miała trąd, przylazł razu pewnego do niego wędrowiec, chłopina nie miał jak go ugościć - a mógł po Słowiańsku: chlebem w zęby i solą po oczach - więc styrał/zrobił mu napój z części odpadniętego ciała córki. Tak powstała kawa wg. legendy - ci co piją za dużo kawy mogą dostać łuszczycy. Więc jak myślisz Tom3kb - z czego są te czipsy "с нежным подвяленых зомби" Edytowane 8 Listopada 2019 przez vidkunsen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Delikatne, razowe, o smaku wysuszonych martwiaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Filmy kłamią 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 8 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2019 Dowódco! damy im Stalkera 2!? Nie! lzia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2019 Teraz mi popyskuj, że mam za duże ceny. Wam i tak promieniowanie nie ma w czym zaszkodzić ? 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2019 Promocja na konserwy w sklepiku Wolności. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2019 Pierwsze spotkanie z kontrolerem. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 18 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2019 No cześć chłopaki Kiedy masz mały budżet na efekty. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Stalkerski elementarz: "Wiezienia i miejsca zamknięcia" Encyklopedia dla dzieci i młodzieży (podrostków/wyrostków) Wydawnictwo: https://vk.com/banda_umnikov 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi