vidkunsen Opublikowano 16 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2015 Robert4466 masz linki do snajpera: https://yadi.sk/d/O_TIVfinSNHqU - czas pobieranias u mnie - 17 minut Paczka graficzna: https://yadi.sk/d/Jbou2smASNHCm Rus forum:http://ap-pro.ru/forum/36-3610-1 Link na tymże forum też odnosi się do Janka(yandex) - 2,61 gb jest tam taki dział:КВЕСТЫ Кордон и болота Кордон: найти командующего блокпостом В СБУ было поручено - найти Медведева по прибытию. Он должен быть где-то на ... Juz ci tłumaczę: Kordon i bagna, znajdź dowódce zastawy/blokpostu/posterunku, w sbu był rozkaz - znajdź niedźwiedzia/niedźwiedziowa po przybyciu.On może być....Skopiuj, przeslij to zawsze ci ktos przetłumacz. Aha!!! ważne zawsze paczki z modami ze wschodu rozwalaj programem 7zip:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) Witam, jak wykonać zadania w Czerwonym Lesie - Psycho: udałem się na miejsce przeprowadzenia eksperymentu i nic nie znalazłem w miejscu dokładnie oznaczonym na mapie kółkiem. Nie znam rosyjskiego więc poradnik/solucja w trym języku odpada. OK - już znalazłem rozwiązanie: trzeba stanąć w oznaczonym miejscu bez zabezpieczeń psionicznych :) Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez mirzal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Ma ktoś z was latarkę a wokół niej niebieską poświatę? Irytuje z deka. Może wina shaderów? Wszystko mam na full. Ktoś coś wie? Z góry dziekuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 19 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2015 Jest na to rada, wejdź w folder gamedata, potem w configs, później w models i objects. Kasujesz stamtąd plik lights_night.Wchodzisz do gry i powinno być wszystko ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 6 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2015 Znalazłem 2-3 schowki zabezpieczone kodami - jak je otworzyć ? gdzie są kody ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 26 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2015 Witam. Macie jakiś pomysł na ten błąd??[error]Expression : fatal error[error]Function : out_of_memory_handler[error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrCore\xrDebugNew.cpp[error]Line : 336[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 8192 K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShogunShinto Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Dziękuję za pomoc. Jeszcze jedno pytanie. Ta snajpera jeśli się zuzyje to już koniec? Ona jest niepowtarzalna? Czy może kupie taką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne85cze Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Witam wszystkich mam taka prośbę mógłby ktoś zaktualizować linki do pobrania tego moda ?? Będę bardzo wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 @czernobyl10 proszę o reupload okej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Niestety nie będzie reuploud - u moda ponieważ nie posiadam go oraz w internecie brak aktywnych linków. Przypominam że rola opiekuna modów to wynajdywanie informacji na temat moda/ zmian a nie pobranie moda i odpowiadanie za nie działające linki do moda. Tak więc jedyna szansa na pozyskanie moda to poszukiwanie moda u osób z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Znalazłem działający torrent do moda - http://allbesta.ru/torrent/0-0-0-4160-20Sprawdzałem, idzie na full. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 30 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Tylko nie wszyscy chcą zasysać z torrenta, ale jak się nie ma co się lubi to się lubi to co ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Dzięki, już edytuję link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 Ma ktoś moda podrzucić bo linki skopane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 8 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2015 (edytowane) Tu masz link do torrenta: http://www.rutor.org/torrent/224932/s.t.a.l.k.e.r-zov-pripjati-s.n.i.p.e.r-2012-pcJak pobiorę na dysk to wrzucę na MEGA i dodam do #1 postu. Edytowane 8 Grudnia 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Dobra dzięki to do siebie przerzuce na dysk, ale mysle ze pierwszo ogram na 100% SGM 2.2 potem 3.0 jak spolszczą, a na koniec własnie snipera, ale dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2015 Zamiast 2.2 lepiej weź 2.0 z addonem Geonezisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 (edytowane) Oto nowy link do moda: https://mega.nz/#!khc2EbLA!0SjkBMQxZI8eu9IY5ISjnTvDRkrR-BorNJXW1Ggwj0wMod w formie instalatora, niestety nie udało mi się znaleźć wersji "gamedata + tekstury". Linki do tekstur są aktywne na Yandexie ale z gamedatą jest problem.Zapraszam do korzystania z moda w formie instalatora.Proszę Moderatorów o wstawienie do #1 postu tematu. Sdiełano Edytowane 10 Grudnia 2015 przez apg2312 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Witam, mam dwa pytania natury fabularnej. 1. Jestem na Magazynach Wojskowych, posterunek wschodni. Odparłem kilka ataków mutantów i zrobiło się spokojnie. Drugi dzień czekam a znacznik ciągle miga. Obrony innych posterunków przebiegały sprawnie i szybko a tutaj... O co chodzi ? Zrobiłem dwa save,y. Pierwszy - zostałem sam, drugi - z pięcioma świtowcami. Nic to nie zmienia. Znacznik miga a w koło cisza. 2. Jak dostać się na Agroprom ? Są tam dwa helikoptery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 1. Gdzieś ci zwiewa mutant albo się bloczy. 2. Anomalia na skadowsku na płaskowyżu z helikopterem. Zaraz obok maszyny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dzięki Mnieciu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apollyon Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 Mógłbym prosić o "łopatologiczne" wyjaśnienie mi, jak zainstalować tego moda? xD Ja odpalam plik S.T.A.L.K.E.R._S.N.I.P.E.R..exe i instaluję rosyjskojęzyczną wersję w miejscu instalacji Zewu Prypeci. Mod, owszem, działa, ale jest po rosyjsku. Nie wiem tylko co zrobić z folderami gamedata, S.T.A.L.K.E.R S.N.I.P.E.R (Beta PL) i textures. Wypakowałem je z archiwów .rar i nie wiem co dalej. Tak, wiem, folder textures wkleić do folderu gamedata. Tylko do którego, ponieważ w folderze "... (Beta PL) też znajduje się folder game data. Pomógłby ktoś? Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 29 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2016 (edytowane) Najpierw wypakowujesz główną gamedate moda np na pulpit albo do folderu gry. Potem tam wrzucasz textures, na koniec wypakowujesz gamedata spolszczenia z tego BETA PL. Będzie info czy zamienić pliki, zgadzasz się i masz moda po polsku. Edytowane 29 Stycznia 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keron Opublikowano 20 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Witam mam pytanie jak zwiększyć prędkość biegania GG ? mod świetny tylko roślinność taka sobie oraz tekstury niektórych broni są okropne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 23 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2016 Witam mam pytanie gdzie są przejścia między lokacjami w tym modzie i jak się do nich dostać , jestem teraz na agropromie jak z niego wyjść i gdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi