Skocz do zawartości

Ile macie lat?

korn06

Rekomendowane odpowiedzi

Karą jest przywiązać prawą rękę do lewj nogi. Spróbujcie wtedy korzystać z myszki (ja jestem oburęczny więc- :pirate: ). Kurcze, broń Boże dzieciaka tak wiązać, ale niekumatego współpracownika z ambicjami na stanowisko kierownicze, nie miał bym obiekcji.(oni bardzo lubią krzyczeć, kiedy pojawia się faktyczny przełożony)

Edytowane przez cichy

• 4 tygodnie później...

Czernobyl, i tu bym się z tobą nie zgodził, że młodzi i młodsi nie będą grali w Stalkera, bo odciągną ich inne gry. Podam ci przykład w moim przypadku. Mam dwóch chłopaków, tzn. (synów) jeden ma 5 lat drugi zaś 9 lat. Grają w masę gier typu różnego, ale kiedy tylko wrzucę jakiegokolwiek nowego moda, gry inne idą w odstawkę. 5 latek tak gra w Stalkera, to nieraz myślę, że jest lepszy ode mnie w graniu. Ja uważam, że zawsze rzesza młodziaków i młodszych będą grali w tego typu gry. Pozdrawiam.

• 1 miesiąc temu...

Ja chyba jeszcze zaliczam się do młodych. Bo za 100 dni, będę miał dopiero 69 lat. Tak, tak, dopiero 69. To nie literówka. A gry zaczynałem od pierwszej wersji Tomb Raider, Half-life 1 i 2. A potem cała kupa strzelanek z RO na czele i od przeszło roku STALKER. Wszystkie trzy. A kto pamięta hitowy ZX-Spektrum? Od niego zaczynałem.

• Dodatnia 3

W dniu 23.09.2012 o 15:19, 'kondotier napisał(a):

Bo za 100 dni, będę miał dopiero 69 lat. Tak, tak, dopiero 69. To nie literówka.

Nawet nie wiesz jak to miło poczuć się gówniarzem w wieku 53 lat. :smile: (chociaż może wiesz, przecież ten wiek masz już za sobą). Bardzo się cieszę, że tu jesteś i że grasz. Jest tu jeszcze na forum, z tego co wiem, dwóch poważnych seniorów, ale Ty ich bezapelacyjnie przebijasz. Szacuneczek :thumbsup:

W dniu 23.09.2012 o 15:19, 'kondotier napisał(a):

A kto pamięta hitowy ZX-Spektrum? Od niego zaczynałem.

Oczywiście, że pamiętam. Kolega był na praktykach wakacyjnych w UK w 1984 (nomen omen) i odejmując sobie tam wszystkiego od ust zakupił to cudo. Gry były dwie: Szachy i Formuła 1 (ta ostatnia bardzo wiele wyobraźni wymagała, żeby myśleć, że się naprawdę kieruje wyścigówką). Ja dwa lata później zacząłem przygodę z C64...ech, aż się łezka w oku kręci :smile:

• 3 tygodnie później...
  • 1 rok później...

Pisałem już w #136, prawie dwa lata temu. A że czas biegnie, podam nowy wiek.

70 lat i 4 miesiące. To nie żart  :yes:  , jestem ze względu na wiek, człowiekiem niezwykle poważnym :mellow: .

Kto da więcej ?

Ale po Zonie biegam równie sprawnie, lak Walik Czosnek, Wańka czy MonoLityczny, nie dostając zadyszki.

Może tylko zadania wykonuję rozważniej, stateczniej.

• Dodatnia 6

Kobita do mnie: po co ty grasz w tą dziwna grę z której nie rozumiem żadnego słowa zarówno mówionego jak i pisanego i tak lepszy nie będziesz bo się misiu starzejesz !.

Ja: a ty po co oglądasz co chwilę programy kulinarne i tak przez to nie będziesz lepiej gotowała!

To dziala, przez tydzień mi bałałajki nie suszyła i mogłem spokojnie wieczorem pograć!!!

;)

Edytowane przez vidkunsen
  • Dodatnia 5