jurek48 Opublikowano 11 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2012 Cichy dzięki za pamięć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 12 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2012 (edytowane) Karą jest przywiązać prawą rękę do lewj nogi. Spróbujcie wtedy korzystać z myszki (ja jestem oburęczny więc- :pirate: ). Kurcze, broń Boże dzieciaka tak wiązać, ale niekumatego współpracownika z ambicjami na stanowisko kierownicze, nie miał bym obiekcji.(oni bardzo lubią krzyczeć, kiedy pojawia się faktyczny przełożony) Edytowane 12 Lipca 2012 przez cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek - łowca Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 (edytowane) Za rok 17. A ja za 61 lat mam setkę nie można napisać dokładnie, masz 16 po co pisać, że za rok 17. LD Edytowane 4 Sierpnia 2012 przez LordDino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 15 lat mam czyli doświadczone koty ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 @ziomek..LD zazdrości Ci że masz 16 lat.. ...ja zresztą też. Wszyscy tutejsi wyjadacze byli... doświadczonymi kotami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dobry stalker jest jak wino... im starszy tym lepszy :D Aczkolwiek każdy z nas był kiedyś "młodym winkiem" i swoje odleżakować musiał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 No żal mi trochę ściska nie powiem, że nie no ale takie wpisy mnie osłabiają moja zona tak samo mówi tylko w druga stronę. Ona ma 25 od 3 lat hiihih 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waler11 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Czernobyl, i tu bym się z tobą nie zgodził, że młodzi i młodsi nie będą grali w Stalkera, bo odciągną ich inne gry. Podam ci przykład w moim przypadku. Mam dwóch chłopaków, tzn. (synów) jeden ma 5 lat drugi zaś 9 lat. Grają w masę gier typu różnego, ale kiedy tylko wrzucę jakiegokolwiek nowego moda, gry inne idą w odstawkę. 5 latek tak gra w Stalkera, to nieraz myślę, że jest lepszy ode mnie w graniu. Ja uważam, że zawsze rzesza młodziaków i młodszych będą grali w tego typu gry. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 @waler11, jak taki post przeczyta pani przedszkolanka i skojarzy to z tym, co zapewne Twój syn opowiada rówieśnikom w przedszkolu - na bank masz wezwanie do tegoż ośrodka, w celu skarcenia Cię, za dopuszczanie go do tak drastycznych gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0zeN Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 @metek58 Nie mamy przedszkolanek na forum. One się na forach typu www.jakposprzątaćdomużywającjedynieszczoteczkidomyciazębów.pl :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ja chyba jeszcze zaliczam się do młodych. Bo za 100 dni, będę miał dopiero 69 lat. Tak, tak, dopiero 69. To nie literówka. A gry zaczynałem od pierwszej wersji Tomb Raider, Half-life 1 i 2. A potem cała kupa strzelanek z RO na czele i od przeszło roku STALKER. Wszystkie trzy. A kto pamięta hitowy ZX-Spektrum? Od niego zaczynałem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Papaczos Opublikowano 23 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Bo za 100 dni, będę miał dopiero 69 lat. Tak, tak, dopiero 69. To nie literówka. Nawet nie wiesz jak to miło poczuć się gówniarzem w wieku 53 lat. (chociaż może wiesz, przecież ten wiek masz już za sobą). Bardzo się cieszę, że tu jesteś i że grasz. Jest tu jeszcze na forum, z tego co wiem, dwóch poważnych seniorów, ale Ty ich bezapelacyjnie przebijasz. Szacuneczek :thumbsup: A kto pamięta hitowy ZX-Spektrum? Od niego zaczynałem. Oczywiście, że pamiętam. Kolega był na praktykach wakacyjnych w UK w 1984 (nomen omen) i odejmując sobie tam wszystkiego od ust zakupił to cudo. Gry były dwie: Szachy i Formuła 1 (ta ostatnia bardzo wiele wyobraźni wymagała, żeby myśleć, że się naprawdę kieruje wyścigówką). Ja dwa lata później zacząłem przygodę z C64...ech, aż się łezka w oku kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalib99 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 U mnie 13 i pół . Jestem jednym z młodszych stalkerów na tym forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik147 Opublikowano 15 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2012 To ja trochę podniosę średnią: 43. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 49 ale będę apelował! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartus555555 Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 30 lipca będe miał 16 :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 We wrześniu 15 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walik Czosnek Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 13 :D w listopadzie 14 : D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wańka Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Też 13 , a 1 sierpnia 14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 13 obecnie. (tak bardzo stary jestem) :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Man 44 lata i moja matka twierdzi że jestem za stary na gierki komputerowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) 19lat 10 miesiecy , podziwiam starych wygów którzy jeszcze mają czas i chęci na granie w "gierki komputerowe" :D Edytowane 31 Maja 2014 przez Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 31 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2014 Po pierwszych trzech setkach liczyć przestałem. :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2014 Pisałem już w #136, prawie dwa lata temu. A że czas biegnie, podam nowy wiek.70 lat i 4 miesiące. To nie żart :yes: , jestem ze względu na wiek, człowiekiem niezwykle poważnym .Kto da więcej ?Ale po Zonie biegam równie sprawnie, lak Walik Czosnek, Wańka czy MonoLityczny, nie dostając zadyszki.Może tylko zadania wykonuję rozważniej, stateczniej. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 (edytowane) Kobita do mnie: po co ty grasz w tą dziwna grę z której nie rozumiem żadnego słowa zarówno mówionego jak i pisanego i tak lepszy nie będziesz bo się misiu starzejesz !.Ja: a ty po co oglądasz co chwilę programy kulinarne i tak przez to nie będziesz lepiej gotowała! To dziala, przez tydzień mi bałałajki nie suszyła i mogłem spokojnie wieczorem pograć!!! ;) Edytowane 3 Czerwca 2014 przez vidkunsen 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi