gawron Opublikowano 23 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2015 Link do torrenta : https://yadi.sk/d/n8bM_XikH7PfQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2015 Pobrałem z janka, postawie i pogram ale widac, że kolejna dawka przygód mnie czeka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Mam pytanie, czy w tym modzie da się spać? Jeśli tak, to jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Był dodawany do polonizacji śpiwór, ale nie pamiętam czy zadziałał. Nie jest on zbyt konieczny. Można grać bez niego.Śpiwór dodawał Junx, może on Ci dokładnie odpowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne85cze Opublikowano 1 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2015 Witam, gram od wczoraj w moda jako monolitowiec i muszę powiedzieć że gra całkiem fajna tylko Charon rzadko daje jakieś zadania ;/ a tak ogólnie grafika super i nawet stabilny mod, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 9 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2015 Znalazł może ktoś wszystkie 7 dokumentów z głównego zadania ?Mi udało znaleźć się 2 sztuki (nieprzetłumaczone zresztą ;) ) - jeden dokument dał Sacharow, drugi był w x18. Wie ktoś, gdzie są pozostałe ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Jest pewien problem . Nikt nie seeduje torrenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 28 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dokumenty na psychopatów są nieprzetłumaczone, także mam dwa jeden z X18 drugi od Sacharowa, podejrzewam że fabuła jest powiązana z tekstem tych dokumentów bo nie mam żadnych nowych dialogów z barmanem, Sacharowem czy Woroninem lub z Łukaszem. Może ktoś wie gdzie się znajdują pliki tych dokumentów lub jak się nazywają w plikach gry ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Wylot przy wyjściu z x16 do podziemi FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\task_manager.script:612: attempt to index local 'sel_task' (a nil value) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 6 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Na moje oko to problem ze skryptem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
44piterv Opublikowano 14 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Wylot przy wyjściu z x16 do podziemi FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: ...ow of chernobyl\gamedata\scripts\task_manager.script:612: attempt to index local 'sel_task' (a nil value) stack trace: Znalazł ktoś jeszcze jakąś z biografii Psychopatów, oprócz 1 od Sacharowa i 2 z X18 ? Po przejrzeniu rus. forum nie znalazłem by ktoś jeszcze jakieś znalazł prócz tych pierwszych dwóch. Gdy się nie skopiuje z do gry zawartości bin z moda, to mamy celownik + , i rozpoznawanie nim kto wróg (żółty, czerwony) i kto to jest (nazwa stalkera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Trochę nudny ten mod.Parę zadań na początku i potem nuda.Grałem snajperem.Artefaktów jak na lekarstwo. Zadań nikt nie daje.Poważniejszych bo takich przynieś kopyto dzika czy oko mięsacza to jest trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 (edytowane) Chyba udało mi się przełożyć te Dokumenty( biografie) przy przechodzeniu gry snajperem. items.ltx Ścieżka gamedata\config\misc Edytowane 9 Listopada 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 (edytowane) Instrukcja do instalacji jest jakaś błędna i nie ma żadnego linku do tego patcha Edytowane 21 Lipca 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 Echo Czarnobyla 2 + obydwie łatki do pobrania TUTAJ (modsfire.com - 1,27 GB). Link pochodzi ze strony https://stalker-mods.clan.su/load/s_t_a_l_k_e_r_ten_chernobylja/s_t_a_l_k_e_r_ten_chernobylja/ehkho_chernobylja_2_vtoroe_dykhanie_spavner/5-1-0-4625 @tom3kb @Agrael niestety nie znalazłem osobnych łatek do pobrania, więc sugeruję umieścić powyższe archiwum na naszym serwerze, po uprzednim jego zweryfikowaniu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2020 @Anton Gorodecki linka dodałem do pierwszego postu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Próbuję uruchomić tego moda, lecz już przy starcie nowej gry na etapie synchronizacji wylatuję z takim errorem. FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CScriptEngine::lua_error [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\script_engine.cpp [error]Line : 73 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : LUA error: e:\mody\echo\gamedata\scripts\bind_stalker.script:351: attempt to index global 'nd_news_main_data' (a nil value) A ponieważ jego opisy w necie są po angielsku, proszę o wyjaśnienie. I trochę mnie wylot zaskoczył, bo przecież w moda grałem i wtedy problemów nie było. To ja wstawiłem moda, ale od tamtej pory do niego nie zaglądałem. A że przy porządkowaniu modów dokonano w #1 zmian, nie jestem w stanie powiedzieć czy wszystko tam jest w porządku. Dodałem odsyłacz do patcha kumulatywnego. Tym bardziej, że gdy go wstawiałem był na v.1.0006, a teraz na https://ap-pro.ru/forums/topic/342-эхо-чернобыля-2/ jest na v.1.0004, choć aktualizacja wstawki jest tegoroczna. @Monolithalian Postawiłeś moda? Jeśli tak, to opisz instalację. @Anton Gorodecki Nie pogniewam się, jeśli zrobisz właściwy opis instalacji na polską podstawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Pamiętam tego moda, aczkolwiek jak przez mgłę. Znalazłem nawet swój post na drugiej stronie z 2014. Stawiałem go w takiej kolejności: Cień 10006, gamedata ( https://yadi.sk/d/xKNXgKloGfou7 - na 100% ) z tego linku i spolszczenie. Z tym że nie ma nigdzie tego nieszczęsnego Patcha nr.3 ( który zawierał w sobie poprzedni ). Chociaż.. Może to jest Patch 3 ? https://yadi.sk/d/Q6-PGvk9hW2NS Na AP-PRO było napisane, że jest to poprawka. Trzeba sprawdzić na którym patchu zadziała. Jest już spolszczenie na naszym serwerze. Wcześniej trzeba było go szukać z listy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Ja nałożyłem ten kumulatywny. Jest możliwe, że to on miesza, bo spolszczenie zrobiłem na fix 2. A czytając wpisy moda sobie przypomniałem, więc znowu lipa. Mogę odpuścić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Znalazłem patch #3 {https://yadi.sk/d/0zawAc0KqTzfP} na tej stronie: [ŹRÓDŁO] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 (edytowane) 6 godzin temu, kondotier napisał: @Monolithalian Postawiłeś moda? Jeśli tak, to opisz instalację. Zapomniałem już o nim, w sobote albo jeszcze dzisiaj wieczorem zobacze https://stalkerportaal.ru/load/teni_chernobylja_novyj/teni_chernobylja_repack/s_t_a_l_k_e_r_shadow_of_chernobyl_ehkho_chernobylja_2_2014_2015_pc_124_repack_by_serega_lus_124_3_83gb/131-1-0-2347 Tu jest link do jakiejś rosyjskiej strony z tym modem, może zadziała Edytowane 30 Października 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 Poboksowałem się z modem i coś mi się widzi, że problemy sprawia dodany do spolszczenia śpiwór. A że jego dodawał @Junx , ja nic z tym zrobić nie mogę. Jedynie spolszczenie na nowo. Zwracam się więc do @Junx , z prośbą, o jego usunięcie ze spolszczenia i to naprawione spolszczenie gdzieś udostępnić. Chyba że jeszcze ktoś kto ten śpiwór potrafi wykastrować w tym pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @kondotier kiedy skończę prace nad spolszczeniem do SS: Intruders, to przyjrzę się temu tematowi. Nie prędzej. No chyba, że wcześniej sami to rozgryziecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Października 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @Anton Gorodecki Nie ma najmniejszego pośpiechu. Łączę wylot ze zmianami w spolszczeniu, bo skoro grałem w moda a spolszczenie było tylko moje i było bez problemów, to tylko zmiany mogły namieszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 30 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2020 @kondotier ja przy tym modzie nic nie robiłem, a log w/w to musi być błąd w podstawie moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi