gawron Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Masz rację sorry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Panowie, chyba zakończę grę na tym etapie, kombinowałem jak koń pod górę i nie daję rady z tym oscylografem, podajcie jakie parametry wpisać, albo mam coś nie tak z modem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 screenshots.rar @bolo ;pobierz i obejrzyj screeny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 25 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2014 Bardzo dziękuję, poszło, gram dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Panowie jak rozwalić ten helikopter? Nie mogę nawet pierdnąć bo ginę :( EDIT: Już po sprawie :) Próbowalem uciec do budynku, a wystarczy chować się za osłonami i walić np.AVS :0 Edytowane 28 Czerwca 2014 przez andrzej75 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Dzisiaj zacząłem grać w moda wersja 1.07. Znalazłem lukę w tłumaczeniu Zadanie od Sidora na przeniesienie kontener do ATP. Po odmówieniu Kwaśnemu podziału łupów, gadamy z nim ponownie i o to efekty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej75 Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Allen wszystko działa jak ta lala z spolszczeniem :) Zdarzają się drobne literówki, ale to betka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 W takim razie czekam na odpowiedź qwert'a czy to luka czy zostało przetłumaczone. P.S Ściągałem spolszczenie dwa razy i dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Faktycznie, nie zostało to przetłumaczone. Ten dialog był ukryty w plikach i go nie zauważyłem.Już poprawiam Patch 1.07Poprawia zgłoszone błędy.Brakujące tłumaczenie. (dzięki Allen) Patch 1.07 do Spolszczenia.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Ok, jak jeszcze coś zauważę to dam znać ;) Dodałem do pierwszego posta. Znalazłem drugą lukę w zadaniu na rozprawienie się z Szmugą, przy rozmowie z Najemnikami, Kolejne pięćLab x5 i Odszukanie Antidotum Znalezione Antidotum Odnieść Antidotum Ucieczka przed Emisją Spawarka Encyklopedia l Tyle udało mi się znaleźć, skończyłem moda niestety jest króciutki, jak na tak dobrze rozkręcającą się fabułę, autorzy postawili (niestety) zdecydowanie tylko na nowe lokację i textury. Edytowane 30 Czerwca 2014 przez Allen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwert Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Dzięki @Allen, dodam to do kolejnego patcha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 FATAL ERROR[error]Expression : fatal error[error]Function : out_of_memory_handler[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrCorexrDebugNew.cpp[error]Line : 336[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Out of memory. Memory request: 19001 K po paru godzinach instalacji i deinstalacji moda poddalem sie z tym logiem. Nie wiem czy byl gdzies ten blad u kogos ale nie mam pojecia o co chodzi??? <Out of memory> Mam dokupic wiecej ramu?? :confused:Mam CoP na steam ale to chyba nie ma znaczenia. Probowalem uruchomic na statyce z 800*600 ale caly czas dostaje wylot na pulpit przy starcie nowej gry? Bylbym wdzieczny za pomoc. Logi umieszczamy w znaczniku code @Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2014 Blake - nie musisz kupować. Powiększ sobie ilość pamięci wirtualnej ( plik wymiany ). Na forum, niecały miesiąc temu był temat jak to zrobić. W systemie, ustaw obie wielkości jednakowe nawet na 8 czy 16 GB. Tyle aby nie przekraczało, ile masz wolnego miejsca na partycji systemowej. A potrzebujesz niewiele.http://stalkerteam.pl/topic/6538-problem-z-lost-alpha/?hl=plik+wymiany#entry70512od #44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blake Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 dzieki za pomoc, troche zieloy jestem z tego.nah... bede musial dokupic bo najwiekszy plik wymiany moge ustawic na 4096MB. gra nadal mi wyskakuje z tym bledem lub jeszcze innym o podobnym problemie. mam tylko 2GB ramu a na ktoryms z forum rosyjskich wykopalem ze potrzebuje min 4GB?! tak wiec poszalej dzis na zakupach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2014 @Blake;mniejsz w ustawieniach gęstość trawy , jakość tekstur itd .Na sprzęcie syna przy próbie rozpoczęcia nowej gry był pulpit z takim samym logiem .Zmiany w ustawieniach pomogły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mam problem z kwestem "rozwiązanie: udaj się na wysypisko" rozmawiałem z 6 czystoniebowcami na pchlim targu i jednym koło hangaru i dalej nic, prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Mnie zadanie "zaskoczyło" jak pokręciłem się pod tą wiatą koło hangaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 10 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2014 Dobra, jakby ktoś miał problem z tym zadaniem to podaję rozwiązanie: pod zadaszeniem obok hangaru znajduje się urządzenie (obok hydroforu?) i jak staniemy obok niego to pojawi się opcja do włączenia/interakcji. Wydaje mi się, że nie trzeba rozmawiać z tymi czystoniebowcami w ogóle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Jak to jest z tym helikopterem w mieście? Nie mogę tego ogarnąć. Heli cały czas wisi tuż nad budynkiem KPZR. Czy tak ma być, czy powinien latać- nie wiem. Jak go rozwalę z dołu- nic, zadanie się nie zalicza po pewnym czasie dostaję wiadomość, że ,,przepuściłem ich" i gra się kończy. A na dac budynku wyleźć nie mogę (a przynajmniej nie wiem jak). Czy może oprócz rozwalenia helikoptera trzeba coś jeszcze zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Musisz wejść na dach , najpierw znaleźć klatkę schodową . Na dachu leży trup z RPG , dalej wiadomo . Łatwo nie jest , ale da się zrobić . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielebny Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Udało się. Cały feler nie polegał na tym, że nie mogłem zestrzelić helikoptera (czułem w bebechu, że zakup RPG to dobra inwestycja), a na tym, że za żadne artefakty nie mogłem znaleźć tej drugiej klatki schodowej :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Ukazała się wersja HC MODa -Путь во мгле - ХАРДКОР ( версия 0.1 ) . Źródło + opis : http://ap-pro.ru/load/zov_pipjati/mody/put_vo_mgle_khardkor_versija_0_1/16-1-0-1924http://ap-pro.ru/load/zov_pipjati/mody/put_vo_mgle_khardkor_versija_0_1/16-1-0-1924link do MODa : https://yadi.sk/d/SoRlBFajVhL9o Polonizacja od @qwert , działa bez zarzutu ( sprawdziłem na razie Kordon ) .Instalacja jak w # 1 . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 Mam pytanie, ma ktoś save gdy już Sidorowicz ma otwarte drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 @gawron informacja o wersji HC dodana do pierwszego postu, usunąłem z posta wersję 1.05 myślę że wersja 1.07 działa bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2014 MonoLityczny ; drzwi u Sida otwarte : https://cloud.mail.ru/public/32f1399c931b/Sid.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi