LVutner Opublikowano 18 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2014 Dzięki, coś u mnie z modem niezagrało i drzwi się nieotwierały. Teraz działa jak należy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winter_night Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 (edytowane) Non stop mam taki sam problem. Próbowałem już wzystkiego. FATAL ERROR[error]Expression : !m_error_code[error]Function : raii_guard::~raii_guard[error]File : D:prog_repositorysourcestrunkxrServerEntitiesscript_storage.cpp[error]Line : 748[error]Description : ...r. - zew prypecigamedatascriptssound_theme.script:210: bad argument #1 to 'gsub' (string expected, got nil)stack trace:Logi umieszczamy w znaczniku code @Allen Edytowane 20 Lipca 2014 przez Allen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 @winter_night ; nie miałem takie go problemu . Pobierz , porównaj , ewentualnie zamień robiąc wcześniej kopię swojego pliku . sound_theme.7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winter_night Opublikowano 20 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Podmieniłem plik i o dziwo działa .Wielkie dzięki za pomoc @gawron. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 (edytowane) Kilku z was pisało:"Jeszcz jeden czysto niebowiec jest w rejonie hangaru i tam miałem komunikat o sygnale i gra skierowała mnie w rejon przejścia na kordon i tam miałem male starcie.Po zlikwidowaniu bandytów powrót do Baru."Gdzie jest ten czystoniebowiec koło hangaru (dawnej siedziby bandytów?) bo obszedłem dookoła i nikogo nie widać. :( Łazi tam tylko jakiś stalker..@editdobra znalazłem go, pogadałem ale na razie żadne zadanie nie odpaliło dalej. W sumie znalazłem i gadałem z 6 na Pchlim Targu i jednym koło Hangaru (poszedł na pólnoc.)Czytałem też, że zadanie ma zaliczyć gdzieś pod dachem na terenie hangaru ale na razie też lipa.@edit 2Dobra udało się :) uffZ tym czystoniebowcem z hangaru musimy pogadać pod zadaszeniem, tam gdzie bandyci mieli bar (parę stołów, lada itp). Dopiero tam zaliczyło mi zadanie gdy byliśmy tam obaj..Z tym to strasznie dali ciała, bardzo źle to zadanie wymyślili i opisali. Normalnie bez pomocy z forum to bym się dawno poddał bo bym założył, że to jakiś "gamebreaking bug". Edytowane 27 Lipca 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neithan Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Witam.Mam pytanie, czy tylko mi nie działa link do polonizacji? Dostaję pustą stronę z komunikatem 403.html. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Masz rację , nie działa .Możesz pobrać :Spolszczenie_Do_DwM_1.05.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neithan Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Dzięki za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Nie mogę pobrać polonizacji... Na stronie z linka nie ma żadnego odnośnika do pobrania. Jest jakiś inny link? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Ściągasz Spectrum Project 1.05 potem ściągasz polonizację stąd: http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=140 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Vorenus0,00 z 0,00 Polonizacja Droga we mgle Rozmiar: 2,78MBMD5: ed808243dd7f6ac24aed73702df85c44SHA1: 3506760f956ddbcffb6357727bea19d64dfcd58cPlik został pobrany przez 57 osób Jest tylko to podane bez żadnego aktywatora do ściągnięćia, żednego "klikaczka" - nic... Edit: Próbowałem przez 2 przeglądarki, zawsze to samo - brak odnośnika czy jak kto woli klikacza "pobierz" lub czegoś podobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Wrzucę na jakiś hosting. Proszę bardzo :) (tralalala link usunięty) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Vorenus0,00 z 0,00 To jest twój problem nie masz określonego żadnego limitu danych napisz do portalsa to jest jakiś bug. Wrzucę na jakiś hosting. Przypominam po raz kolejny że spolszczenie wrzucać na inne hostingi mogą tylko autorzy lub można za ich pozwoleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Przepraszam że bez pozwolenia autorów ale ja tylko w ramach pomocy zrobiłem. Jak @Vorenus ściągnie to niech napisze to usunę link. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vorenus Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2014 Dzięki MonoLityczny - już pobrałem - jesteś spoko murzyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohtak Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Siemka wie ktoś czy są w tym modzie jacyś przewodnicy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Przewodników nie ma , trzeba pobiegać . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohtak Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 A jeszcze jedno w których miejscach są narzędzia dla techników ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 (edytowane) Ja miałem jedne na Kordonie w tych opuszczonych budynkach przed przejazdem kolejowym (budynki po lewej jeśli idziemy od wioski kotów), trzeba wejść na dach (biały budynek) i tam jest jeszcze taki mniejszy daszek. Drugie miałem jak się już z chodzi do podziemi do laboratorium po rozmowie z Sidem, Na samym dole pod schodami. Trzeciego kompletu nie znalazłem. Edytowane 10 Sierpnia 2014 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohtak Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Do kogo trzeba pójść z zadaniem od Żwawego ? latam po całym wysypisku pytałem się każdego Czysto Niebowca i nic ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Musisz obskoczyć hangar w koło , najlepiej zacznij od baru bandytów . Musi się udać . Z nikim nie musisz gadać , wystarczy znależć miejsce . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohtak Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A gdzie jest ten bar bandytów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jako takiego baru nie ma w tej modyfikacji , mowa jest o barze z pdstawowych wersjach gry . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rohtak Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A w którym miejscu on był ? bo ja w podstawkę to ze 3 lata nie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na Wysypisku tam gdzie rozmawiasz z Sieryjem o Krecie . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi