Ptachu Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) @smox - co do broni zrobiłem inaczej sposób pośredni tylko Vał-a nie mogę przerobić bo jak tknę config to grę wysypuje. A co do pakowania to nie wiem gdzie się mogłem walnąć @metek58 - spoko już sobie poradziłem ale dzięki za odpowiedź Edytowane 16 Maja 2016 przez Ptachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 No tak, poprawiłem to już później, po wstawieniu patcha. Zaraz wstawię Patcha 0.2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 4 minuty temu, Ptachu napisał: @ smox - co do broni zrobiłem inaczej sposób pośredni tylko Vał-a nie mogę przerobić bo jak tknę config to grę wysypuje. A co do pakowania to nie wiem gdzie się mogłem walnąć @metek58 - spoko już sobie poradziłem ale dzięki za odpowiedź Popraw post bo ci się coś pokićkało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Patch 0.2 kumulatywny (zawiera patcha 0.1) do spolszczenia - https://yadi.sk/d/6MMWrjOcrj5K8 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 51 minut temu, Gatzek napisał: @Hobby, skąd wziąłeś ten plik w_val.ltx? On w dodatku SlotsBelt nie jest zmieniany, brany jest z oryginalnej wersji moda. Przed chwilą zespawnowałem sobie ta broń i działa normalnie, nie mam żadnego wylotu przy strzelaniu. Rozbalil jsem gamedata.db_base_configs.Tam je ta chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Dobre dusze, ratujcie. Zdobyłem aktówkę z kodem do sejfu Pietrenki ale jak wyjść z tego cholernego hangaru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 https://youtu.be/askOhWj2-Fc?t=5m35s 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 <ta ikonka pokazuje jak walę głową w ścianę> A ja głupi mongoł kombinowałem jak wejść z powrotem na ten dach... Zaskakujący jest ten mod. Dzięki @Ranger. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Tu chyba o n za dużo, ma być raczej im nie nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Mam pytanie. Wziąłem zadanie od Dzika na zabranie dokumentów. Jak dostać się na zaplecze u Barmana ? Oglądałem filmiki na youtube ale większość ludzi wybierała drogę pozbycia się bandytów w Dolinie Mroku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Od Informatora w Barze kup informację o tunelu na zaplecze. W rzeczywistości jest to teleport. Jest niewidoczny, obok takich kontenerów. Nie daleko od przejścia do Dziczy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wylot w barze wystepuje ciągle w tym samym miejscu : Expression : fatal error Function : CInifile::r_string File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp Line : 352 Description : <no expression> Arguments : Can't find variable scope_texture in [cherep_svd] Czy może to być wina tego że nie mam dodatku slots & belts ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Raczej nie. Możesz wgrać ten dodatek i sprawdzić czy skończą się wyloty. Albo wrzuć sejwa na forum, zobaczę czy u mnie będą wyloty. Napisz też coś bliżej o tym wylocie, co wtedy robisz itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Wylot występuje przy próbie podejścia w okolice przejścia na dzicz.Jest to pierwsza wizyta w barze.ogse82.savWydaje mis się że może mieszać tu zadanie na SWD Czapy bo nie wiem czy powinienem je mieć na tym etapie gry.Save w załączniku. ogse82.dds ogse82.sav Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Jak pierwszy raz byłem a Barze to nie miałem tego zadania i problem nie wystąpił, a na Dziczy byłem po kuszę dla Pliczki. Mam inny wylot na Twoim sejwie. Jak próbuję przejść na Dzicz. FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : CInventory::DropItem [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\Inventory.cpp [error]Line : 220 [error]Description : InSlot(pIItem) stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Hmm wygląda na problem z którymś ze slotów broni. Jak możesz spróbuj jeszcze raz przejść bez broni i kombinezonów albo najlepiej wyrzuć wszystko z plecaka.Będe musiał sprawdzić czy z dodatkiem slots & belts będzie poprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Ten sam wylot. Wywaliłem całą broń i kombinezon. Chyba save bez dodatku nie są kompatybilne z grą z dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 (edytowane) Znalazłeś jakąś MP5 z celownikiem ACOG?Twój save wywala jw.Zostawiłem fanty w schowku,zapisałem,przechodzę na Dzicz,wywala.Wczytałem jeszcze raz nowego save i "czary", w plecaku pojawiła się mp5 której nie było wcześniej widać. PS.Masz 2 bronie w 1 slocie i to wywala,wyjmij "Młockarnie", zapisz i wczytaj.Wywali Cię ale po uruchomieniu pojawi się ta "niewidzialna" Edytowane 16 Maja 2016 przez tom 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Faktycznie, jest tak jak pisze @tom. Przy próbie przejścia na Dzicz jest wylot, a jak wczyta się autosave to jesteśmy na Dziczy i w magiczny sposób pojawia się MP5 z celownikiem w slocie 2. Miałem wrzucić sejwa z widocznym tym MP5 ale @tom mnie ubiegł podając rozwiązanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Znalazł ktoś schowek Tolika z kuszą w Dziczy? Gdzie on jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 @smox, o tę kuszę chodzi? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Nemáte někdo funkční conwerter kterým by šlo rozbalit a hlavně znovu zbalit soubory .db z této hry ve win 10 64 bit.Hledal jsem na googlu ale ani jeden nefungoval. Děkuji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 8 minut temu, pacjent1972 napisał: @smox, o tę kuszę chodzi? Tak, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Kusza leży w miejscu,które wskazał Cichy w swoim poradniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dopyl Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2016 Po instalacji dodatku slots & belts każda próba wczytania savea kończy się wylotem : Expression : assertion failed Function : File : Line : 0 Description : called from CPP Miałem wcześniej miałem ten wylot przy otwieraniu mapnika Bywalca naprawiłem to a tu nagle problem powraca.Chyba nie uda mi się ukończyć tego moda :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi