Anton Gorodecki Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 46 minut temu, Ulman napisał: lecz ci z laboratorium byli nastawieni wrogo przypadek? Być może jest to zrobione na tej zasadzie że jaką byś nie grał frakcją, to oddziały wojska w labie zawsze będą ci wrogie, bez względu na twoją reputację u Wojskowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 @Anton Gorodecki Ja równierz tak pomyślałem ,ale w podziemiach agropromu byli neutralni.Moim zdaniem ktoś powinien do podfora Call of Chernobyl dodać temat bugi itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 No popatrz a Monoliciarze w tych inkubatorach w War Labie powodują obniżenie reputacji jeśli się potraktuje ich granatami. Dnia 7.02.2017 o 16:48, PiotrIwan napisał: Aha- czy z dokumentami z zadań doktora coś się robi? Nie mogę tego wyrzucić, ani przenieść do schowka, a zostało mi tylko pójście do samego CEA. Fakt, one nic nie ważą, ale zaśmiecają mi okno ekwipunku. U mnie kupił je Wujek Jar, po 10tyś za sztukę. Nie wiem czy w Zonie ktoś inny je skupuje (Sowa? Jemu nawet figi nie dałbym). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 A gdzie tego Jara znaleźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 13 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 @PiotrIwan Jupiter, jak w zewie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 @fabixs12 - podaj Fatal Error z loga. Znajdziesz go w katalogu głównym moda, w kat appdata\logs Fatal wstawiasz w code <>, z ikonek nad okienkiem odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 @fabixs12 Taki problem ma już temat na forum używamy opcji szukaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 @ZapomnialemLoginu przecież z Jarem nie ma opcji handlu. U niego jest tylko ten śmieszkowy quest, za który nadal mam ochotę odstrzelić mu łeb. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 43 minuty temu, PiotrIwan napisał: @ZapomnialemLoginu przecież z Jarem nie ma opcji handlu. U niego jest tylko ten śmieszkowy quest, za który nadal mam ochotę odstrzelić mu łeb. Nie handlowałem z nim przez Handel. Może jednak trzeba wykonać tego „od Annasza do Kajfasza" by to odblokować? Pamiętam że na wersji 1.4.16 pokazywałem mu dokumenty w dialogu, od podawał cenę i zgadzałem się na wymianę. Pozbyłem się chyba wszystkich, może jeden został, może nie sprzedałem bo już uznałem że koniec gry i deinstalacja poszła w ruch. Może to jakiś mniejszy bonusowy bajer dołączony do jakiegoś moda, którego już nie ma po wydaniu nowszej wersji Zewu Czarnobyla? Samej wymiany jestem pewien i nie jest to żadne moje urojenie.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrIwan Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 zrobiłem to zadanko, ale nie ma opcji, żeby mu to sprzedać. Najgorsze, ze tego barachła nie da się usunąć nawet i tylko zagraca ekwipunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 16 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2017 Czy to aż taki problem? Pograsz sobie w OP-2 to dopiero zobaczysz co stalker musi przy sobie nosić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 @PiotrIwan - pogadaj z Informatorem w Barze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Mała refleksja. Zagrałem w kilka dodatków typu arsenal i muszę stwierdzić, że kwestia odgłosów broni jest kompletnie do bani. Bo to, że dosłownie tylko kilka sztuk nadaje się do użytku nie czyni wiosny. A przecież dźwięk wydawany przy strzelaniu jest tak samo rajcowny jak np. dobre celowniki. Bronie kal. 5.56 i 5.45 a nawet 7.62 dają odgłos jak pistoleciki. Do przyjęcia są niektóre rkm-y np. m-60 w SGM Addon - pięknie wali. Ale już m-134 w AO - jak pistolet maszynowy. Nie można słuchać. W niektórych przypadkach natomiast, autorzy przesadzili w drugą stronę. Na przykład odgłos saigi czy vepra to jak strzały z armaty dużego kalibru. Założyłem więc tłumik i... jeszcze szybciej go zdjąłem. Jakieś pikanie. A może pojawi się odpowiedni dodatek ? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 @DaarMoo Poczekaj na mojego Hybrid'a (tak będzie się nazywać mod packa, starsi Stalkerzy pamiętają moje mody pod tą nazwą), coś może, zrobię w tej kwestii, aby tylko udało się dźwięki znaleźć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No to pięknie @Junx ! Czekam z niecierpliwością ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Godzinę temu, DaarMoo napisał: A może pojawi się odpowiedni dodatek ? Mówisz i masz Dareczku: (nie testowałem, więc nie wiem jak to brzmi, żeby nie było marudzenia): http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/new-sounds-for-stcop-51 http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/wepons-sound-for-ao-31 http://www.moddb.com/mods/call-of-chernobyl/addons/weapons-new-sounds-for-ao-31v5-and-coc-1418 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 Aktualnie trwają prace nad mapą Yantar. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 No Przemku, jesteś jak zwykle - niezastąpiony ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 20 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2017 (edytowane) Kolejna metoda na zarobek. Jeśli mieliśmy pecha przy przechodzeniu na inną lokację i zaatakował nas jakiś mutant to zabieramy części ciała (mutanta, nie nasze) i przechodzimy na inną lokację po czym wracamy i znowu zbieramy trofea. Działa idealnie z chimerą. Ciekawe czy działa w Call of Misery, gdzie sprzedaż trofeów przez pierwsze kilka lokacji będzie głównym źródłem zarobku... Przechodząc poprzednią wersję moda (1.4.16?) chciałem zebrać wszystkie osiągnięcia ale jedno mi się zbugowało. Chodzi o Radioterapię (przetrwaj 50 emisji i/lub burzy PSI). Udało mi się wbić go obecnie przez kilkukrotne wczytanie gry w podziemiach. Jeśli weszliśmy do nich i dostaliśmy komunikat „niedawno w strefie nastąpiła emisja" zapisujemy grę, wczytujemy kilka razy i gotowe. Oczywiście nie wczytywałem gry bez powodów tylko przez ciągłe padanie od kul, pazurów i niezdrowych promienni. Edytowane 21 Lutego 2017 przez ZapomnialemLoginu x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 @Anton Gorodecki zastosowałem link trzeci. Poprawa jest, ale nieduża. W każdym razie można powybierać co komu się podoba. To ważne. Druga sprawa. Mam problem z pogodą. Po ustawieniu parametrów (gracz) i zresetowaniu gry - hula jak chce. W ogóle nie reaguje na moje sugestie. Ustawiłem słońce - to cały czas leje albo jest mgła. No czasami przejaśni się. Zupełny brak kontroli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Zacząłem rozgrywkę na Jupiterze. Wziąłem zadanie na narzędzia od mechanika. Oblatałem stare miejsca i nic. Gdzie ich szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 7 minut temu, smox napisał: Zacząłem rozgrywkę na Jupiterze. Wziąłem zadanie na narzędzia od mechanika. Oblatałem stare miejsca i nic. Gdzie ich szukać? nie ma ich tam gdzie były w Zewie Prypeci. Teraz są w skrytkach przyznawanych za wykonane zadania albo w sklepach (bardzo rzadko i bardzo drogo). 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Tak @smox , musisz trochę pobiegać po innych lokacjach. U handlarzy są po ok. 4 tysiące, ale pojawiają się jak zrobisz kilka zadań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Acha, tak to zrobili. Dzięki za podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 22 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi