Ulman Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Dzień dobry mam dwa pytania, czy jest tu ktoś kto czasem lubi się pobawić kamerką w stalkerze? Ostatnio w opcjach znalazłem ustawienia kamerki naszej postaci i tu moje drugie pytanie, czy można sobie jakoś ustawić celownik w kamerze z nad ramienia ,gdy celujemy prawym przyciskiem myszy? A tak poza moimi pytaniami, jeżeli zrobiłem jakieś błędy ortograficzne , itp. To prosiłbym o poinformowanie mnie, gdyż wiele osób pisało mi, żebym nauczył się języka polskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamsky777 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Potwierdzam że mod działa z Zewem Prypeci w wersji Steam. Ale jest jeden warunek : musi być w systemie jakiś zapis z Zewu, pewnie jakieś logi w rejestrze lub tp. bo inaczej CoC nie wykrywa Zewu i nie uruchomi się. Z tego co widzę to Gry-Online.pl zrobiły wielką reklamę temu modowi tym ostatnim materiałem , i dobrze! http://tvgry.pl/?ID=6888 Na yt też jest wielki wysyp filmików z gry ;D Wracam do gry i Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Czy u as też tak jest, że npc chodzą po anomaliach, jakby nigdy nic? I nie ukrywają się przed psi emisją/zwarciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgadza się. Takie mają "przywileje" nie wiadomo dlaczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 21 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 U mnie zdarza się nawet tak, że przechodzą od czasu do czasu przez ściany, budynki itp., niestety akurat w tych momentach nie zdążyłem zrobić screena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Problem @ChaBoyyHD został przeniesiony ponieważ nie dotyczy moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Powie mi ktoś o co chodzi z BTR'ami? Jest taki 1 w Agroprompie i pruje we mnie, a ja nawet nie wiem, jak to ugruźć No i jak zrobić, aby pogoda faktycznie działa npc? Chyba w CoP uciekali przed emisją. A Tu, nawet się nawet nie zająkną. Nie mówiąc, że żadna opcja nie działa, ani nie umierają, ani w zombie się nie przemieniają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Jakikolwiek karabin z grantnikiem załatwia sprawę bez większych problemów. A propos czy autorzy polonizacji coś mieszali w plikach mechaników i upgrade broni? Wcześniej jak grałem na wersji angielskiej na patchu 1.4.22 nie musiałem czekać 30 minut w grze, żeby ulepszyć broń/pancerz. Niby fajne i nadaje realizmu ale dłuższą mete jest to cholernie denerwujące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Do zniszczenia BTRa wystarczy wrzucić pod niego 2 granaty F-1. Nie mogą się odbić, ani leżeć na zewnątrz. A podejść tak, aby to zrobić, nie ma problemu. Pogodę jaką chcesz mieć na danej lokacji ustawiasz w opcjach. To samo z emisjami i psi burzami. Ustalasz co jaki okres mają występować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Dobra to tak mam parę pytań dla doświadczonych w modzie. 1. Czy jest jakiś artefakt lepszy od Skrętaka (efektywniejszy)? 2. Czy istnieje Egzoszkielet Czystego Nieba, jak tak to gdzie go zdobyć/szukać? 3. Jaką frakcją polecacie grać za drugim razem? 4. Polecacie jakieś fajne addony? Jak na razie gram tylko na AO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @WernochOdpowiem na 2 pytania za jednym zamachem. Polecam Outfit Addon, jest tam egzoszkielet czystego nieba (I wiele więcej) oraz jest w pełni spolszczony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ulman Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @Wernoch 3. Poza Czystym Niebem polecił bym ci frakcje najemnicy, akurat dzisiaj postanowiłem pograć tą frakcjom i nawet było ciekawie, poza tym jeśli postanowisz zacząć w martwym mieście to masz blisko do Jantaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ponawiam swoje pytanie. Da się w jakikolwiek sposób zmienić ten czas oczekiwania na naprawę/modernizację broni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wernoch Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 1 minutę temu, bloodrise napisał: Ponawiam swoje pytanie. Da się w jakikolwiek sposób zmienić ten czas oczekiwania na naprawę/modernizację broni? W ustawieniach gry powinno się dać to zmienić tak samo jak deprawację snu i Degradację artefaktów i inne... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Faktycznie. Ale zemnie jest gapa. Przepraszam za tworzenie zbędnych problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @Wernoch 1. Ja stosuję kombinacje Bąbel + Kompas. 3. Ciekawie jest grać Wojskowym w trybie fabularnym . 3/4 frakcji nastawionych jest negatywnie. Brak jest natomiast zadań w PDA na początku gry. 4. Addony typu Arsenal są w swoim wyposażeniu prawie takie same. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A później jakieś są? Właśnie Monolitowcem ide na bagna, może tam coś bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zadania od Doktora. Ale musisz go załatwić. Chyba, że masz duuuużo cierpliwości. Ja nie miałem. Nie ma zadań na wyłączenie Mózgozwęglacza, psi-pola na Jantarze, Zewu Północy. Czyli trochę okrojony. Grałem trochę jako Wojskowy w trybie fabularnym, ale w związku z mała ilością zadań (j/w) zrezygnowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 O, dobrze wiedzieć że można grać z questami. To sobie zacznę ekologami. A jak będzie spolszczenie questlinów to sobie dorzucę. Dużo rzeczy jest wtedy po angielsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Godzinę temu, lolekbolek napisał: Dużo rzeczy jest wtedy po angielsku? Po angielsku będzie bardzo duża część zadań i część dialogów. Kończę powoli polonizację zadań DocaX, więc cierpliwości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolekbolek Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 W sumie, sam nie wiem, do czega tak na pilno. Mod w sumie pustawy jest bez addonów xD Czy podziemia agropromu zawsze były tak duże? Chodzi mi to wyjście na powierzchnie, gdzie jest tak dużo spopielaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Nie to jest All in one :). Ale przejście z podziemi z SoC do tych z CS może powodować wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonio78 Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Panowie,gdzie znajdę narzędzia precyzyjne i następne po nich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 W skrzyniach, schowkach itp. Kwestia szczęścia. Czasami już na starcie gry można na danej lokacji znaleźć cały komplet narzędzi dla mechanika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 24 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Często są u handlarzy. Jak wykonasz jakieś zlecone przez nich zadanie, pojawiają się w ofercie. Najczęściej u Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi