portals Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Jak zapewne większość wie od dawna mamy system wirtualnych rubli. Od dawna planujemy większe benefity dla ich posiadaczy i być może niedługo się to uda. Jednak teraz dzięki hojności @Bubera organizujemy konkurs z nagrodą dla posiadacza największej ilości rubli. Przelicznik to 0,01 zł za 1₽. Czyli za 70.000₽ nagroda będzie wynosiła 700 zł. Nagroda dotyczy tylko pierwszego miejsca. Konkurs będzie bardzo szybki i zakończy się już 2 stycznia, oprócz tego zwycięzca może liczyć na bonus od fundatora. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Czy dotyczy to aktualnego stanu posiadania, czy tylko za konkurs? Bo jak aktualnego, to już dzisiaj składam gratulacje zwycięzcy @smox . Do 2 stycznia, nikt go nie przebije . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 28 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Aktualnego stanu posiadania. Druga osoba na liście jest niedaleko więc zobaczymy co z tego wyjdzie :). Mam nadzieję że to nie ostatni tego typu konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 A dla takiego - za przeproszeniem - gołodupca jak ja, może jakaś nagroda pocieszenia? Np. pocałunek pijawki, albo uścisk kontrolera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Oddam Ci swoje rubelki, @Chlebczarow i już nie będziesz takim gołodupcem - mnie wystarczy bezgraniczna miłość do Monolitu! To gratulacje dla @smoxa Bo faktycznie do 2 stycznia niewiele się zmieni. A takie pytanie - z wygraną wiąże się też "odessanie" forumowych rubli z konta? Bo konkurs fajny i niespodziewany, ale jeśli stan konta zwycięzcy pozostanie niezmienny, to już wiem kto wygrałby kolejną edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Mnie ciekawi jak są te rubelki kochane naliczane, nie wiem skąd mam ich tyle ile mam :v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 2 godziny temu, portals napisał: Aktualnego stanu posiadania. Druga osoba na liście jest niedaleko więc zobaczymy co z tego wyjdzie To by chyba szybko musiał jakieś tłumaczenie moda zrobić. Albo nawstawiać jakiś fajnych tematów Spoiler chyba z gołymi babami żeby mu ludzie szybko plusowali i żeby rubelków nazbierał. Tak czy siak, który by nie wygrał to każdemu z tej czołówki się należy. Godzinę temu, SEB2E napisał: Mnie ciekawi jak są te rubelki kochane naliczane, nie wiem skąd mam ich tyle ile mam :v To w szukajeczce wpisz wirtualne ruble i się dowiesz. Ale, że taki jesteś rozkojarzony przez tą nową dziewoję to trochę ci pomogę: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Komu jak komu, ale tak zasłużonemu człowiekowi dla naszego Forum jakim jest @smox ta nagroda należy się bezsprzecznie. Przyjmij moje gratulacje Jarku. I ogromne podziękowania dla sponsora, oczywiście 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @tom3kb Wielkie dzięki za pomoc w wyjaśnieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Chwila, chwila. Panowie, dzielicie skórę na nie upolowanym niedźwiedziu . Jednak, jak mniemam, będąc realistą - @smox CONGRATULATIONS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 @Chlebczarow, nie na niedźwiedziu, tylko na Twojej niedźwiedzicy ze Straconki. Liczę, że ją upolujesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 28 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2017 Bardzo fajny konkurs. Dzięki niemu zasłużona osoba, która naprawdę oddała wiele temu forum otrzyma odczuwalną nagrodę @Buber Wielki, ale to naprawdę Wielki plus dla ciebie jako sponsora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wiatr dobry, oby nie ustał po Nowym Roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Oczywiście zazdrość mnie zżera, bo jak inaczej. Taka natura człowieka. Ale dla @smox należy się bezsprzecznie. Pochawl się tylko co zrobisz z funduszami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A będę smox gratulował jak przeczytam ale nie neguję, że jest nomber łan Natomiast dla takich średniaczków jak ja powinna być nagroda pocieszenia... Nie musi być mercedes klasy S ale nawet podkładka pod myszkę byłaby fajna. BTW ciekawe czy jest możliwość zamówienia nadruku na podkładkach fajnie by było jakbyśmy mieli podkładki z nadrukiem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @metek58 Rozumiem Twój pesymizm , ale fundusze na ten cel są już w rękach odpowiednich ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Muszę przyznać, że pomysł "nagród pocieszenia" w postaci podkładek pod myszę z obrazkami stalkerowskimi i logiem forum, to strzał w dziesiątkę. Takie nagrody mogę dostawać co pół roku, albo kupować za posiadane ruble. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 A może by tak te dawno obiecane koszulki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @Mnieciu już mnie uprzedził , bo właśnie też miałem napisać o tych koszulkach. Fajny pomysł z nimi i jakimś ciekawym nadrukiem na nich z logo naszego forum. @smox zasłużone gratulacje jak i dla pozostałych z pierwszej dziesiątki ( według mnie powinny być przynajmniej trzy pierwsze miejsca nagradzane, ciężko nie wspomnieć o @gawron-ie, @kondotier-ze, @cichy-m ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker76 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Z miłą chęcią poproszę o taką koszulkę drodzy Stalkerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEB2E Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Coraz ciekawiej się robi >:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Godzinę temu, mkk7 napisał: @Mnieciu już mnie uprzedził , bo właśnie też miałem napisać o tych koszulkach. Fajny pomysł z nimi i jakimś ciekawym nadrukiem na nich z logo naszego forum. @smox zasłużone gratulacje jak i dla pozostałych z pierwszej dziesiątki ( według mnie powinny być przynajmniej trzy pierwsze miejsca nagradzane, ciężko nie wspomnieć o @gawron-ie, @kondotier-ze, @cichy-m ). Dziękuję za pamięć i wyróżnienie z tym związane, ale administracja za przyczyną zwykłej przyzwoitości, nie pozwala sobie na branie udziału w konkursach na Forum. Byłoby to zwyczajnie nieetyczne. Poza tym ja - jako "ja" nic dla Forum nie zrobiłem poza kilkoma poradnikami gryzmolonymi w trakcie rozgrywki, którą i tak bym uskuteczniał. Moją rolą jest sprawowanie funkcji "Sekretarz" - przynosi mi to satysfakcję w stopniu wystarczającym (ależ teraz przemówiło przeze mnie moje rozbuchane "ego" i fałszywa skromność... ). Za tłumaczenia się nie biorę bo nie dość, że nie potrafię, to i leń śmierdzący ze mnie - taka prawda - brak mi cierpliwości. Na uwagę zasługują wymienieni tutaj prócz mnie @metek58, @kondotier, @gawron i wielu innych, którzy są dużo niżej na liście. Nie chcę nikogo pominąć więc nie będę się rozpisywał - i tak większość jest świadoma wkładu w Forum Tych Ludzi. Nagradzani powinni być Ci, którzy na to zasłużyli - w życiu w większości przypadków tak nie jest - ale zawsze możemy zmieniać swój własny ŚWIAT, i dążyć by stawał się lepszym. Marzenia trzeba mieć - to nie jest nic złego. Jeszcze raz dziękuję Sponsorowi konkursu: @Buberowi. O dobrych ludziach trzeba mówić, bo często pozostają w cieniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 29 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 3 godziny temu, Buber napisał: @metek58 Rozumiem Twój pesymizm , ale fundusze na ten cel są już w rękach odpowiednich ludzi Dla pewności potwierdzam że środki już doszły. Na następnym spotkaniu poruszmy temat koszulek i innych gadżetów, myślę że po nowym roku uda się z tym ruszyć. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi