kondotier Opublikowano 31 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2021 Dwa kolejne dni które przed nami nastrajają melancholijnie. Jednak bez względu na to ile teraz ma się lat, refleksja na temat życia i śmierci każdemu jest potrzebna, bo nikt nie zna dnia ani godziny. A ta leciwa melodia powinna pomóc w takiej refleksji. https://www.youtube.com/watch?v=qdN_PsAwfl4 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 5 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Słuchałam wczoraj jednego rosyjskiego radyjka internetowego i wpadł mi w ucho poniższy kawałek. Udało mi się go namierzyć po tekście Odrobinę skojarzyło mi się z brytyjskim zespołem Muse. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 9 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2021 Любэ. Ты неси меня река... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Jak jej jeszcze u kogoś nie ma, niech przynajmniej zobaczy jak powinna wyglądać i jak ją słychać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 @kondotier - jestem za ! Tak muzycznie jak i wizualnie. Choć nadal uważam, że najpiekniejsza porą roku jest Dojrzała Jesień. W znakomiej wiekszości aspektów :-))) Ostatnimi czasy przy grzebaniu w plastiku słucham tego: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 18 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 21 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 Nastrojowy psycho/stoner z Italii. Oddllatuujemmy............ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2021 Niby gitarki i perkusja ale wg mnie wciąż spokojne do odpoczynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 O jak bardzo, bardzo chce się pić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 1 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2022 Ale takiego "odpoczynku" na przyszłość, nie każdy w Nowym Roku może sobie życzyć. Ale posłuchać można. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 16 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Hunt : Showdown Soundrack 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 11 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Jak do relaksu, to.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 12 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2022 (edytowane) Pasuje nastrojowo i relaksująco jednocześnie. W mym ujęciu nawet taki kawałek muzyczny pasowałby do którejś z części, fragmentu z gry S.T.A.L.K.E.R-a. Edytowane 12 Lutego 2022 przez Skryty 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Kończy się pewna epoka. Idole młodości odchodzą .... Ian Mc Donald +. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Uparłem się odnaleźć ten kawałek z Powrotu Legendy. Trochę to zajęło ale dzięki pomocy paska bocznego „Rekomendowane" na YT (cud gdy spełnia swoją rolę) udało mi się na niego trafić. inny kawałek pochodzi z głównego menu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meta Opublikowano 13 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Wire sprzed 44 i sprzed 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 14 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 @ZapomnialemLoginu Dobra robota, szukałem ostatnio tego kawałka (żimi żimi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Od Slipknot-a też się z jedna nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Jeśli ma być odpoczynek, to i musi być dobry humor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skryty Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Edward Artemiev - Meditation i Train Pomyśleć, że nie tylko film wywarł na mnie ogromne wrażenie, ale sama muzyka w niej zawarta niby ma w sobie spokój, ale wywołuje jednocześnie ciary na skórze. Warto sobie przypomnieć podczas odpoczynku o muzyce filmowej z dawnych lat. Edytowane 23 Marca 2022 przez Skryty 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 (edytowane) Mistrzostwo, tak wtedy, jak i dzisiaj Edytowane 23 Marca 2022 przez ArNie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi