Rączka Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Mam pytanie, pewnie odpowiedź jest banalna, ale jakoś nie mogłem się na nią natknąć. Jak się dostać do Prowodyra? Za diabły nie jestem w stanie przejść za siatkę w stronę mostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 1 godzinę temu, Rączka napisał: Mam pytanie, pewnie odpowiedź jest banalna, ale jakoś nie mogłem się na nią natknąć. Jak się dostać do Prowodyra? Za diabły nie jestem w stanie przejść za siatkę w stronę mostu. sorry za off top. Świetnie że znowu nagrywasz @Rączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rączka Opublikowano 9 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2016 Dzięki Pomógł mi @kondotier, wyrwa w siatce jest mniej więcej na wysokości 2-3 słupa energetycznego nad torami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dżaku Opublikowano 10 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2016 Czy istnieje spawner do tego moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2016 Hej przy próbie włączenia gry wyskakuje mi bug trap . Log. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CInifile::r_section [error]File : E:\priquel\sources\gold\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 443 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't open section 'zero_immunities' stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Mam pytanie jak się najlepiej przygotować na spotkanie z Bekiem jak podchodzę do osady rybackiej to nawalają do mnie jak mnie tylko zobaczą a sprzęt mają dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2016 Znaleźć karabin w bazie Czystego Nieba. Iść do wioski do Beka. Save->Load. Powtarzać do skutku, aż w końcu się uda. Ja sobie dałem spokój po kilku próbach i mod czeka u mnie na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 (edytowane) Dobra poradziłem sobie tylko nie wiem czemu ale ubywa mi życie ani to nie krwotok ani napromieniowanie i ciągle ginę aha i jak żrem kiełbachę to mi też ubywa życie tylko szybciej wytłumaczy mi to ktoś? Edytowane 13 Sierpnia 2016 przez Tychon Sokołow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Tak w bazie CzN, jak i przed południową wioską ( przed mostkiem ) są pola anomalne, po wlezieniu w które następuje powolna utrata życia, aż do zgonu. Musisz wrócić do zapisu, gdy tego nie miałeś i szukać tego miejsca. A następnie pamiętać i omijać z daleka. Po wlezieniu masz komunikat na ekranie, że wlazłeś. Grając poprzednio, wgrywaliśmy poprzedni zapis. Może ktoś z grających później, znalazł rozwiązanie na "wyleczenie się". Harward to bardzo trudny i skomplikowany mod, bo trzeba mieć wiele wyczucia, kiedy robić linię z podstawki, a kiedy scenariusz moda. Nawet matieryje gracze mieli z tym problemy i kładli moda. @Tychon Sokołow- jak widzę, Ty raczej zbyt dużego doświadczenia nie masz, więc będzie Ci przejść moda bardzo ciężko. Od czasu wspólnej gry w niego upłynęło sporo czasu, więc nawet od tych co go przeszli, wielkiego wsparcia nie dostaniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 @Tychon Sokołow- jeśli pamięć mnie nie myli, te pola anomalne to po prostu promieniowanie, bardzo uciążliwe na Bagnach. Sposobem na to jest "Meduza", którą znajdziesz niedaleko wieży, tam gdzie w podstawce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tychon Sokołow Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 @gawron Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Witam gdzie w bazie czystego nieba jest ten karabin i jak zmniejszyć promieniowanie grzebiąc w plikach ,czy Beka i jego ludzi trzeba likwidować po cichu i jaki to ma wpływ na dalszą rozgrywkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 @kanon1022- karabin masz na cmentarzu. Jeśli masz uśmiercające skażenie, to musisz powtórzyć grę. Są takie miejsca, jedno w bazie a drugie przed mostkiem do południowej wioski, które trzeba zapamiętać i omijać. Nie da się wyleczyć. Nie po to dał Ci mod takie zadanie, na ciche zabicie, aby robić to inaczej. Strzelając, nie zaliczysz zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 24 Września 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2016 Z tym promieniowaniem trzeba sobie na początku radzić przy pomocy wódki. A co Beka i jego ludzi, ja ich zabiłem normalnie i nie było żadnych problemów z zaliczeniem zadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael 76 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Witam ja nie do tematu ale znika mi śpiwor, eksperymentalne pda i nie mogę nic zjeść. Miał ktoś podobny problem. Edit: Popraw pisownię. Zdania od dużej litery i polskie znaki. Kropki na końcu zdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Tak, eksperymentalny pda także mi znikał, jeśli to się stanie musisz wczytać grę bo jest on potrzebny, w nim jest część questów i inne informacje. Także radzę wyrobić sobie nawyk...jak mam zajrzeć do tego Pda to robię najpierw savegame, odpalam pda, jak nie zniknął to gram dalej jak go wcięło to load. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael 76 Opublikowano 2 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 @Rafael 76- Musisz jeszcze w tym modzie pamiętać, że k o n i e cz n i e trzeba naprzemiennie wykonywać zadania z podstawki i z moda. Inaczej scenariusz moda się zablokuje. Skończysz grę na Bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafael 76 Opublikowano 3 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dziękuję. Zrobię tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 8 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Witam, gdzie znajdę Prowodyra idąc do mechanika za nasypem z polecenia Tessa. Czy jest na Kordonie, czy na Bagnach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Tutaj jest dokładny poradnik przejścia: Polecam korzystać z tego w 2 poście, poprawionym przez @Ranger801 . Prawidłowo wyświetlają się tam zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Mam problem, nieomówiony na forum. Otworzyłem walizkę, spotkałem się z Prowodyrem, przekazałem mu dokumenty. Wykonuję zadania z podstawki - najemnicy mnie atakują, łącznie z Czabanem. Zajęcie MW nic nie daje - nie mogę uruchomić nadajnika (Leśnik dostał kompas). Dialogi z Lebiedewem nieaktywne. Pomocy, walczę już kilka dni!! Edytowane 29 Października 2017 przez maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 29 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Dnia 16.07.2017 o 19:10, maro napisał: Mam problem, nieomówiony na forum. Otworzyłem walizkę, spotkałem się z Prowodyrem, przekazałem mu dokumenty. Wykonuję zadania z podstawki - najemnicy mnie atakują, łącznie z Czabanem. Zajęcie MW nic nie daje - nie mogę uruchomić nadajnika (Leśnik dostał kompas). Dialogi z Lebiedewem nieaktywne. Pomocy, walczę już kilka dni!! Pomocy! Sprawa banalnie prosta. Po zabiciu pijawki już nie atakowali, nie można pominąć tego zadania. Kolejny problem. Po otwarciu walizki, Czaban mówi że są goście u Lebiediewa. Goście są, tylko gospodarza nie ma. Edytowane 30 Października 2017 przez maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 6 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2018 Nowy upload ze względu na zgłoszony problem z pobieraniem: Z NASZEGO SERWERA: https://zone.stalkerteam.pl/file/264 WERSJA FULL BY @pacjent1972 Post #1 poprawiony. cichy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
helvetios Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Och. Zaraz mnie ........ strzeli. Jestem w Czerwonym Lesie i bijemy się o most z Renegatami. Wszystko fajnie, Najemnicy opuszczają most. A tu nagle: zostaje jakieś 20 cm do opuszczenia mostu i dostaje info, że most opuszczony. Idą więc czystoniebowcy po schodkach i się zatrzymują bo dalej przejść nie mogą BO ZA WYSOKO. Czyli utknąłem i dalej fabułą nie chce pójść. Co robić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi