tom3kb Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 W sumie to to jest jeden z niewielu modów, w których praktycznie od początku możemy robić co chcemy, na pierwszej lokacji bardzo szybko dostajemy główne zadanie "Dotrzyj do miasta" i tam potem proste ze trzy zadania odnośnie ewakuacji, a tak to hulaj dusza piekła nie ma, łazimy gdzie chcemy, jak chcemy to pomagamy napotkanym ocalałym bo mają trochę zadanek z dostarczaniem przedmiotów. Albo lecimy szybko z głównym wątkiem przez kilka map bez rozglądania się na boki. Także tego moda nie powinny położyć nawet te "forumowe łaziory pod prąd" co nie raz potrafią nieźle namięszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 Ja wszystko rozumiem,tylko widzisz sprawa wygląda tak,jak zszedłem na minimalne i niskie ustawienia to ekran Prypeci wczytywał się 20 minut a ekran Farmy ponad pół godziny,potem zrobił się czarny ekran i pstro z grania czy łowienia rybek i machania patelnią,odinstalowałem moda,po wyrenderowaniu Amnesi zainstaluję ostatni raz i więcej do niego podchodzić nie będę,szkoda czasu i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2019 A co ty masz teraz za grafikę? Może jakąś zintegrowaną intela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 31 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Zacząłem swoją przygodę z tym modem i już mi się bardzo podoba - jest klimat ! Mam tylko jedno " ale ". Główny bohater sądził, że zabił dwóch narkomanów. Sam jednak ma kondycję porównywalną do ciężko uzależnionego amatora tanich używek. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hadam Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 Cześć, wiecie może co to za bugtrap wyskakuje w momencie próby odczytania jakiejkolwiek notatki. FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP stack trace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2019 https://stalkerteam.pl/topic/8703-uniwersalny-poradnik-instalacji-modyfikacji/ Doinstaluj te Visuale, których Ci brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Moda przeszedłem i był bardzo przyjemny. Jedyne , co mi się nie podobało,to bardzo koślawe aminacje i hitboxy broni ręcznej. Imho bardzo użytecznej do sporej części gry, w mieście staje się problematyczna z racji ilości członków zespołu Kombi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 nie pogram raczej w toto na wejściu mam informację "Nie znaleziono punktu wejścia procedury strnlen w bibliotece msvcrt.dll" o co tu chodzi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @Stanley Brakuje biblioteki albo nie taka wersja. Jak coś to wejdź na strony Microsoftu i pobierz dla swojej wersji systemu. Może być tak, że ten ten plik jest w jakiejś paczce bibliotek VC++. Zobacz też czy masz Net Framework zainstalowany w systemie bo często takie komunikaty to brak jego albo jakiś bibliotek Visuali VC++. Wpisz sobie ten error w googla po więcej rozwiazań bo mi się nie chce szukać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2019 @Stanley Chyba wszystkie VC są tu: A Framework: https://docs.microsoft.com/pl-pl/dotnet/framework/migration-guide/how-to-determine-which-versions-are-installed oraz https://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=30653 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Dziękuję kolegom za podpowiedzi. Próbowałem wszelakich możliwości z zainstalowaniami i przeinstalowaniami Visulal C++ oraz Net Framework lecz nic to nie daje. Prawdopodobnie system Win Xp 32 bit jest nie odpowiedni do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @Stanley To może po staremu - otwórz wiersz polecenia (Start -> cmd -> enter) i wpisz sfc/scannow. Może czegoś nie ma i system sobie sam z tym poradzi? Tylko do tego będziesz potrzebował chyba płytki z instalatorem. XP obsłuży niby do 3GB RAMu, a autor moda nic na temat wymogów wersji systemu nie pisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 zrobiłem skanowanie i dalej jest to samo. Przypuszczam że problem jest we Framework i powinno to być w wersji 4.5 a XP już tej wersji nie przyjmuje tylko 4.0. Dziękuję za staranie się pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cytrusowyzenon Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 Witam. Mam mały problem odnośnie tankowania aut. Po podejściu do baku klikam przycisk odpowiadający za tankowanie, jednak nic się nie dzieje. Za tankowanie odpowiada Num 0 i jesteś świadom tego iż trzeba mieć włączonego "numlocka". Mógłby ktoś mi wskazać gdzie prawdopodobnie popełniam błąd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 3 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 @Cytrusowyzenon bo najpierw trzeba mieć paliwo w kanistrze Jeśli to pierwsza lokacja to masz pochodzić i znaleźć bodajże ciężarówki ze zbiornikami na paliwo, takie standardowe z boku auta, podchodzisz do wlewu z kanistrem i spuszczasz paliwo. Jak już znajdziesz kilka i będziesz miał dosyć paliwa wracasz zatankować swoje. Później na mapach podchodzisz do aut także osobowych od strony wlewu i spuszczasz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 3 Marca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2020 1 godzinę temu, Cytrusowyzenon napisał: Po podejściu do baku klikam przycisk odpowiadający za tankowanie, jednak nic się nie dzieje. W przypadku tankowania Łady, do której Sergiej dostał kluczyki, trzeba z pełnym kanistrem stanąć nie przy wlewie, ale z drugiej strony auta (przynajmniej u mnie tak to działa), taki błąd moda. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paździoch Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Utknąłem na końcu gry. Muszę pogadać z Borysem, tyle że on nie żyje. Znalazłem go w sklepie. Widocznie przeniknął przez teksturę dachu i rozszarpały go zombiaki. Da się go jakoś wskrzesić lub może ma ktoś sejwa mniej więcej z końca gry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 31 Maja 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 2 godziny temu, paździoch napisał: może ma ktoś sejwa mniej więcej z końca gry? Zapis jest z gry v 2.1 bez spolszczenia, więc imiona będą w krzaczkach. Jeśli Ci to nie przeszkadza, to proszę. borys ladunki.sav 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paździoch Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 @gawron Bardzo dziękuję. Skończyłem moda. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2020 @paździoch No to . Bo mod ze względu na swoje niekonwencjonalne rozwiązania, wcale łatwym nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 23 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Wróciłem do tego moda by go przejść jeszcze raz, bo za pierwszym razem nie uratowałem wszystkich możliwych do uratowania. Nie mogę w międzyczasie znaleźć notatki nr 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 23 Czerwca 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2020 Godzinę temu, Hrothgar napisał: Nie mogę w międzyczasie znaleźć notatki nr 7. Pod linią energetyczną na wzgórzu jest namiot, używając lornetki, na pewno znajdziesz. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 Ah, może przeniknął przez tekstury, niewiele w nim było poza kilkoma szczapami drewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 24 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2020 (edytowane) Hrothgar - wszystkie notatki: (notatka nr 7 od 1:14) Edytowane 24 Czerwca 2020 przez vidkunsen 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 25 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2020 Jak mówiłem, byłem w namiocie, tylko nie zauważyłem plecaka, z racji ciemności w jakich po raz pierwszy wkroczyłem na lokalizację. Ogólnie przeszedłem moda po raz drugi z wielką przyjemnością. Mam nadzieję na drugą część, może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi