boberm Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @jacekrowinski - tak generalnie - to cofnij się w zapisach do pierwszego wejscia na MW - inaczej nie mam sensu jechac dalej NS 2016 - smierć łukasza nie pozwoli Ci na rozwój scenariusza. Dan winien pojawić sie na lokacji z PKM em - jeżeli nie ma go tam - to oznacza że masz coś nie tak z grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @jacekrowinski - nie opieraj się na wcześniejszych wersjach Solianki, bo jest sporo zmian. A wspólpraca z Czachą i Powinnościowcami przeciw Wolności, już od podstawek źle się kończyła. Tu nie masz wyjścia, tylko powtarzać i być po stronie Wolności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Quest z Krysiukiem również mi się zabugował.Pamięta ktoś jakie fanty trzeba oddać Barmanowi, żeby pozwolił Krysiukowi dołączyć do stalkerów? Może jak oddam te przedmioty, pogadam z Krysiukiem to schowki Dzika się zapełnią? Apropo Dzika, znazłem notatkę która mówi o jego schowku w Wiosce Pijawek na MW. Odnalazł ktoś to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 (edytowane) 1 godzinę temu, kondotier napisał: @jacekrowinski - nie opieraj się na wcześniejszych wersjach Solianki, bo jest sporo zmian. A wspólpraca z Czachą i Powinnościowcami przeciw Wolności, już od podstawek źle się kończyła. Tu nie masz wyjścia, tylko powtarzać i być po stronie Wolności. Zmiany dotycza głównie pobocznych i nie mających wpływu na "ciąg główny scenariusza Soli" zadań. Ot - cos dodano , lub coś ujeto. Na szczeście głowna linia scenariuszowa nie została poddana "tuningowi" . Więc - TAK - jak najbardziej trzeba posiłkować się Poradnikiem. @arc - próbowałem z wolnej reki podać arty dla Barmana - Nie działa. Edytowane 5 Października 2017 przez boberm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Wszystkie schowki Dzika: https://www.youtube.com/watch?v=Ikb5omv0thU i cala historia z Krysiukiem : https://www.youtube.com/watch?v=osAsGYyI1Oo Nie pamiętam o schowku na MW. Skąd ta notatka i czy jest opis lokalizacji tego schowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Niestety nie pamiętam skąd notatka. Item nazywa się "Notes z informacją dla Dzika". Jest tam napisane "(...)Twoje badziewie schowam na Magazynach Wojskowych - wiosce, w jednej z chałup - wyślesz szóstkę swoich -przyniosą. Powaga, twój kumpel Kirkor Filippow". Wydaje mi się, że dokładnie przeszukałem wioskę. A co do Krysiuka to mnie i kilku osobom wyskoczył ten sam błąd, a minowiecie w schowku w którym powinny być fanty dla Barmana jest PDA Dzika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 A tenże "notes" nie dotyczy przypadkiem wideorejestratora z questu dla Woronina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 @arc - i chyba to PDA jest kwestowym dla Barmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 @bobermAno znazłem te notatke mniej wiecej kiedy wykonowałem quest dla Woronina. @kondotierNie, nie jest. To jest PDA dzika z kodem do jego schowka. Spawnuje się w skrytce gdzie powinny być artefakty dla Barmana. Dopiero poźniej po rozmowie z Krysiukiem powinniśmy dostać namiary na PDA Dzika. To bug moda lub spolszczenia, ale nic co by uniemożliwało by dalsza grę. Wie ktoś może gdzie można kupić/znaleźć granatnik podlufowy M203? Te radzieckie są wszędzie, NATOWskie nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 @arc - no to już wszystko wiesz. W chałupie w pobliżu wieży na MW jest ten "skarb". Granatnik wcześniej czy pózniej znajdziesz - albo u najemników spotykanych na DT i MW , lub w sprzedaży u Kutwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Panowie poda ktoś kod do x-8? Nie rozumiem ci się stało z moimi kodami. Wziałem ten z x-10, byłem na atp skakałem po tranformatorze i znazłem fleszke, dalem pda Gawara Docentowi i przyszedlem z artefaktem, nie cofalem zapisów, a częsci kodu nie ma. Jest tylko fleszka z ..813.. . Nie rozumiem jak to się mogło stać, wszystkie itemy kłade do dwóch plecaków z kłódkami w Barze :/ Wpis w pda mówi tylko o ...813... . EDIT: Znalazłem kod na jakimś rosyjskim filmie. Gdyby ktoś potrzebował to: 58813972. Z tego co widziałem gra powinna dodawać wpisy w PDA "Osobiste notatki w sprawie poszukiwiań" Ja miałem tylko 3 a powinno być 5-6. Być może to dlatego, że najpierw odnalazłem naukowca na Wysypisku, a dopiero później notatkę o nim w x-18. Edytowane 6 Października 2017 przez arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 @arc Ale do poskładania kodu są potrzebne dwie fleszki. Masz tę informację w PDA. Jeśli miałeś o ATP, to i o labie też masz. Ta której nie znalazłeś, jest w labie przy antenach, w pomieszczeniu z takimi dwoma zbiornikami, gdzie przeważnie grasują pijawki. Naprzeciw zbiorników jest taki podest. Jak staniesz plecami do zbiorników, to z lewej strony tego podestu są skrzynki elektryczne. W jednej z nich jest fleszka. A że do tego labu wchodzi się kilka razy, przy kolejnym wejściu możesz to nadrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arc Opublikowano 14 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2017 Brat Luis zbugował mi się w mojej grze. Siedzi w domku i zachowuje się jakby chciał przejść przed ściane. Pójście na inną mape i używanie tam śpiowara nic zmienia sytuacji. Próbowałem rzucać obok niego granatami, lekko go ranić [wtedy przestaje glitchować i próbuje mnie zabić], próbowałem czekać do emisji, nic nie pomaga. Ma ktoś jakiś pomysł jak moge z nim porozmawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Mam mały problem - dostałem zlecenie na spotkanie się z Arharą na Agropromie tuż za budynkiem gdzie siedzą żołnierze i w miejscu w którym według mojego PDA powinien się ów koleś znajdować nikogo nie ma tylko wypalone ognisko z żarciem dookoła i dwoma automatami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 Jak zrobisz zadania na Bagnach dla Dana Arhara się pojawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 @TheSoldy - Nie zrobiłeś wszystkich zadań na Bagnach. Dopóki ich nie zrobisz, Arhara się nie pojawi. Te zadania zaczynają się w Parku maszynowym i jest ich cały ciąg. Czyli że, na bagna marsz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 No w porządku, tym bardziej że na Bagnach jeszcze mnie nie było, a i tak miałem zamiar tam się przejść, przed Zwęglaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2017 @TheSoldy - skoro jeszcze nie byleś na Bagnach, to nie zaczynasz w Parku maszynowym, ale bazie CzN, bo nie złapiesz ciągłości scenariusza. I nastaw się na dłuższe bieganie, również poza bagna. Powodzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 (edytowane) Dnia 15.09.2017 o 16:27, tybet64 napisał: ... a nie wywalało cię w MM z tego powodu? Bo mnie coś po rozmowie z szefem bandziorów zaczęło wywalać. Zainstalowałem od nowa i to samo. Log jest ale pusty. Niestety kończę przygodę z tym modem. Nic nie pomaga. Ani wgranie na nowo , ani pójście do MM "na golasa". Wywala zaraz po rozmowie z Otępiałym. Witam Wszystkich po dłuższej nieobecności. Postaram się szybko na nowo wdrożyć. Więc od teraz obserwuję pytania.@tybet64 Nie wiem czy sprawa jest aktualna jeśli tak wstaw sejwa sprzed rozmowy z wodzem bandytów moze być w Limańsku może być w MM. Edytowane 16 Października 2017 przez kazik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @kazik - . Mocno Cię brakowało. Wielu odetchnie z ulgą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OldMan Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 5 minut temu, kondotier napisał: @kazik - . Mocno Cię brakowało. Wielu odetchnie z ulgą. Lekarze nie chcieli mnie dłużej trzymać i wykopali do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 To samo by Ci powiedzieli medycy z zony. Zdarow kak biurer, wali ot siuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 (edytowane) Dzięki @kazik na razie pobrałem od nowa igram od nowa. Może coś się poprawi. Zwłaszcza że dołożyłem RAMu i mam lepszą kartę. Zobaczę czy to coś pomoże. Edytowane 17 Października 2017 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekrowinski Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Witam. Mam pytanie gdzie znaleźć Kła ? Zachar powiedział mi, że aby dotrzeć do chyba Czerwonego Lasu czy Limańska (generalnie otworzyć nowe przejście do jednej z tych lokacji) trzeba pogadać z Kłem właśnie. Ale za cholerę nie mogę go spotkać. Zresztą czy Kieł nie został zabity przez nasłanych najemników z OD ? Tak to chyba jakoś było wg fabuły więc jak znaleźć kogoś nieżyjącego ? Dzięki i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Kła spotkasz po wykonaniu serii questów w Pieczarze i Labiryncie związanych z questem na szkatułke i sejf . Questy te pozwolą Ci spenetrować Niezbadane tereny gdzie spotkasz Kła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi