topur 345 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) ani z barmanem ani z inymi Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez topur 345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @topur 345 Alej jak? Nie masz opcji handlu? Sprecyzuj problem. Masz ten przycisk pod kursorem? Bez problemu wchodzę w handel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) mam przycisk ale nie działa ani od sprzedaży ani od kupna Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez topur 345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @topur 345 Przecież jest tylko jeden przycisk handlu. Nie ma podziału na oddzielne kupno i sprzedaż. Patrz drugi zrzut. W dobrym modzie postawiłeś pytanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 jak niema jak wejdziesz w handel to jest opcja sprzedaj i kup nawet na tym zdjenciu powyżej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @topur 345 Mylisz okna. Okno sprzedaży swoich bambetli i okno tego co chcesz kupić, z przyciskiem handlu na dole. To w końcu czego nie możesz zrobić? Przenieść przedmiotów do tych okien, czy po przeniesieniu nie dochodzi do handlu po kliknięciu w przycisk Handel? Masz wystarczającą ilość gotówki? A wcześniej, mogłeś handlować z enpecami? Byłeś u Pietrenki, z nim też jest taki problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
topur 345 Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 (edytowane) Dobra sory właśnie zobaczyłem jestem niewyspany i coś mi się porypało dzięki . Edytowane 7 Sierpnia 2021 przez topur 345 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2021 @topur 345 No to moja odpowiedź = , bo znowu coś namieszasz. A na dodatek informacja. Na forum wymagane jest prawidłowe pisanie. Stosowanie dużych liter na początku, a także znaków interpunkcyjnych. Bo Ci inaczej admini pogrożą paluszkiem na początek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blulaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Witam Mam problem z uruchomieniem brak VCRUNTIME140_1.dll. Może mógłby ktoś coś doradzić ?. Próbowałem na 7 i 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @blulaguna brak bibliotek Vc++ w sytemie, czekaj zaraz dorzucę linki Możesz potrzebować zarówno tych dla systemu 64 jak i 32 bitowego. Różnie bywa. @blulaguna podobny problem był tutaj Możesz sobie pobrać paczkę z mojego linku albo lepiej z posta niżej całą paczkę od @kondotiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blulaguna Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Pomogła instalacja obydwu bibliotek, pojawiły się jeszcze kolejne problemy ale poradziłem sobie. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2021 @tom3kb @Agrael Widzę, że zachodzi konieczność przy każdym modzie z silnikiem x64 dodawać przy opisie instalacji tę specjalną paczkę z plikami uzupełniającymi i zaleceniem ustanowienia ich, jeśli się wcześnie w moda x64 nie grało. A ja podzielę się kilkoma zrzutami. Tak dla miłośników widoków, jak i ostrego strzelania. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2021 Brak przerywającego, to sam pod sobą. Dla zachęty dla nie zdecydowanych, czy zagrać w tego moda. Milusińscy w modzie. Spoiler Iluminacja światło i dźwięk. Spoiler Nie ma na co czekać, trzeba grać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Strefa rażenia: nowa era (2) - ostatnie zadanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2021 Też dotarłem do końca moda. Grało się całkiem przyjemnie, choć dla mnie to tylko jego przypomnienie. Ale zmiany jakie dokonał @Anton Gorodecki - za co dla niego te - uczyniły go jakby nowym modem. A tu zrzuty ze wspomnieniem końcówki moda. W sumie ich wielkość, to jak dwa duże. Było z kim powalczyć. Mutant-"wampir" wymagał srebrnej kuli. Temu wystarczyła seria zwyczajnej. Tego trzeba było pozbawić energii. Następnie tradycyjnie po teleportach Armia się wywiązała, chlebodawca przysłał śmigłowiec i zabezpieczył dotarcie do niego. Nie pozostaje nic innego, jak tylko zachęcić do zapoznania się z modem. Sporo godzin atrakcyjnej zabawy. Z prawem wyboru. Chcemy mieć hardkor, nie włączmy "niekończącej się amunicji". Kiedy opcję włączymy to gra staje się przyjemniejszą, ale i tak niezbyt łatwą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Gdzie jest Kompas w Martwym Mieście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Smox - specjalnie dla ciebie: Получаем задание от Парфеныча в баре, компас будет лежать в Мертвом Городе а.к.а городок 32, переход туда будет в обычном месте на Армейский складах даже если на карте знак перехода исчез, тоже самое касается и переходов с Городка на Армейские склады и Янтарь, их нет на карте но они есть. Точные координаты компаса - на чердаке в трупе ученого: W skrócie - na poddaszu/strychu w trupie naukowca: p.s. ze stron AMK TEAM, cały fajny przewodnik z obrazkami: https://www.amk-team.ru/forum/topic/14181-stalker-zona-porazheniya-novaya-era/page/11/ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Dzięki @vidkunsen🙂 Przy okazji kilka słów o modzie - dobry mod, a nawet bardzo dobry. Moim zdaniem byłby jeszcze lepszy gdyby nie było tych wstawek muzycznych. Chociaż nazywanie tego muzyką, moim zdaniem, to przesada. Nie wiem co to jest - metal czy inny rodzaj muzyki, dla mnie jest to jazgot nie do słuchania. Na szczęście gram w słuchawkach i mogłem je szybko zdjąć. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2021 Smox - ...podobno... łagodzi obyczaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2021 @FilmisterPL Odpowiedź na pytanie z SB. Po pierwszym pobycie w tajnym laboratorium ( byłeś tam już? ), wracasz do Łukasza i prosisz go o materiał wybuchowy. Po dialogu wyjaśniającym dostajesz skrzynkę dynamitu do plecaka. Patrz 24:00 Wracasz z nią do labu. Są trzy miejsca, skrzynka jedna. Nie przejmuj się, tak ma być. Wysadzenie nastąpi, gdy znów wrócisz do Łukasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 @FilmisterPL Odpowiedź z pytania na SB. Art nie jet w lesie, a w bunkrze na rozwidleniu. Musisz na dachu bunkra znaleźć dźwignię i ją przemieścić, a następnie wpisać kod do zamka szyfrowego. Kod znajdziesz w trupie naukowca w X10 , przy wyłączniku. Ale najpierw musisz znaleźć koło śmigłowca trupy naukowców, zabrać taką srebrną skrzynkę. Uporać się z ekstra mutantami, oczyścić drogę pod anteny i wykonać zadania prof. Lamera. Kod znajdujesz tak przy okazji. Do X10 idź z pistoletem na srebrne kule, lecz je zachowaj na wychodzenie z labu. Spotkasz takiego kogoś, co srebrnych kul nie lubi. Szczególnie podawanych doustnie. Patrz od 1: 30 https://www.youtube.com/watch?v=cUDTl00c4fY A szukanie skrzynki dla Lamera i X10 w filmie #7 tak od połowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koboldzisko Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Wrócił człowiek z wakacji, patrzy w co nowego można zagrać, a tu takie złoto... czyli chyba odpuszczę SGM Gunslinger - to się zapowiada dużo lepiej, no bo SGMa już się zna Panowie z tego co widzę odwaliliście kawał solidnej roboty - dziękuję w imieniu swoim, i milionów myślących piesków preriowych... Pobieranie czas zacząć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2021 Gdzie mogę znaleźć muzę która "napier.." w momentach gdy wykonamy coś z dziennika i spawnią się hordy mutantów? Chodzi mi o folder, bo szukam tego i ogólnie bez skutku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2021 Aby spokojnie przejść tunel na Wysypisku, wystarczy włączyć noktowizor i wszystkie anomalie są bez tajemnic. Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2021 Ciekawy jestem po co pojawia się BFG-9000 na kilka minut przed końcem moda. Może trzeba stuknąć helikopter ? Nic to. Pykam drugi raz, to na koniec użyję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi