Naznaczony2001 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Uruchomiłem z administratorem-działa dzięki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 (edytowane) Jeśli można to prosze o podanie linka do gorących klawiszy :D i wytłumaczenie jak zamienić muzke do mp3 Edytowane 18 Sierpnia 2015 przez bartek12326789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 19 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2015 (edytowane) Sigerous Mod 2.2Poniższe kombinacje można użyć tylko w głównym menu:[Q] - wyjście z gry na pulpit.[F5] - wywołac opcje moda.[Prawy -] - włączyć tryb screenshotu.[Prawy +] - włączyć tryb screenshotu.Dodatkowe kombinacje działaja tylko po dodaniu frazy -cheat_mode w linii komend.: : : : : : : : : : : : : : : : : : : :[F1] - wywołać cheat-menu.[F2] - wywołać spawn-menu.[F3] - dać GG wszystkie bonusowe ścieżki na MP3 player, i sam player przy okazji.[F4] - dać +100 punktów do rangi (punkty są niezbędne w celu zwiększenia asortymentu u handlarzy, a także dla niektórych ulepszeń u mechanika, oraz dla otrzymania medali)[P] - dać GG 1 milion rubli.[0] - ustawić mnożnik upływu czasu na 8 (standard).[1] - ustawić mnożnik upływu czasu na 50.[2] - ustawić mnożnik upływu czasu na 100.[3] - ustawić mnożnik upływu czasu na 500.[4] - ustawić mnożnik upływu czasu na 1000.[5] - ustawić mnożnik upływu czasu na 5000. Edytowane 19 Sierpnia 2015 przez smerf45 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2015 Dzięki Smerf.Jest jakiś poradnik do sgm 2.2 najlepiej po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 21 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2015 (edytowane) Do SGM-a nie ma po polsku tylko rosyjska stronka.Mozesz korzystać z tego http://stalkerteam.pl/topic/3776-poradnik-sgm-17-20-geonezis/Nie jest identyczny ale pewne rzeczy się pokrywają.Zresztą Geonazis ma więcej zadań i chyba jest lepszy od od SGM-a.I jeszcze polecam Dywersanta [na podstawie Geonazis],ma więcej mutków i jest bardziej hard-spolszczony przez GatzekJeśli znasz rosyjski masz link do SGM-a http://sigerous.ru/forum/14-3824-1 -niektóre rzeczy widać po zalogowaniu się u nich Edytowane 21 Sierpnia 2015 przez smerf45 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEWY Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 witam. mam pewien problem. mianowicie gdy staram się uruchomić instalację moda wyskakuje mi coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Września 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2015 To nie jest instalacja moda tylko wypakowywanie archiwum, w efekcie czego dostaniesz dopiero plik instalacyjny. Archiwum z modem zostało ze wzgledu na rozmiar podzielone na dwie lub kilka części. Ty po prostu masz tylko jedną z nich. By rozpakować i zainstalować moda musisz mieć wszystkie części archiwum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 Nie wiem czy to u mnie tylko, ale coś mi żadne linki do spolszczenia SGM'ów (tej wersji i wcześniejszych także) nie działają. Można prosić o sprawdzenie tego. A przy okazji, jeśli ktoś mógłby podesłać plik "SGM_menu_texts.xml" (polską wersję oczywiście) to będę wdzięczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Linki do spolszczenia działają, przed momentem sprawdzałem, przekierowują do pobieralni forum. Edytowane 5 Listopada 2015 przez pacjent1972 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 (edytowane) Jeśli interesuje cię tylko jeden plik : SGM_menu_texts Edytowane 5 Listopada 2015 przez gawron 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 5 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2015 @pacjent1972 - przekierowują to fakt, tyle że później nie mogę niczego pobrać bo mi taki komunikat się pokazuje: @gawron - dzięki wielkie za szybką pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Z ciekawości też sprawdziłem i z tych linków w #1P1.http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=67P2.http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=68P3.http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=69wchodzimy do naszej pobieralni bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Fakt @vitamin1, nie sprawdziłem do końca. Link przekierowuje tu: http://scr.hu/2oe0/dj0ljProśba do Administracji i Moderatorów o naprawę tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitamin1 Opublikowano 6 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2015 Dzięki za potwierdzenie tego problemu. Dodam jeszcze tylko, że tak samo dzieje się chyba ze wszystkimi wersjami SGM'a - także proszę adminów/modów forum o sprawdzenie pozostałych linków w innych tematach SGM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Siemka mam taki problem gdy mam wybić bandytów w wiosce kotów do oni wszyscy są nieśmiertelni. Wiecie jak to naprawić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Wiemy. Do wioski kotów idziesz dopiero wtedy jak dostaniesz odpowiednie zadanie na jej oczyszczenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Co mam zrobić, bo zaniosłem dla Kardana gaussa a on śpi juz chyba z tydzień i nie chce się obudzić. Co zrobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Kup mu budzik. Nie wiem co masz zrobić. Kardan powinien spać około doby. Cofnij się w zapisach i spróbuj jeszcze raz. Przeciez to akurat jest zadanie z podstawki. Modyfikacja w nie nie ingeruje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Żeby Kardan się obudził trzeba oddalić się od Skadowska, czekając przy nim skrypt nie zaskoczy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Górski Opublikowano 19 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2015 Niestety nic nie pomogło, skrypt nie chce zaskoczyć a wczytanie save tez nic nie dało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2015 Polonizacja moda na MEGA: https://mega.nz/#!85dgmYiQ!FFY3ojbeNEoMwXpZhz0uVNLehDg_X-q0tot4iiW8PEo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2015 Polonizacja wersji SGM2.2 pasuje do SGM2.2 Lost Soul jutro pogram sprawdzę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
too7zwyd Opublikowano 3 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2016 Dlaczego spoilery są puste, (a przynajmniej nieotwieralne na firefox i chrome), nie mogę stąd pobrać dodatków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 Dnia 3.01.2016o13:35, too7zwyd napisał: Dlaczego spoilery są puste, (a przynajmniej nieotwieralne na firefox i chrome), nie mogę stąd pobrać dodatków. Mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vranorvs Opublikowano 8 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) 11 hours ago, LordDino said: Mam to samo. Prawdopodobnie Bracia Wasze dodatki blokują te treści. (NetBlock, uBlock, AdBlock,) Sam blokuję po IP i u mnie wiele nie widać. Edytowane 9 Stycznia 2016 przez vranorvs Literówka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi