DonTheWolfVonPI Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 wersja jest od user'a StarkerCell który podrzucił linki kilka odpowiedzi wyżej a plik w którym są nazwy(tak mi się zdaję) wygląda po angielsku(cały w załączniku) SGM_descr_weapons.xml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 A zatem masz angielską wersję addonu. Zapewne jest w niej jakiś błąd lub błędy. Pewne bronie nie mają przypisanej nazwy albo nazwa ma źle przypisaną ścieżkę do danej broni. Dlatego widzisz tylko nazwę kodową broni. Ale i tak to lepsze od wersji rosyjskiej. Wtedy widziałbyś tylko nieczytelne szlaczki. Dopóki nie znajdzie się ktoś kto ma polską wersję przygotowaną swego czasu przez Yurka nic lepszego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 SGM 2.2 guns wersja PL + patch 1.06.12 - LINK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dodałem do pierwszego postu. Pytanie czy będzie ktoś wstanie wyszukać dodatki z pierwszego postu Mianowicie : Dodatki do moda (instalować na polonizację): 1. Adaptacja AI additions: 2. Niemieckie dialogi najemników: 3. Ukrainskie dialogi bandytów: 4. Przezroczysty inwentarz: 5. Wyłączenie akumulatorów do detektorów: 6. Przywrócenie szybkich slotów na ekran: 7. Ulepszony oddział Alfa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Paczka zawiera wszystkie dodatki z listy - LINK 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 Dzięki @gawron zaktualizowałem pierwszy post, większość pustych spoilerów naprawiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 Siemanko. Mam problem z polonizacją wszystko robię jak trzeba ,mam wersję steamowską gry z zainstalowanym spolszczeniem. Robię tak jak jest w instrukcji , ale cały czas wszystko jest po rosyjsku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 8 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 W spolszczeniu jest wszystko, co jest potrzebne do prawidłowego działania gry w języku polskim. Diagnoza może być tylko jedna - nieprawidłowa instalacja. Sprawdź czy w gamedata/configs/text masz folder - pol, a w gamedata/configs plik localization z wpisem: [string_table] language = pol font_prefix = _cent ;_west files = SGM_add_include 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Wszystko działa już poprawnie , tylko mam jedno pytanie , gdzie jest ten specjalny ładunek , trochę słaby jestem w szukaniu czegoś bez żadnej wskazówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ładunek znajdziesz jak będziesz już miał georadar - sam ładunek jest w wagonie w pociągu na północy lokacji (Bagien) - jak do niego podejdziesz dostaniesz wiadomość o odnalezieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 A georadar to się gdzieś kupuje czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Georadar kupujesz u mechanika na bagnach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Okej ,próbowałem wejść na bagna ,lecz droga jaka prowadziła z południowego gospodarstwa(bagna) została skasowana , czyli jak rozumiem mam iść do północnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Ty na pewno grasz w smg 2.2? Na bagna przechodzi się przez bramę na posterunku gdzie normalnie idziemy na wysypisko a wychodzimy za osadą rybacką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Tak , tylko na 100% xD , tylko trochę byłem zagubionym w tym gdzie się wychodzi ;-; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 To dobrze.Fabuła sama doprowadzi cię do georadaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 yyy nie wiem czy to jest bug , ale jak już idę w to miejsce to nic się nie dzieje, jest niewidzialna ściana , tam gdzie były przejścia w CS tam też próbowałem ,ale żadne nie działa , to wygląda tak jak bym ugrzązł w kordonie :-: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaklerR Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 W tym modzie są inne przejścia nie takie jak w cs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 No to powiedz mi co mam zrobić aby znaleźć przejście :-: albo gdzie mam iść dokładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) A przejścia nie są oznaczone na mapie czasami? Dawno grałem w SGM to już nie pamietam, rób questy, które masz, bo może przejścia są jeszcze zamknięte. Wersja zwykła SGM 2.2 tak? @edit Cytat leaving the cordon: the barrier at the checkpoint is locked and you need a key... like a lot of poor mission design the key only spawns after you check the barrier so even if you have searched the house there already you need to do it again. Żeby wyjść z Kordonu musisz mieć klucz do bramy, Idziesz do niej (ewentualnie masz jakiegoś questa, żeby go znaleźć, nie pamietam już), potem musisz się wrócić do wioski kotów i szukać go w budynku, bo on się spawnuje dopiero po spełnieniu jakichś tam warunków. http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=2683172 Ps: tu masz poradnik do SGM z dodatkiem Geonezis ale do wielu zwykłych questów może się przydać albo naprowadzić cię na rozwiązania nawet jak questy tam były trochę inne. Edytowane 11 Maja 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Bez poradnika przejście tego było by wręcz nie realne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) @Zievmowit Ja pamietam, że też tam utknąłem, bo najpierw przeszukałem domy, nic nie było, a potem info o kluczu i już nie sprawdzałem tych samych miejsc bo przecież nic tam nie było 5min wcześniej Na kordonie jest kilka takich questów chyba, jeszcze jakiś o ładunku wybuchowym chyba. Później na następnych mapach jest już normalnie, jedynie na bagnach możesz utknąć w queście z obszukiwaniem ciał żołnierzy bo z 5-6 trzeba znaleźć, a któreś tak trudnawo dostrzec w krzakach. Edytowane 11 Maja 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 W tym domku był ładunek wybuchowy. Natomiast jak wchodzę do nory sidrowicza to mam kolejny problem , bo są tam drzwi których za nic nie da się otworzyć. Nie wiem co robić , bo według zadania mam wejść tam do środka, natomiast nie mam żadnej notki o kluczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 (edytowane) 10 minut temu, Zievmowit napisał: W tym domku był ładunek wybuchowy. Natomiast jak wchodzę do nory sidrowicza to mam kolejny problem , bo są tam drzwi których za nic nie da się otworzyć. Nie wiem co robić , bo według zadania mam wejść tam do środka, natomiast nie mam żadnej notki o kluczu. Od 22 minuty na tym filmiku, na coś ten ładunek wybuchowy znalazłeś Edytowane 11 Maja 2016 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flick Opublikowano 11 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2016 Dzięki ziomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi