metek58 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Jest dwa rodzaje, KORD piechoty, cena 73 tysiące, waga 25,5 kg, kaseta na 50 naboi. Drugi to KORD czołgowy, cena 85 tysięcy, waga 27 kg, kaseta na 150 naboi. Takie znalazłem. Pasują do Twoich potrzeb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Pasują ale pytanie czy jest tego więcej czy tylko w jednej sztuce? Bo jak tylko po jednym to żal oddawać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Tego nie da się stwierdzić, bo równie dobrze można zapytać o AK-47, czy Wintorez - jeśli znajdziesz, to masz. Są przypadki w modach, że występują pojedyncze egzemplarze danej broni, ale zapewne w zadaniach, które wymagają jakiegoś wysiłku (z tym, że nie fizycznego) i jest to dokładnie opisane w zadaniach, że istnieje tylko jeden egzemplarz takiej broni. Osobiście, jeśli dany typ broni "leży" mi w grze, to jej nie pozbywam się, dopóki nie natrafię na lepszą. Myślę, że to cię już usatysfakcjonuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 8 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2023 oki doki Pytanko Chimera nie dał mi tego środka na niewidzialność. Skierowany zostałem do Cykopa on coś gada o pięciu wieżach i te sprawy. Wnioskuje po opisie, że chodzi o Radar jednak w tym domu z dziurą w dachu nie ma nic. Ktoś wie gdzie są te kolby? Temat rozwiązany spolszczenie źle prowadzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 Problem z teleportem od Sidora - przy próbie użycia wyrzuca infomacie, że na "wrogim terenie" nie zadział i muszę usunąć zagrożenia ale konkretnie jakie ?!? - tego juz nie mówi. O co sie rozchodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 @mirzal mutanty albo npce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 16 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2023 54 minuty temu, tom3kb napisał(a): npce W samym Barze też ? tam są tylko przyjazne npce więc gdzie jest bezpiecznie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 17 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2023 Ktoś już miał ten problem. Pamiętam. Nie jesteś przeciążony czy coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Jakoś mi się odblokowało (szkoda że nie wiem jak i co było przyczyną) i juz teleport działa :))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 19 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2023 Czasami wystarczy wyjść i wejść na lokację albo przeładować grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 28 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 (edytowane) Wszedłem na posterunek najemników na Magazynach Wojskowych (broń dla Woronina i wziąłem zadanie na likwidację obozu od Maksa). Nastąpiła wymiana SMS Siwy - Dżoker. Wpadła taka zgraja najemników że musiałem ratować się zmniejszeniem poziomu trudności (tam mam zerowe szanse trafienia - nieśmiertelność). Po wybiciu kilku grup wpadają kolejne...tak ma być? Zdobyłem PDA Dżokera z przejściem Magazyny - Dzicz. Ta zgraja biega za mną po całej planszy. Tak miało być? Edytowane 28 Grudnia 2023 przez maro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Ktoś pamięta o co chodziło z tą grupą zaginionych naukowców? Cały czas mi wisi to zadanie i nie wiem czy czegoś nie zrobiłem wcześniej albo nie zepsułem czegoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Trzeba ich poszukać w laboratorium X-10. Coś mam źle z przeglądarką, czy forum szwankuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Byłem tam wiele razy ale zdaje mi się że trzeba coś wcześniej zrobić żeby się pojawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Sacharow daje na nich namiar. I wtedy się pojawią będą leżeli w salach. @maro no tak ma być będą chyba trzy fale najemników atakujące ten posterunek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maro Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 @Ignachinio wielkie dzięki. Trzeba ich wyeliminować na jednym zapisie? Bo poszedłem (właściwie uciekłem) już gdzie indziej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 29 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 Generalnie zasada jest taka. Że jak opuścisz lokację to ona nie żyje. Czyli nic się na niej nie dzieje. Tam chyba ktoś miał kartę dla Kuzniecowa chociaż ręki sobie uciąć nie dam. Albo zostaną i będą Ci przeszkadzali do końca gry albo mogą zniknąć. Jak zostaną to pewnie prędzej czy później i tak ich wybijesz. Szczególnie, że obok będziesz miał zadanie dla Wolności. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 8 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia Wiecie co zrobić przy misji Freemana na walizkę jak ten najemnik co w tej pakamerze siedział to po zabiciu go nie miał walizki? Robiłem to zadanie z 2 tygodnie temu sobie pomyślałem że jak ten najemnik nie ma walizki to sobie ją sam zrespię i teraz na to przyszedł czas gdy ja sobie o tym przypomniałem. Robiłem to zadanie tak że w ogóle nie gadałem z najemnikiem tylko zacząłem strzelać i wybijać wszystkich najemników. Po przeszukaniu tego dowódcy nie dostałem ani namiarów na schowek, ani on sam tej walizki nie miał. Teraz jak zrespiłem tą walizkę to Freeman w ogóle nie ma opcji dialogu o walizce. Nie dość że nie ma opcji dialogu to jeszcze muszę tachać ze sobą 2kg walizki bo nie mogę jej odłożyć chyba że wczytam save sprzed respienia. Czy można pominąć tą misję czy ona później prowadzi do innych ważniejszych misji? Trzeba cofać się do save sprzed 2 tygodni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia Trzeba niestety się cofnąć, Freeman daje parę ważnych namiarów na zadania bez których nic nie zrobisz. Fabuła dla Ducha będzie leżała bo w walizce są też plany dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 9 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia @Ignachinio Kurde to już chyba lepiej dla mnie w ogóle od nowa grę zaczynać w takim wypadku. Masz jakieś przypuszczenia dlaczego ani nie dostałem namiarów na schowek ani samej walizki? Nie ma czegoś do OP 2.2 takiego jak pamiętam jak w OP 2.1 to zrąbałem sobie misję z leczeniem rannych od doktorka to sobie jakoś bodajże w spawnerze naprawiłem zmieniając coś w tych skryptach misji? Nie ma jakiegoś takiego edytora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia James się nazywa ten najemnik. A dlaczego nie dostałeś namiarów? Bo zacząłeś strzelać. Gra to blokuje, żeby walizka się pojawiała musisz: -pogadać i zapłacić Jamsowi -pogadać i zrobić rozpier.... ale kluczowe jest zagadanie, żeby za łatwo nie było. Gra wymaga od Ciebie nawalania się z nimi z tej kanciapy. Albo zapłacenia. Zadania bardzo ważne dla fabuły jakby nie patrzeć. Ja bym wrócił w sajwach do przed i tyle. Edytora nie ma chyba takiego co aż tak by ingerował w misje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 1 godzinę temu, Ignachinio napisał(a): James się nazywa ten najemnik. A dlaczego nie dostałeś namiarów? Bo zacząłeś strzelać. Gra to blokuje, żeby walizka się pojawiała musisz: Czy zabicie Jamesa uniemożliwia/zamyka kolejne linie dialogowe z Freemanem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Nie. Jeśli wykonasz to tak: -pogadasz z nim -sprowokujesz go -zabijesz go i ekipę -dostajesz schowek To normalnie możesz grać dalej. Po prostu gra daje wybór czy się strzelasz czy płacisz. (Przy płaceniu jest taki myk, że próba targowania podnosi kwotę ) więc nie warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia Zapytałem o Jamesa bo wydało mi się, że Freeman coś za mało zadań daje, i pomyślałem że to z powodu ubicia pazeroty. Ale skoro nie to i lepiej. Mam przy okazji pytanie z innej beczki tj. o kody do drzwi w lab. x-10. Otóż po wpisaniu w naszą wyszukiwarkę hasła kody otrzymuję 0 wyników. Może coś podpowiecie, które drzwi w x-10 da się otworzyć kodem i jakim. A najważniejsze - które to drzwi otwiera się kodem ze schowków Kostii i jaki to kod po złożeniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 10 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia On będzie Ci dawał zadanie przed dłuższy okres gry. Jak zejdziesz klatką schodową na dół będziesz miał pomieszczenie z drzwiami tam będzie schowek Kostii. Co do pozostałych w OP 2.0 u góry jedne drzwi otwierały się przy zadaniu dla kogoś ale nie pamiętam już kogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi