Ignachinio Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Panowie polował ktoś na robaczki dla Dana w nocy w Mrocznym Parowie? Ktoś ogarnia gdzie to lata? Bo chodzę po całości i nie mogę ich dorwać. A jest 3 w nocy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Jak mnie pamięć nie myli to było napisane w dialogu żeby tą pałeczką świetlną świecić, może wtedy będzie je widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 26 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2023 Te świetliki pojawiają się od (chyba) 24-tej eo 4-tej rano. Musisz mieć w ręce tę świecącą pałeczkę (światło chemiczne), a robale latają za tym obiektem tartacznym. Nie pamiętam dobrze, ale chyba wystarczy mieć te światło chemiczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Ignachinio - etapy łapania lampyrusów - z łać. świetlików. 1/ dotrzyj w miejsce - pole z żółta obramówką - bunkier - chlewnia - wzgórze - chata lesnika - bunkier. 2/ wybij: psy, nibypsy, dziki, pijawki i inna padlinę. 3/ chemiczna "jarzeniówka" w mackę, poczekać aż sie pokawią, łapać podchodząć do nich. 4/ tak jak przylazłeś na lokacje tak i wyjdź, po drodze palec na spuścoe i oczy, słuch i intuicja na najwyzszym poziomie. p.s. załatw sobie parę w/w świetlówek na bagnach lub u sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Już ogarnięte Co prawda bandyci szaleli strasznie Ale daliśmy radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 No i w dechę, pisz jakby coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Istnieje jakaś mapka albo zasada spania w tej wersji? Niemalże wszędzie jest "zbyt niebezpiecznie" i jest to upierdliwe do takiego stopnia że póki co znam dwa miejsca w całej grze gdzie można się normalnie położyć 😐 Np. w Barze nigdzie mi nie pozwala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 27 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2023 Nie istnieje ale: BAGNA generalnie brak. Nigdzie u CN nie da się KORDON podziemne bunkry we wsi kotów WYSYPISKO mi się udało w hangarze w wagonie BAR obok Zachara i w siedzibie Powinności AGROPROM brak. JANTAR niby w bunkrze ale nie próbowałem DZICZ brak RADAR brak MAGAZYNY WOJSKOWE Hangary gdzie śpią Wolnościowcy to tyle tak na szybko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziomkowsky Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Chociaż tyle, dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) Informację, gdzie można sypiać można kupić, Nie pamiętam dokładnie, ale chyba w barze u naukowców lub informatora. Powodzenia! Edytowane 28 Stycznia 2023 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 28 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2023 Po kliknięciu na śpiwór, w nieodpowiednich miejscach dla snu, na ekranie pojawia się komunikat, że tu nie można spać, ale na minimapie można zauważyć taki znaczek kryjówki, jak przy oznaczeniach w czasie Emisji, który wskazuje miejsce (o ile jest w pobliżu), gdzie można sobie przyciąć oko. Wpierw trzeba nabyć taką jakby mapę bezpiecznych miejsc ukrycia przed Emisją, o czym wspomniał @ksantyp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 1 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2023 Ten mod ma swoją wikipedię z poradnikami https://op-2.fandom.com/wiki/Cumulative_Pack_2_Wiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Panowie czy aż do wizyty z Duchem na CEA 1 ta lokacja jest włączona z użycia. Chciałem się tam przejść bo zadanie było plus do sarkofagu bym wszedł a tu strzał i śmierć od Monolitu bez możliwości ucieczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 @Ignachinio a gdzie dostajesz ten strzał ? Na CEA 1 wszedłem normalnie idąc ścieżką starego scenariusza Magazyny-Radar-Prypeć-CEA1-Sarkofag-Bunkier Sterowania-CEA 2 i z powrotem . Snajperzy z gaussami uprzykrzali życie ale nie aż tak żeby nie dało się przejść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Przy przejściu z Prypeci na CEA1 cyk strzał i koniec nie jestem w stanie nigdzie dojść. Od razu bomba i do widzenia. Najpierw się zataczam a potem śmierć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 @Ignachinio Twój opis pokazuje na restryktor moda, który nie pozwala na złamanie scenariusza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Tak jak napisał @kondotier, gra tym sposobem daje Ci znać, że za szybko chcesz tam wkroczyć i na tym terenie działać. Zapewne są jeszcze zadania, które powinieneś wpierw wykonać, zanim zaczniesz tam wojować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 No spoko Generalnie byłem tam już bo szedłem do CEA 1 ale spoko poczekam pociągnę dalej fabułę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 W zadaniu ze strzelaniem z zatrutej kuszy do specnazowców to chodzi o tych na dole za wioską kotów? Jak do nich strzelam to zdychają i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Przyjrzyj się opisowi zadania. Tak jak piszesz, tych do postrzelenia ze specjalnych strzałek znajdziesz na posterunku wojskowym za wioską nowicjuszy. Oni różnią się od normalnych wojskowych tym, że mają ciemniejsze uniformy. Strzelając do nich, celuj w nogi, a zobaczysz, że jęczący padają na ziemię i są niezdolni do dalszego działania. Jak któregoś w ciemniejszym uniformie ukatrupisz, to zadanie nie powiedzie się. Ja zrobiłem to tak: skoro jest tam sporo żołnierzy na posterunku, to przed wzięciem zadania wytłukłem wszystkich i dopiero podjąłem się tego zadania, bo wtedy jest ich mniej i łatwiej poradzić sobie z tymi właściwymi delikwentami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Właśnie ci ciemni mi umierają od razu, no nic jeszcze raz spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 7 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2023 Na posterunki często gęsto jest też inna ekipa ubrana w te uniformy. Polecam przebić się za posterunek i za winka wybijać tych co idą w twoją stronę a jak jesteś niepewny to zapis przed strzałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Zawaliłem trochę zadanek cyklicznych i dostałem osiągnięcie blagier i mam teraz zablokowane cykliczne Ma ktoś cheat na usunięcie tej blokady? Bo dalej już chyba nie ma sensu grać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberm Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 34 minuty temu, Zwinny napisał(a): Zawaliłem trochę zadanek cyklicznych i dostałem osiągnięcie blagier i mam teraz zablokowane cykliczne Ma ktoś cheat na usunięcie tej blokady? Bo dalej już chyba nie ma sensu grać Jedyne co mi przychodzi do głowy - cofnąć się do ostatniego zapisu sprzed uzyskania "osiągnięcia" i wrzucić poprawke na terminowość usług :-)): Циклички без ограничения по времени (оп 2.2 без патчей).7z 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 10 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Trzeba antycheat wgrywać żeby działało?Czy tylko gamedatę wrzucić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi