kondotier Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 @Leniwa Buła Wróżbita zobaczył w kuli napis " Nie widzę loga błędu". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leniwa Buła Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 Wywala mnie na pulpit bez loga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 10 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2018 @Leniwa Buła - Mogę poradzić tylko reinstalację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Siemanko. Prosiłbym o reupload spolszczenia ponieważ link nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 14 minut temu, Kostia napisał: Siemanko. Prosiłbym o reupload spolszczenia ponieważ link nie działa. Tu masz z mojego Mediafire spolszczenie i patch do spolszczenia. http://www.mediafire.com/file/h07eeecwrc8qvau/Spolszczenie_moda_PRIBOI_STORY_Ukryte_Zagrozenie_v.1.4.7z/file http://www.mediafire.com/file/mbftfmku25cdpyh/patch_final_do_ps_uz_v1.4.rar/file p.s. Uprasza się Opiekunów o przegląd spolszczonych modów w celu weryfikacji niedziałających linków. To taka moja mała czerwona złośliwość. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoszone Tak czysto informacyjnie. Jak ktoś trafia na taki problem to można nacisnąć "zgłoś post" i dać info. Od razu widać. Normalnie działa, działa, a potem cuś się spierdzieli @Kostia Jeśli czegoś brakuje to Ściągaj moda z linków z Mega tam masz przeważnie taką paczkę robioną "wszystko w jednym". Oczywiście jeśli jest taka możliwość w danym temacie moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 (edytowane) 12 godzin temu, pacjent1972 napisał: p.s. Uprasza się Opiekunów o przegląd spolszczonych modów w celu weryfikacji niedziałających linków. Jak jesteś takim tytanem pracy, to sam się weź do roboty, a nie innym dokazujesz. Panowie takie sprawy proszę rozwiązywać na PW, dziękuję. // Junx Edytowane 22 Lutego 2019 przez Gość Informacja dla innych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dobra panowie kolejny problem, mianowicie nie mogę odpalić stalkera bo jest problem z xrcore.dll. Próbowałem już chyba wszystkiego. Help. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 1 godzinę temu, Kostia napisał: Dobra panowie kolejny problem, mianowicie nie mogę odpalić stalkera bo jest problem z xrcore.dll. Próbowałem już chyba wszystkiego. Help. Zacznij inaczej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostia Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) @pacjent1972 Proszę FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : w_ak74m.ltx Edytowane 23 Lutego 2019 przez Kostia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 8 minut temu, Kostia napisał: @pacjent1972 Proszę FATAL ERROR [error]Expression : I [error]Function : CInifile::Load [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xrCore\Xr_ini.cpp [error]Line : 166 [error]Description : Can't find include file: [error]Arguments : w_ak74m.ltx Wyszukiwanie błędu za pomocą Mrs. Googla: Post @Kalam-ma, i kolejne jako próba pomocy. Na początek proste dostępne metody rozwiązania problemu samemu, jeśli nie pomogą to czekaj na pomoc kogoś "technicznego" z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zainstalowałem sobie tego moda z ciekawości. Ciekawy byłem jak będzie teraz działał na kompie rozbudowanym dzięki @Buberowi (jeszcze raz dziękuję). Pamiętam, że miałem różne problemy z tym modem. Grałem oczywiście na statycznym oświetleniu i niskich ustawieniach. Musiałem wyłączyć deszcz i burze (błyskawice często powodowały wylot). Teraz, to inna para bamboszy Mod działa bez problemu na max. ustawieniach. FPSy mam ustawione na 80, karta jest wykorzystana w ~ 30%, a procesor w ~ 40%. Temperatury około 45 stopni C. Tak jest na początku. W miarę postępów w grze, parametry te pewnie trochę wzrosną. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2019 Pisałem już przy okazji innych modów, że warto wracać do tych staroci, mając wypasione komputery. Okazuje się, że potrafią one wyciągnąć z tych modów to, czego nie dało się zobaczyć parę lat temu. Ma się wtedy wrażenie, że to całkiem inny mod. I też zachęcam starych wyjadaczy, do przypomnienia sobie tych ikon stalkerzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buber Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 W dniu 28.04.2019 o 09:58, smox napisał: dzięki @Buberowi (jeszcze raz dziękuję) Pozdrów córkę i wpraszam się na sernik w lipcu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2019 Oczywiście @Buber pozdrowię i serdecznie zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Człowiek myśli że już nic go w modach nie zaskoczy a okazuje się jak bardzo był w błędzie. Nie można nie wspomnieć o granatach, NPC uwielbiają z nich korzystać i wysadzać nas jak i siebie w powietrze(to czasami bywa nawet przerażająco-zabawne) w podstawce były jaja ale tu to inny level szaleństwa. Respawnowanie się wrogów(np Bar) to też są jaja dużego kalibru, masa NPC-ów ginie na twoich oczach(nie wiesz czy ważni dla fabuły czy nie, zleceniodawcy czy nie) jedna wielka rzeźnia. Ten myk ze znikaniem lepszej broni, następne mistrzostwo(podnieś z trupa który ma broń w plecaku i masz twardy zawiech) strach coś podnieś, kupisz to ci zniknie, znajdziesz w skrytce to zniknie... normalnie czary mary i dużo syfu. Pogrywam sobie dla śmiechu, taki Call od Duty dla niewyżytych fps-owców. Fabuły praktycznie brak. Zabawny mod to trza przyznać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 6 Maja 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 36 minut temu, MOS napisał: Fabuły praktycznie brak. Nie gniewaj się @MOS, ale po tej wypowiedzi uważam, że nie dorosłeś do tego moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 23 minuty temu, smox napisał: ale po tej wypowiedzi uważam, że nie dorosłeś do tego moda. Ja wiem? W sumie mod miał irytujące rozwiązania, te które wymienił @MOS. No i z tego co pamiętam jak grałem to faktycznie z tą fabułą było licho, no niby lataliśmy od dokumentu, do dokumentu, w którym coś tam przeczytaliśmy ale po jego podniesieniu wyskakiwała nam np misja "Znajdź dokumenty na Agropromie" co nie zawsze logicznie wynikało z informacji, które znajdowaliśmy. A najgorzej jak jakieś papiery znaleźliśmy poza kolejnością. (Chociaż, z tym może być różnie bo w sumie to tych Priboi to ze 3 wariacje były, a w każdą się grało to i wspomnienia się mieszają) Wiadomo kto moda robił (LA DC, mówi komuś coś ) to i ich to pierwsze dzieło szału nie robi, chociaż moda raczej wszyscy kojarzą, jeden z takich pierwszych głośnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Z wypowiedzi @MOS wynika, że podobają mu się bardziej takie... "nowoczesne" rozwiązania w modach. I okej, rozumiem gościa, bo taki "Kontrakt na Dobre Życie" ogrywało się krótko, ale świetnie; mod pokazał, że da się na tej podstawce opowiadać historie w stylu bardziej współczesnym. To taki mały wyjątek, bo przeważająca większość modów to jednak zasada przynieś, wynieś, podaj i pozamiataj, a na końcu zapieprzaj z Kordonu na CEA i z powrotem, w międzyczasie biegając za dokumentami. I to też jest okej, ale to trochę inny rodzaj opowiadania historii i samej rozgrywki. Warto spojrzeć na rok wydania Priboia. To pierwszy mod zmieniający fabułę w takim stopniu. I chociażby przez to warto dać mu szansę, bo kto wie - może gdyby Dezowave nie przetarło szlaków, nie dostalibyśmy ani "Kontraktu (...)", ani "Złotej Kuli" i innych dobrych modów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 6 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2019 Faktycznie chyba nie dorosłem to tej wersji PS(bardziej podobała mi się pierwotna wersja z przed ~10 lat) byłem pewny że będzie lepsza/poprawiona/ciekawsza a dostałem szukaj papieru albo wylatuj w powietrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nie ma już możliwości pobrania pilków Dll. Może ktoś zmienić i dodać opcję w pierwszym poście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Rus wersja: http://stalker-worlds.ru/forum/topic/1229-priboi-story-latent-threat-skrytaia-ugroza/ https://ap-pro.ru/forum/35-2317-1 Jako bonus - spawner: https://mathfasr513.weebly.com/blog/spavner-dlya-stalker-istoriya-priboya Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Nie ma plików dll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @Hrothgar a weź pobierz paczkę z Mega tam powinny być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Nie da rady, mam problemy z mega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi