kanon1022 Opublikowano 13 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2020 (edytowane) @kondotier Poszedłem już do Baru, może nie będę musiał już często wracać na Wysypisko. Dzięki. Edytowane 13 Marca 2020 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Witam. Powróciłem sobie do Oblivion losta, i kiedyś tu na tym forum widziałem mod który umożliwia branie ammo w prost z ekwipunku. Że nie trzeba na pas dawać ammo. I teraz nie mogę znaleźć tego moda. Wyśle ktoś mi link do tego moda? Proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @Dr_Sztychowka Jest w pierwszym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 6 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2020 @ProteanO, zaś, alem jest ślepy . Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur21 Opublikowano 6 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2020 Witam, rozpoczynam zabawe z modem. Umarłem prawie z głodu zanim doszedłem do kontrolera z zołnierzami +ikona płuc cała na czerwono no i jak w takim stanie rozwalić kontrolera? Chyba się starzeje bo nie ogarniam stalkera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 8 godzin temu, kocur21 napisał: Umarłem prawie z głodu Chyba się starzeje bo nie ogarniam stalkera Możliwe, że faktycznie się starzejesz, nie dosyć, że jedzenia nie możesz znaleźć to i na forum podpowiedzi No ale coś zaradzę na oba problemy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Generalnie to z tym początkiem dziwna sprawa, bo ile razy ja bym nie grał, to nigdy mi się nie zdarzyło żebym padł z głodu zanim Żaba będzie miał jakieś jedzenie u siebie na sprzedaż. Ba, jestem na 90% pewien, że pasek głodu miałem permanentnie zablokowany w stałej pozycji aż do końca zadania z ratowaniem żołdaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 @kocur21 Jak dobrze poszukasz, to kilka porcji jedzenia znajdziesz w wiosce. Zobacz na filmiku od 6:00. Jest po angielsku, może Bedzie Ci łatwiej. I jeszcze jeden, też po angielsku. https://www.youtube.com/watch?v=d3Oyh1bQ-64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur21 Opublikowano 7 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2020 Dobra dałem rade, przy pomocy chleba pokonoć kontrolera Po porostu jedzenia nie miałem, zanim doszedłem do fabryki z kontrolerem, mój bohater był na głodzie, wytrzymałość spada do poziomu naszego "najedzenia" (dziwne rozwiązanie) i nie dało się nawet na schody dobiec! Po prostu szukałem rozwiązania w postaci edycji pliku na zmienjszenie żarłoczności i pomijałem film. Może jestem już rozpieszczony innymi modami, takimi jak LA, Anomaly, Dead Air, Solianka Blać!, Fotograf czy Złoty kufer i innymi cudami. Zwyczajnie dawno nie byłem w takiej systuacji. Dziękuje za film, ale jak zmniejszyć zarłoczność naszego bohatera, który plik. Chlebek po 40 rubelków, kiełbasa i konserwa chyba po 100 rubelków. Srogo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poltergeist Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @kocur21 Ja żarłem szczury W fabryce biega ich sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @kocur21 Ten problem z głodem jest tylko na początku. Szukaj artefaktów, za nie jest kasa i na chleb wystarcza. A jak widziałeś na filmikach, jedzenie jest do znalezienia, tylko trzeba poszukać. Choćby te w/w szczury. Pożywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur21 Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 Jestem na Agrpopromie, jest SROGO ( Wiem nadużywam słowa) Nie wiem jak jest w Dolinie Mroku ale tu jest GENIALNIE. Zombiaki, coś zombiako podobnego bez głowy (pamietam że były takie w buildach) pełno roślin które nie wymagają podlewania , Nibyolbrzym co wlazł za mną na pietro, Poltergeisty...aż się boje wdepnąć na małe co nieco do Doliny Mroku. Tylko pytanie odnośnie zadania tutaj. Znalazłem pena Streloka + czerwoną teczke, brakuje mi jeszcze jakiś papierów czy mogę wracać do żaby, węszyć nadal mam w tych budynkach czy zajsć na imprezke do trepów, przynajmniej w Cieniu Czarnobyla taki jest układ frakcji na tej lokacji. Trochę jestem zdziwniony że nie ma zejścia do podziemi...chyba ze jest ale w innym miejscu, tyle pytań tak mało czasu. Potrzebuje urlopu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 8 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2020 @kocur21 może w przypadku problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocur21 Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 Panie...ja poradnik znalazłem dawno już, od po prostu luźna...to moja ekscytacją nad modem i od tak sobie luźno rzucone pytanie. Po prostu szkoda mi LA, tyle gadania nad tamtym projektem a wyszło jak wyszło. Zepsuli idee swojego moda. Wracam do gry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 9 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2020 18 minut temu, kocur21 napisał: ...to moja ekscytacją nad modem i od tak sobie luźno rzucone pytanie. No widzę, że mod wyraźnie ci przypadł do gustu Ja moda dawno przeszedłem to szczegółów nie pamiętam, a ludzie często zapominają o poradnikach to tak trochę z przyzwyczajenia wrzuciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotruś Opublikowano 1 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2020 Witam oto kolejny fix jak i zangielszczenie https://www.gameru.net/forum/index.php?showtopic=54066 ja gram na 43 a tu proszę 45 już wypuścili 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2020 Nie wiadomo kiedy pojawi się wersja 3.0 ( i czy w ogóle ) więc wziąłem się za 2.5. Z chęcią przypomnę sobie tego moda. Przy okazji zainteresowałem się wstawką. Mam nadzieję, że się nie pogniewacie, ale lekko zmieniłem jej opis i FAQ ( najczęściej zadawane pytania ), bo według mnie był mocno niezrozumiały. Jak już zacząłem grać w tego moda, to mogę go uzupełnić o zrzuty. Fanty zebrane w wiosce: Spoiler 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Nigdy nie mogłem się przekonać do tego moda, aż do teraz i moje pytanie brzmi: Czy Oblivion Lost 2.5 to po prostu uboższa wersja LA z lekko zmienionymi zadaniami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 Dwa różne mody o różnych założeniach. Lost Alpha to bardziej Cień Czarnobyla na sterydach, wrzucony na przerobione buildowe mapy. Generalnie historia jest dużo bliższa tej z Cienia właśnie, z dodanymi questami tu i ówdzie, jak spotkanie Doktora w Dead City, ucieczka przez Darkscape, finał na Generatorach i tym podobne. Oblivion Lost Remake z kolei to próba jak najwierniejszego odtworzenia założeń STALKERa z 2003 roku. Wszystkie zadania (przynajmniej fabularne) są oparte o dokumenty projektowe z tamtych czasów, tak samo postacie, lokacje, wydarzenia, mechaniki. Na dobrą sprawę to nie ma za bardzo co moim zdaniem nawet tych modów porównywać, jako że obydwa próbują osiągnąć coś innego na koniec dnia. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 To prawda. LA i OLR nie mają ze sobą zbyt wiele wspólnego. Pamięta ktoś zadanie związane z Czystym Niebem na Instytucie Med-Pribor ? Spoiler Artefakt znalazłem, ale jak wracam do Wolframa, to mutanty go zabijają. Jest ich tak dużo, że nie nie sposób go obronić. Hm.. Może właśnie tak ma być ? Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @Agrael Tak to widzą inni https://www.youtube.com/watch?v=QdHBr_Iww94 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @kondotier Dzięki. Czyli tak miało być, a przy okazji zostałem właścicielem unikatowego Winrara: Spoiler Barman daje zadanie na dostarczenie mu tej broni, ale można ją od niego odkupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2020 @Agrael 58 minut temu, Agrael napisał: zostałem właścicielem unikatowego Winrara: To co teraz w Zonie będziesz nim wypakowywał? Już żadna zaszyfrowana wiadomość Ci nie groźna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 @kondotier Do końca gry już tylko z Wintorezem. Bardzo mi się podoba jego buildowskie wykonanie. Kolejna ciekawa broń - Grawigun. Dostaniemy ją w X-18. Trzeba przyznać, że ma kopa. Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2020 Co trzeba zrobić aby mieć taką grafikę w OLR2.5 ? Pobrałem tekstury o których była mowa w głównym temacie, ale nie widzę różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi