saleta20 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 I jak są plany spolszczenia? Jeśli nie trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Osobiście czekam najpierw na angielską wersję, może wtedy udałoby mi się coś przetłumaczyć na język polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 I jak są plany spolszczenia? Jeśli nie trudno. Trudno na razie powiedzieć czy będzie tłumaczony. Ostatnio pojawiło się sporo fajnych modów. Co prawda dołączył do nas @Kondotier, z czego bardzo się cieszę, ale jest nas tylko czworo. Z modami fabularnymi jest dużo roboty, a Fotograf (teraz tłumaczony) jest wyjątkowo duży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 A można coś więcej na temat tego modu fotograf? Linka np. Z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Mod Fotograf jest tutaj - http://stalkerteam.pl/topic/5961-fotograf-фотограф/#entry67116 Mam też nową wiadomość dotyczącą tego moda. Zostanie spolszczony zaraz po Fotografie. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleta20 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Macie jakiś szybki torrent, z tym olr ? z góry dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Link do torrenta,znajdziesz tam i poprzednią wersjęhttp://www.rutor.org/torrent/331420/s.t.a.l.k.e.r-shadow-of-chernobyl-oblivion-lost-remake-v.2.0-2013-pc-repack-by-serega-lus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Wiadomo coś na temat spolszczenia? Na moddb wszyscy jarają się LA, a co do OLR to nawet angielskiej wersji jeszcze nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Tak jak pisałem wcześniej - zostanie spolszczony zaraz po Fotografie. Jednak Fotograf, to olbrzymi mod i zejdzie nam sporo. Warto jednak zaczekać, bo Fotograf, to naprawdę hicior! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2014 Hicior ma pierwszeństwo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Na http://www.moddb.com/mods/oblivion-lost-remake przetłumaczono część moda na angielski. Ale nie ukrywam, że z niecierpliwością czekam na polską wersję. :) A tutaj coś o OLR 2.5. http://www.moddb.com/mods/oblivion-lost-remake/videos/olr-25-cars-and-new-features Edytowane 29 Kwietnia 2014 przez Fryko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Ukazał się Oblivion Lost Remake 2.5 jest to dodatek do OLR 2.0. Opis dodatku , sposób instalacji , linki do pobrania :http://ap-pro.ru/forum/35-10137-1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 26 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2014 Bardzo bym prosił tłumaczy o spolszczenie opisu dodatku, opisu instalacji wersji 2.5 w celu dodania informacji do pierwszego posta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Instalacja na RUS platformę : 1. Instalujemy OLR 2.0.2. Po wypakowaniu OLR 2.5 , wszystkie pliki kopiujemy do katalogu OLR 2.0 , ze zgodą na zamianę .3.Uruchamiamy configurator (po uruchomieniu po prostu wcisnąłem Enter).4.Uruchamiamy "fov_switcher" i ustawiamy parametry FOV oraz HUD_FOV , dla monitorów 4:3 zalecane ustawienia to :FOV 83, HUD_FOV 0,43.5.W katalogu gry , z folderu _appdata_ /savedgames usuwamy stare zapisy - (zalecane) .6.Odpalamy grę . I tym sposobem , gra śmiga jak na razie bez zarzutu . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Czy są jakieś plany dotyczące spolszczenia tego moda? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Póki co chyba pozostaje czekać na angielskie tłumaczenie tego moda. Tłumacze też muszą odpoczywać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Możesz tłumaczyć. Wiem że MonoLityczny będzie mógł pomóc. Chociaż nie wiedział jak włączyć cyrylicę w notepad++ :P PS. Nie mogę uruchomić gry z tym modem.Za każdym razem mam bugtrap związany po całości z xrcore.dllNa wersji 2.0 był na 2.5 jest i z patchem 0.1 też jest. XR_3DA.exe caused BREAKPOINT in module "D:STALKER-OLR_bin_olr_xrCore.dll" at 0023:0083CC85, xrDebug::backend()+165 byte(s)Loga nie ma. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Poszukaj pliku "thumbs.db" i go usuń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Gdzie go znajdę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Szukaj opcją przeszukiwanie folderów. Możesz też włączyć ukryte pliki bo to pamięć cache więc może być schowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Właśnie szukam. Czy jest znaczenie czy jest w folderze z modem czy poza nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 W folderze gdzie masz stalkera jeśli będzie więcej to usuń wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Na dysku D Nic nie było (tam mam moda) na dysku C miałem ich 11. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Włączyłeś ukryte pliki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) Tak. Nic mi nie znalazło i tak crasha mam. Mam pokazałem sobie preview loga który nie istnieje. User Message:---------------------------------------------Expression : error handler is invoked!Function : Handler_baseFile : E:stalkersourcestrunkxrCorexrDebugNew.cppLine : 753Description : std: out of memory System Error:---------------------------------------------0x000000012 - Brak dalszych plików Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi