tom3kb Opublikowano 13 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2019 @Arni ja już mam przygotowanego maila do GSC "you are breathtaking" i czekam z wysłaniem żeby kolekcjonerkę przytulić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Mam małą prośbę do wszystkich. Pewnie ją zignorujecie, ale ja się lepiej poczuję, jeśli to napiszę Nie znoszę nierzetelności. Wdałem się w rozmowę na temat "2.0.2.1." - plotka o tym, że jest to rok wydania dalej trzyma się dobrze, w tym wypadku na gram.pl. I tu moja prośba: walczmy z taką dezinformacją, okej? Jeśli zauważycie gdzieś (na facebooku, w serwisach growych jakie czytacie, gdziekolwiek) tę brednię, to poświęćcie minutę żeby to sprostować w komentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2019 Godzinę temu, Sierioża napisał: "2.0.2.1." - plotka o tym, że jest to rok wydania dalej trzyma się dobrze A to nie jest data premiery? Łe to to znowu lecą w jakieś kulki z tym Stalkerem 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Bo data wydania to 2030 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 A według mnie, GSC dając tytuł "Stalker 2", dał a go z niedopowiedzeniem. Powinno być: "Stalker 2. gatunku". I sprawa byłaby jasna bez sprostowań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 A oto i biuro GSC. jestem prawie pewny, że prócz kilku ciekawych rzeczy jakie wprawne oko może wyłapać, po lewicy wiszą sobie arty pióra Dorochina: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Coś mi się wydaje, że to chyba zdjęcie Keanu Reeves'a na monitorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2019 Wake the fuck up, stalker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 (edytowane) Warto dodać, że to jak piszą na fb mała część biura Edytowane 13 Sierpnia 2019 przez TheSoldy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2019 @TheSoldy Dotacja od znajomego Władimira pozwoliła Siergiejowi rozwinąć skrzydła Że już nie wspomnę o tej fregacie na regale, którą pewnie będzie można pokonywać meandry rzeki Prypeć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 A więc jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Myślicie że wyjdzie nowa gra. Jeżeli tak to będzie musiała być naprawdę dobrze zrobiona aby powtórzyć sukces pierwowzoru. Mam tylko nadzieję że nie będzie to żaden płytki battle royale w zonie z mutantami, anomaliami i artefaktami w tle. Po prostu mam takie wrażenie. Jeszcze takiego BR nie było, więc jest szansa na zarobienie nowej kasy. Ciekawe i trudne gry które wymagają od gracza myślenia nie są popularne. Wszyscy o tym dobrze wiedzą więc producenci i wydawcy robią miałkie produkcje dla pustych graczy. Jeżeli będzie to jednak ten sam typ gry jak SoC to myślę że będzie hitem, ale czy na pewno. Pożyjemy i zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 @czernobyl10 Masz złe wrażenie - w wywiadzie sprzed kilku tygodni studio zdementowało to, że w grze w ogóle pojawi się tryb battle royale. Zresztą ten segment obsługuje już Fear the Wolves, które jakiegoś wielkiego uznania nie zdobyło... Faktem, że nikt przy zdrowych zmysłach nie liczy, że S2 będzie jeszcze bardziej skomplikowany dla przeciętnego gracza niż Cień Czarnobyla (bo jednak sprzedać się musi, a samo osadzenie akcji w tak egzotycznym dla zachodniego odbiorcy miejscu jak Czarnobyl w tych czasach tego nie zapewnia), ale na razie bądźmy umiarkowanie optymistyczni, zamiast pesymistyczni. Zdrowsze to i bardziej pasuje do letniej aury za oknem Ja to tylko tu zostawię... @Yossarianowa prędkość działania przejdzie do legendy, mówię Wam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boko Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Osobiście uważam, że typowy fps / BR w klimatach Czarnobyla to chyba najgorsze co mogliby zrobić z uwagi na to że A - Czarnobyl to wbrew pozorom poważny temat więc BR przyciągnąłby tylko określoną grupę wiekową B - jakby zrobili coś takiego fani stalkera roznieśliby im studio i wywieźli ich na widłach i taczkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Fajnie, oby Utta był znowu lektorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Wątpliwa sprawa Raz, że ma swoje lata a dwa, że wyjątkowo bucowato wypowiadał się o pracy nad Stalkerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 13 minut temu, Sierioża napisał: Wątpliwa sprawa Raz, że ma swoje lata a dwa, że wyjątkowo bucowato wypowiadał się o pracy nad Stalkerem. Masz więcej info? Zaciekawiło mnie to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 @Zwinny Ja ZAWSZE mam więcej informacji. Jakbym nie miał, to świat mógłby się skończyć http://kocanblog.blogspot.com/2012/06/mirosaw-utta-wywiad-rozmawia-krystian.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Ta jego wypowiedź przecież nie dotyczyła stalkera, ale sposobu w jaki do gier dokładany jest głos lektora. Przypuszczam, że w stalkera nie grał, a tylko miał pliki dźwiękowe i się do nich dopasowywał. Też bym taką robotę uznaj za ogłupiającą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 4 minuty temu, kondotier napisał: Przypuszczam, że w stalkera nie grał, a tylko miał pliki dźwiękowe i się do nich dopasowywał. Wszak na tym właśnie polega robota lektora... Patrząc w ten sposób, to właściwie podkładanie głosu pod cokolwiek mogłoby być ogłupiające. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Z tego co wiem, podkładanie głosu do filmu polega na jego oglądaniu, śledzeniu ust aktora i dopasowaniu się do wypowiadanych słów. Natomiast mogę sobie wyobrazić - to efekt tłumaczenia z odsłuchu plików dźwiękowych - jak może wyglądać podkładanie głosu w grach. Jeśli widać gadającego, jak np. Sidorowicza, to można nagrać taką scenkę i na jej podstawie nagrywać plik dźwiękowy. Ale np. jak to są żarty przy ognisku, lub głosowe informacje albo głośne myśli GB, to już trzeba przyjąć inną metodę. Sądzę, że na naszym podwórku najwięcej mogą na ten temat powiedzieć @Yossarian i @Ranger801 , bo w tym siedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Dzień dobry, z kronikarskiego obowiązku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Gamescom 2019 zakończony, przecieki, spekulacje i inne tropy zebrane do kupy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 @SieriożaCzyli, że tak powiem z tego całego pitolenia o GSC na Gamesconie ? wyszło. Niech się nie dziwią, że im teraz ludzie przysrywają. Wrzucili najpierw zdjęcia, że jadą. Bez żadnego opisu, wyglądało tajemniczo, sami podgrzali atmosferę. Nie mając czym. A potem to wyglądało jakby sobie pojechali pochodzić po targach w koszulkach z logo STALKER 2. Nie wiem jakiego efektu się spodziewali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Z jednej strony masz rację, ale z drugiej można spojrzeć na to tak: wrzucili zdjęcia z koszulkami czy plecakami żeby pokazać, że "są w grze". Nigdzie nie obiecali, że cokolwiek zostanie pokazane albo powiedziane - to sobie ludzie dopisali sami. Siergiej chyba po prostu trochę przestrzelił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi