bober322 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 W tym problem, że ja mam ten plik.. Wcześniej w tym modzie miałem wyloty "out of memory" ale wgrałem plik naprawiający ten problem z tej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 A to jednak masz "za mało pamięci do wykonania tego polecenia", tak mówi log. Początkowo sądziłem, że zagubił się Ci ten plik. A próbowałeś pozmniejszać parametry gry? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 10 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2012 Z tym plikiem przy ponownym uruchomieniu gry samo się naprawiło, ale przy próbie zapisu "out of memory" mimo fixu. Spróbuję pozmniejszać parametry gry tak jak sugerujesz. :) Mam pytanie co do dokumentów z agropromu, niestety przeoczyłem kwestię taką, że trzeba wejść do podziemi agropromu po dokumenty tym wejściem co nas Kret prowadzi i mam w związku z tym pytanie, czy trzeba się cofnąć o powiedzmy sejwy do przodu, czy dałoby się to jakoś inaczej przejść? I mam jescze pytanie, przy próbie wczytania sejwu wcześniejszego z poprzedniej lokacji mam wylot bez loga. Czy to oznacza, że muszę grę od nowa zaczynać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 Jeżeli masz problemy z brakiem pamięci to warto również co jakiś czas wyjść z gry i wyłączyć komputer by wyczyścić plik wymiany. Sam plik wymiany ustaw sobie na sztywno tzn. min./max ta sama wartość. Fix pomaga jeżeli masz co najmniej 3 GB RAM w systemie. // Warto dla pewności cofnąć grę w zapisach...jeżeli poprzednie powodują wylot, szukaj ostatniego który się ładuje i graj dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2012 mam 4 GB RAM-u więc akurat z tym nie ma problemu. A co do zapisów to niestety, ostatni który wczytuje mi się bez błędu to po wyjściu z podziemi Agropromu kiedy nie mogłem znaleźć ciała.. Więc chyba będę musiał od nowa zacząć grę.. Ale i tak dziękuję za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ysiu Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Witam.mam pewien problem - mianowicie nie ma dokumentów w podziemiach Agropromu.Nie ma ciała i nie ma dokumentów.Najemników odparłem i z Lebiediewem rozmawiałem.Ma ktoś jakiś pomysł.Zapisy i ponowne rozpoczęcie gry niczego nie zmienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 26 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Spruj z zapisem gry , ale z poprzedniej lokacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 16 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Potrzebny jest patch do spolszczenia. Mnie gdzieś przepadł. Czy ktoś ma w swoich zbiorach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Czy ktoś posiada patcha do polonizacji? Niestety link padł a smox nie ma kopi zapasowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muezin70 Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Witam,to chyba to : Witam,to chyba to,jeśli nie to sorki.Pozdrawiampatch 04 PL Leper Area (1).7z 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To jest dokładnie ten patch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) Wydaje mi się, ze to nie to jednak. Popatrzcie na nazwę to do Dream Reader Leper Area.http://stalkerteam.pl/topic/4526-dream-reader-the-leper-area/ Tam zresztą jest pod taka samą nazwą tylko, ze na yandeksie. Edytowane 16 Października 2014 przez tom3kb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 https://yadi.sk/d/P5Jyhawrc5zHi - to jest właściwy patch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Święte słowa. @tom3kb dzięki za zwrócenie uwagi .Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 17 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Portals wrzucił polonizację z patchem ( takie 2 w 1 ) do pierwszego posta. Jakby ktoś potrzebował to już można pobierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2016 Po latach wróciłem do tego moda. Wtedy nie mogłem go dokończyć z powodu kompa. Zobaczę teraz. Mam do niego sentyment, bo to jeden z pierwszych modów spolszczonych z @metkem58. Jednak czas jest nieubłagany, chyba się starzeję. Przed laty nie ginąłem tak często jak teraz. Przy okazji poprawię widoczne teraz błędy. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 10 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Mam problem. Robiłem zadanie na zabicie pijawki nożem, przed tym zadaniem zleceniodawca zabiera nam cały ekwipunek. Zostaje tylko nóż. Po wykonaniu zadania i odebrania swoich rzeczy, okazało się, że nie działa mi latarka, a bez latarki ani rusz. Można coś z tym zrobić? Kupić jej raczej nie można. Dodano. Jednak latarkę można znaleźć przy trupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 17 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 No dobra, przeszedłem moda. Pisałem wcześniej, że mod jest niedokończony, ale to nieprawda. To mój stary komputer nie wyrabiał. Poprawiłem błędy w tłumaczeniu, wyloty związane z sms-mi, wyloty podczas walki z chimerami, poprawiłem wylot z dźwiękiem w Elektrowni. Mod jest w pełni grywalny, co prawda zdarzają się wyloty, ale wczytanie zapisu pozwala grać dalej. Po przejściu głównej linii fabularnej, pojawiamy się w Prypeci i zaczyna się free play. Przejrzę jeszcze pliki i w sobotę wstawię poprawioną wersję spolszczenia. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 19 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2016 Dobrze wiedzieć, że mod jest jednak ukończony, pobrałem go dawno temu ale nigdy nie chciało mi się zainstalować bo odstraszała mnie informacja że nie ukończony. Swoją drogą można by to wywalić z 1-ego posta Co do Cytat Poprawiłem błędy w tłumaczeniu, wyloty związane z sms-mi, wyloty podczas walki z chimerami, poprawiłem wylot z dźwiękiem w Elektrowni Czy mam rozumieć, że teraz jakiegoś fixa nowego robiłeś, czy to się tyczyło tej starej wstawki z 1-ego postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 20 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2016 Dnia 19.02.2016 o 09:24, tom3kb napisał: Czy mam rozumieć, że teraz jakiegoś fixa nowego robiłeś, czy to się tyczyło tej starej wstawki z 1-ego postu. Tak, zrobiłem nowego fixa, a właściwie, to nowa wersja spolszczenia. Sporo błędów zostało poprawionych. Mod teraz jest w pełni grywalny, problem jest tyko z nazwami artefaktów. Autor pozmieniał nazwy, dodał nowe, ale w receptach transmutacji nazwy są stare. W zadaniach nazwy są ok. Jeżeli mod wzbudzi jakieś zainteresowanie, to postaram się to poprawić. Link do nowego spolszczenia - https://yadi.sk/d/UusRIRcppBnJV 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijaszow Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam. Mam problem z tym modem, juz kiedyś go instalowałem i nawet działał ale niestety miałem za słabą maszyne i po prostu nie dało sie grać. Teraz jakos mnie naszło znowu na stalkera znalazłem moda, wrzuciłem go na polską podstawke spaczowana do wersji 10004 wszystko ok, natepnie pobrałem spolszczenie wypakowałem i wrzuciłem folder gamedata do folderu z grą który scalił sie z modem, nastepnie znalazłem jeszcze patch do tego moda kilka postów dalej, równiez go pobrałem i do gamedata a i ltx game też zmieniony na true. Wszystko fajnie w skrócie gry dodałem nointro i uruchomiłem jako administrator, gra sie wczytała, po rozpoczęciu nowej gry przy synchronizacji wywala mnie na pulpit z błędem program przestał działać. Próbowałem odpalać jeszcze raz i wczytać zapis który sam się utworzył ale niestety to samo w związku z tym prosze o pomoc może macie jakieś pomysły, pokombinuje jeszcze w ustawieniach graficznych moze coś da, z gory dzieki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zacznij od wrzucenia loga wylotu. Tu masz poradnik gdzie go szukać gdybyś nie wiedział. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijaszow Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Witam ponownie. Znalazłem to czego potrzebujecie ja nic z tego nie rozumiem, prosze o pomoc. FATAL ERROR [error]Expression : wave&&wave->length() [error]Function : CSoundRender_Source::LoadWave [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xrSound\SoundRender_Source_loader.cpp [error]Line : 65 [error]Description : Can't open wave file: [error]Arguments : c:\program files\thq\s.t.a.l.k.e.r. - shadow of chernobyl\gamedata\sounds\aaz\ÑÂÄ-Ñ\svd-c_draw.ogg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 @Matijaszow, zaczekaj chwilę. Wstawię poprawioną wersję spolszczenia. Nie zrobiłem tego, bo nie sądziłem, że ktoś będzie grał w tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matijaszow Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Ok dzięki bardzo, mam nadzieję ze pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi