malakas Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Tzn. sam Addon? Jak już zrobię to do 2.0, tylko muszę trochę przystopować ze stalkerem :( matura wzywa Sam addon..czy cały Twoja decyzja. Do wersji 2.0 nie ma spolszczenia... Do matury nie warto się uczyć..strata czasu.. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jejhiev Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 :P zależy gdzie chcesz się dostać... ja planuję wojskowe na WAT. Po maturze pewnie powiem, że nie było warto, ale rozszerzenie z matmy i fizyki samo się nie zda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Gdzie znaleść narzędzia do ulepszania broni...dla Kardana i Azota ???...miejsca z czytego SGM-a sa puste.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 4 narzędzia do pracy podstawowej i precyzyjnej znalazłem zwiedzając lokacje zgodnie z tokiem gry. Pamiętam, że jeden komplet był obok pogłębiarki na Zatonie, a drugi w pobliżu anomalii Bagno- jest tam taki tunel z którego będzie do nas strzelał bandyta- w tym tunelu będzie zestaw. Dwóch pozostałych kompletów nie pamiętam. Lokalizację narzędzi do pracy kalibracyjnej kupiłem u Sowy- oba były w Prypeci blisko pralni w której jest baza Stalkerów. Nie wiem czy lokalizacja spawnu narzędzi jest losowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Lokalizacja jest losowa. Tak jak i z innymi przedmiotami, wchodzi w grę cztery czy pięć lokalizacji do każdej grupy narzędzi. Po prostu kupujesz namiar u Sowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Dzięki korn06....brakuje Spawnera w tym dodatku....po co mi narzędzia gdy bede już w Prypeci...(?)Nie można ich jakos dodać do towaru u Sowy...???Troche porazka z tymi narzędziami ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 Przecież można kupić lokalizację u Sowy- sporo kosztuje, ale warto. Prawdopodobne miejsca spawnu masz w poradniku do SGM 1.7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 A gdzie są opisy do pistolca Gaussa i jego prototyp? Kardan mówił ale nie zapisałem sobie, bo myślałem, że będzie w opisie questa, a nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Prototyp pistoletu Gaussa znajdziesz w Prypeci w lab X8. Schematy w starej stacji obsługi, tej z elektrami, na przeciwko kina Prometeusz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Prototyp znalazłem w lab X8- tylko trzeba uważać bo dzięki Burerom często lata w powietrzu i trudniej go dojrzeć. Dokumenty są w budynku starej stacji obsługi w Prypeci na piętrze- z okien tego pomieszczenia widać bazę Monolitu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2012 Na górze na dole same leżą w plecaku?? Latam już pół godziny i nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Dokumenty dla Kardana leżą na górze (luzem), w pomieszczeniu gdzie w podstawce były dla niego narzędzia do pracy precyzyjnej (u mnie tak było, nie wiem czy to jest losowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Chyba nie. U mnie też leżały na ziemi w pomieszczeniu na pierwszym piętrze, tam gdzie były w podstawce narzędzia i burer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yurek Opublikowano 22 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2012 Ja miałem te dokumenty w tym samym miejscu co Kobal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A moje były tam tyle, że na parterze za tymi wszystkimi anomaliami tak mniej więcej na środku budynku. Taki pokój z 3 stron zabudowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kronikarz Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czy jest szansa, aby spolszczenie moda ukazało się jeszcze w tym tygodniu? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zubunt Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mam jeszcze jedno pytanie. Szukam narzędzi do tworzenia wiązek granatów. Informator mówił, że są one albo w zakładzie utylizacji, albo w magazynach. Wybiłem całą załogę, szukam już 30 min ale ich dalej nie ma. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie się one znajdują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czy sejw z 1.7 technician będzie kompatybilny z geonosisem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Czy sejw z 1.7 technician będzie kompatybilny z geonosisem? Nie będzie, jak chcesz sejwa to opisz mniej więcej moment z gry- a ja albo ktoś inny podeślemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Raczej nie będzie działał. zubunt kilkanaście postów wcześniej o tym rozmawialiśmy jak nie znajdziesz to podeślij sejw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Mam jeszcze jedno pytanie. Szukam narzędzi do tworzenia wiązek granatów. Informator mówił, że są one albo w zakładzie utylizacji, albo w magazynach. Wybiłem całą załogę, szukam już 30 min ale ich dalej nie ma. Mógłby mi ktoś powiedzieć gdzie dokładnie się one znajdują? Spawn narzędzi jest losowy. Poczytaj temat od tego posta http://www.stalkerteam.pl/topic/3015-geonezis-dodatek-do-sgm-17-fabularny/page__view__findpost__p__33263 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A ten prototyp pistoletu Gausssa to jest podpisany jakoś. Bo znalazłem jeden pistolet ale jest to normalny wygląda jak cold 1911. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korn06 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Prototyp pistoletu wygląda tak samo jak normalny pistolet Gaussa- jak go znajdziesz będzie odpowiednia wiadomość z menu zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LordDino Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 A jest możliwość, że go burery wrzuciły w tekstury? Bo już z 2 razy przelazłem cały lab z wciśniętym F i nie ma możliwości żebym ominął te pistolet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobal Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Możliwość zawsze jest. W takim wypadku rozwal burery, potem wyjdź z labu i wejdź jeszcze raz. U mnie pistolet zdaje się był w pokoju gdzie jest zdjęcie Lebiediewa na ścianie. Leżał na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi