eoksfr21343 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : weapon_hud_value::load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrGame\WeaponHUD.cpp [error]Line : 34 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : There is no 'binoculars' bone for weapon 'wpn_binoc_hud'. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 2 godziny temu, eoksfr21343 napisał: FATAL ERROR Brakuje Ci lub masz niewłaściwy plik lornrtki: meshes/weapons/binoculars/wpn_binoculars_hud.ogf Jakbyś mógł coś więcej o swojej instalacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eoksfr21343 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 @gawron Wybacz za długą odpowiedz odrazu powiem wersja repack, instalacja przebiegła jak w instrukcji do wylotu dochodzi w trakcie tworzenia nowej gry w momencie gdy wyświetla się napis Klient synchronizacja. @gawron Jeszcze raz wybacz tym razem za zawracanie głowy, To była moja wina, w złej kolejność instalowałem dodatek z brońmi, Po prawidłowej instalacji jest wszystko w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 15 godzin temu, eoksfr21343 napisał: Po prawidłowej instalacji jest wszystko w porządku. Dobra wiadomość. Na przyszłość (oby nie było takiej potrzeby) najlepiej podawaj dokładnie co i w jakiej kolejności instalowałeś, inaczej trudno będzie pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 2 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2021 @Anton Gorodecki chciałby zwolnić trochę miejsca na swoim koncie GD i wrzuciłem wersję repack Krwawego Szlaku na nasz serwer + na wszelki wypadek paczkę broni od @gawron. Jest tylko jedna zła wiadomość - spolszczenie z naszej pobieralni padło i chwilowo jest niedostępne: KLIK. Przy okazji odświeżyłem wstawkę moda. Wydaje mi się, że teraz całość jest bardziej przejrzysta. W opisie znajduje się bardzo dużo pożytecznych wskazówek i jeżeli ktoś zdecyduje się zagrać, to wypadałoby się z nimi zapoznać. Mamy też szczegółową instrukcję instalacji wraz ze zrzutami. We wstawce znajduje się także starsza wersja moda z 01.05.2011 roku. Linki do moda + spolszczenia są aktywne. Niestety padły stare linki od @scigacz1975, które zawierały parę dodatków ( celownik, zmieniony układ HUD dla monitorów panoramicznych, nowe ikony menu i shadery oraz 3 drobne fixy ). Ps. Po wrzuceniu repacka na serwer sprawdziłem, czy wszystko jest okej. Działa: Spoiler 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Nowy link do spolszczenia tej wersji odnowionej przez Antona: Mega - [KLIK] 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2021 @tom3kb Świetnie. Najważniejsze, że mamy alternatywny link, bo spolszczenie było już wrzucane na nasz serwer i raczej nie ma sensu zapychać pobieralni. Trzeba poczekać aż @portals upora się z błędem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 pobrałem moda ale nie można go otworzyć 7-zip ani Winrarem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 6 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2021 @Stanley a ściągnij sobie jakieś nowe wersje winrara i 7zipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @tom3kbPobrałem jakieś nowe te programy i dalej nie mogę wypakować . Możesz podać skąd wziąć te programy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @kanon1022 praktycznie obojętnie skąd, np: Winrar https://www.google.com/amp/s/www.winrar.pl/winrar/pobierz%3famp 7zip https://www.7-zip.org/ Kurcze nie mam jak pobrać na razie tego moda bo bym sprawdził czy ok wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) @tom3kb Dzięki zipa pobrałem z tej strony co podałeś i nie dał rady wypakować , nawet nie można podejrzeć plików jakiś błąd nagłówków . Edytowane 7 Października 2021 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @kanon1022 A czy przypadkiem paczka którą pobrałeś, nie jest opisana grażdanką? Spróbuj zmienić jej nazwę chocby na 123 i wtedy rozpakowywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @tom3kb nie da rady pisze , archiwum uszkodzone . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @kanon1022 co ja ci mogę poradzić, możliwe, że były jakieś problemy z netem i źle ci się pobrało archiwum więc możesz spróbować jeszcze raz. Ewentualnie pobrać z rosyjskich stron, np: http://rutor.info/torrent/363397 I potem zarzucić na to spolszczenie. Ewentualnie jakby się okazało, że u nas w pobieralni jest uszkodzone archiwum to musisz poczekać jak ktoś moda od nowa wrzuci. Ja mogę dopiero po weekendzie, to 3Gb to jakoś dam radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @Stanley i @kanon1022 mieli rację - archiwum z naszego serwera było uszkodzone. Już je usunąłem. Pobrałem moda z torrenta i nałożyłem spolszczenie: Spoiler 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 (edytowane) @tom3kb Dzięki pobrałem z twojego linka i jest ok , jest do tego jakiś spawner. @Agrael jest może do tego jakiś spawner. Po dodaniu pliku na celowniki mam wylot , w ogóle jak się coś doda to są wyloty. Spoiler FATAL ERROR [error]Expression : fatal error [error]Function : CRender::texture_load [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\xrRender\Texture.cpp [error]Line : 295 [error]Description : <no expression> [error]Arguments : Can't find texture 'amk_ui_bag' Edytowane 8 Października 2021 przez kanon1022 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 Witam jeszcze raz chciałbym zapytać , czy jest spawner do tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @kanon1022 Szukałem na kilku forach, ale nie znalazłem. Obawiam się, że będziesz musiał grać bez korzystania z ułatwień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @Agrael Można coś zrobić z wypadaniem rzeczy z plecaka i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 12 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2021 @kanon1022 Przykro mi, ale nie pomogę. Nie wiem, co może być przyczyną wypadania przedmiotów z plecaka. Może ktoś bardziej doświadczony podpowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @kanon1022 Autorzy modów często dodają taki restryktor, aby ulżyć silnikowi gry. Ilość przedmiotów jaką można mieć w plecaku jest ograniczona. I aby rzeczy nie wypadały, trzeba dużej ingerencji w plik z tymi ograniczeniami. Jednak dodanie cziterki też musi mieć swoje granice, bo pozwalając na dużą ilość karabinów i pancerzy, jest bardzo utrudniony dostęp do drobiazgów na dole plecaka, a szczególnie medykamentów, co może skutkować częstymi zgonami. Bo nie zdążysz przerolować plecaka. Tak samo przy przenoszeniu drobiazgów do schowków. Po każdej duperelce rolowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanon1022 Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @kondotier Dzięki ,ale można jakoś sobie ulżyć w tym modzie , podnieść ilość przenoszonych rzeczy w kombinezonach bo trzy apteczki to trochę za mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 @kanon1022 A jak sądzisz, dlaczego mod dostał nazwę Rzeźnia? Ma być w modzie rzeźnia, stąd te wszystkie restryktory abyś nie spacerował, a walczył. Zwiększenie udźwigu przy restryktorze pojemności plecaka nic Ci nie da. Po to on jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 13 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2021 Ruskim by się przydało jedną rękę przywiązywać do krzesła i jutowy worek na łeb zarzucić jak chcą w takie trudne gry grać. Tak tylko głośno myślę na te ich sposoby utrudniania życia graczowi w modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi