Allen Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Jeśli ktoś będzie miał problem z naprawą kombinezonów w tym modzie poprzez narzędzia od Striełoka. Poprawiłem skrypt i teraz powinien działać. * * * Dodałem do naszego serwera: https://pliki.stalkerteam.pl/file/197 cichy gamedata.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 Ale wy robicie wodę z mózgu... Mógłby mi ktoś napisać, co na dzień dzisiejszy ja mam pobrać i jak wrzucić? 3 godziny przy tym siedzę i nie wiem czy się śmiać czy płakać... Pobieram paczkę z mega i co? Niby ona ma wszystko, ale gra się nie odpala. Usuwałem shaders, dopisałem nointro. Będę bardzo bardzo wdzięczny jakby ktoś mi napisał co muszę mieć i jak to odpalić. Nie chce was obrażać, ale macie nieziemski syf w tych modach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Jaki syf o co ci chodzi? Wszystko jest po kolei opisane w 1 poście, że "głupi" uruchomi jak robi wg instrukcji. Tylko na spokojnie i po kolei. Nie nasza wina, że twórca moda wypuszcza ileś tam fixów albo, że chcąc uruchomić moda na polskiej podstawce gry trzeba coś usunąć, czegoś nie wrzucać itp. Powodzenia w instalacji albo spróbuj na początek jakiegoś moda z łatwą i bezproblemową instalacją Może weź wersję bez dopełnienia z nią nie miałem żadnego problemu: Edytowane 2 Czerwca 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saati Opublikowano 2 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2016 (edytowane) Instalowałem już kupę modyfikacji i nie mam problemu z wykonywaniem poleceń w pkt, ale problem tkwi tutaj w tym, że połowa linków wygasła. W dalszych postach dorzucają coś. Nie ma tego dodanego w głównym poście. Link z mega, według osoby dodającej ma mieć wszystko co potrzebne. Nie ma tam plików do usunięcia jak to trzeba zrobić itd. Dlatego proszę o to, aby ktoś napisał mi jakie kroki muszę podjąć żeby odpalić moda ściągniętego linkiem z mega, oraz czy jest tam wszystko czego potrzebuje EDIT: Mam ochotę zagrać akurat w tą wersje Edytowane 2 Czerwca 2016 przez Jastrząb Nowa myśl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr3atywny123 Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 nie mam pliku XR_3DA.exe tylko xrGame.dll , xrRender_R1.dll , xrRender_R2.dll więc co mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 @Cr3atywny123 - ten plik na czerwono był w patchu nr3 i trzeba było go z tego patcha usunąć. W #1 masz wytłumaczenie dlaczego. Masz go przecież w podstawce. A przede wszystkim, skąd pobrałeś moda? Z Mega, czy w kawałkach? Jeśli z Mega, to tylko wklejasz do podstawki i grasz. DODANO: Grasz, ale dopiero po wklejeniu spolszczenia na sam koniec stawiania moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Witam, nie da się ściągnąć Spolszczenia. Pojawia się komunikat, że witryna jest nieosiągalna. Bez spolszczenia mod nie daje się uruchomić niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Znalazłem SPOLSZCZENIE Patcha 3 do Powrotu Szramy - http://uploadfile.pl/pokaz/1373969---9aqp.html Wstaw do gry z zamianą plików i daj znać czy jest ok. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Attilan02 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Wszystko śmiga jak należy. Dzięki smox . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 4 godziny temu, smox napisał: Znalazłem SPOLSZCZENIE Patcha 3 do Powrotu Szramy - http://uploadfile.pl/pokaz/1373969---9aqp.html Dodano do pobieralni i #1 postu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Większość linków jest martwych/nieaktywnych, chciałem w to zagrać ale nie mogę tego wszystkiego pobrać, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 @cez137 A zerknij na strony domowe moda, Ap pro, amk itp czy nie ma innych linków, pierwszy post w temacie na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gh0sTp Opublikowano 21 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 @tom3kb linki są martwe :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Proponuję pobrać wersję moda z tego tematu: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 No to gramy dalej Panowie, zawsze chciałem zagrać w tego moda ale ostatnim razem coś mi nie szło jego stawianie, teraz się jakoś udało także będę teraz się udzielał w tym temacie, oczywiście chciałbym jak najrzadziej ale to się jeszcze okaże, pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @cez137 Gimnastykę umysłu masz zapewnioną. Nic na hurra, każde wzięte zadanie trzeba przemyśleć. Przyda się kartka i długopis, aby potem nie wracać w zapisach. Rób screeny postawionych zadań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @kondotier nie strasz mnie bo aż mi się gorąco zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @cez137 Nie straszę, tylko daję rady. Nie pękający plecak sobie dodałeś? Bo jeśli nie, to możesz przy wrzuceniu do plecaka kilku karabinów, pozbawić się apteczek, jedzenia lub amunicji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @kondotier 55 minut temu, kondotier napisał: Nie pękający plecak sobie dodałeś? Nie, na razie to testuje czy wgl będę w to grał, bo pozom trudności stalker a widzę że łatwo nie jest, NPC celnie strzelają, jedno trafienie odejmuje 3/4 zdrowia, przynajmniej z początku, na razie dotarłem do hangaru na wysypisko, mam znaleźć jakiś nadajnik, nie wiem komlpetnie gdzie go szukać, jest do tego jakiś poradnik? może jakiś gameplay chociaż? nie mam godziny na HUDzie, tak ma być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Cez137 - od 8:01, nadajnik: 10:35 Rady od twórcy moda: Советы по прохождению от автора Ze strony: http://www.stalker-portal.ru/forums.php?m=posts&q=11618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @cez137 Łapej leniuchu :p no już nawet forumowego działu ci się sprawdzić nie chce. https://stalkerteam.pl/forum/313-poradniki/ Może brakować niektórych rzeczy bo bez dopełnienia ale nie sprawdzałem czy Dopełnienie miesza coś w zadaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @vidkunsen dzięki @tom3kb mam o tą część i widziałem poradnik ale myślałem że on nie będzie pasował do wersji z dopełnieniem bo jednak sporo rzeczy jest zmienionych i dodanych, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2019 @cez137 No na pewno nie wszystko będzie, na pewno braknie zadań z dopełnienia ale jest się czym podeprzeć w większości przypadków. No ale też nie ze wszystkim będziesz miał problemy. Przynajmniej tego życzę. Chociaż mod ma swoje odbicia, mnie trochę odrzucał i odpuściłem. Czeka na lepsze czasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cez137 Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 (edytowane) @kondotier 16 godzin temu, kondotier napisał: Nie pękający plecak sobie dodałeś? Możesz tu wrzucić ten plik? nie mogę go znaleźć, gdzie on jest? Dodałem za to patch na udźwig ale nie działa, nie wiem ocb z tym, czy on działa na zwykłą kamizelkę czy muszę mieć egzo? aha no i co z tą godziną na HUDzie? nie mam godziny Edytowane 13 Kwietnia 2019 przez cez137 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2019 @cez137 Kiedy powtarzałem grę rok temu, wrzuciłem prośbę o odświeżenie linka do nie pękającego i przysłano mi go na PW. Link do fixa od Yurka jest martwy. Tak, że musisz wstawić prośbę na SB. Chyba dostałem go od @OldMan, albo @Sierioża . A swoją drogą, można by było tego fixa na stałe dodać do obu wersji moda, pobieranego z naszej pobieralni. To apel do administratorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi