cichy Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jestem przestępcą :pirate: i pobrałem dostępny w sieci build - nie mogłem się powstrzymać - Stalker to mój nałóg :ermm: . Build sam w sobie jest zupełnie inny od znanej nam podstawki. Levele są zmienione, już w Kordonie są podziemia. Zdania zostały zmodyfikowane. Jeżeli build daje tyle frajdy - to z niecierpliwością czekam na wersję finalną :woot: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wańka Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zamierzam po długim czasie przerwy, powrócić do tej epickiej gry ze względu na tego właśnie moda.Wcześniej nawet nie wchodziłem na strony z nim, by nie robić sobie apetytu na coś co nie wiadomo, kiedy/czy wyjdzie.Ale teraz jak już wiem że za nie cały tydzień najprawdopodobniej w niego zagram, to aż chcę skakać z radości.Ostatni raz tak się jarałem stalkerem, kiedy zagrałem w niego pierwszy raz... :sweat: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Jestem przestępcą :pirate: i pobrałem dostępny w sieci build - nie mogłem się powstrzymać - Stalker to mój nałóg :ermm: . Build sam w sobie jest zupełnie inny od znanej nam podstawki. Levele są zmienione, już w Kordonie są podziemia. Zdania zostały zmodyfikowane. Jeżeli build daje tyle frajdy - to z niecierpliwością czekam na wersję finalną :woot: . Dzięki za pierwszy spoiler, wolał bym to sam odkryć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czernobyl10 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 To radosna informacja, mod będzie można pobrać w wersji finalnej, będzie za darmo i nie będzie wymagał podstawowej wersji gry. Bardzo mnie ucieszyliście tą wiadomością :yes: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Colt Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Cromm Cruac na forum Stalker.pl umieścił wymagania sprzętowe dla poszczególnych trybów: RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS STATIC LIGHTNING MODE: Intel Core2Duo or equivalent AMD CPU around 2 GHZ Speed 2 GB RAM NVIDIA 9800 GT, or equivalent ATI/AMD HD3000 SERIES vGA Card 20 GB Free space on HDD FULL DYNAMIC LIGHTING WITHOUT SPECIAL EFFECTS: Intel Core2Duo or equivalent AMD CPU around 3 GHZ Speed 4 GB RAM NVIDIA GT500 series, or equivalent ATI/AMD HD5000 SERIES VGA Card 20 GB Free space on HDD FULL DYNAMIC LIGHTING WITH ALL SPECIAL EFFECTS: Intel MULTICORE (I3, I5) or equivalent AMD CPU around 3 GHZ Speed 4 to 6 GB RAM NVIDIA GT600 SERIES, or equivalent ATI/AMD HD6000 SERIES VGA Card 20 GB Free space on HDD FULL DYNAMIC LIGHTING DX10 WITH ALL SPECIAL EFFECTS: Intel I5, I7 or equivalent AMD CPU around 3.5 GHZ Speed 8 GB RAM or more! NVIDIA GT700 SERIES, or equivalent ATI/AMD HD9000 SERIES VGA Card 20 GB Free space on HDD Please Note: Laptop mobility vga chipset performance is not equal to the desktop version! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zdaje się, że wymagania są zawyżone z lekka. Doszły mnie słuchy, że nawet na moim laptopie idzie to odpalić, tylko że w ustawieniach wszystkie suwaki w lewo. Intel core i3 380 m, 3 GB RAM i Intel HD :P Także nie płaczcie, że nie pójdzie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Wymagania mają być takie jak by zainstalować mody graficzne Cromm'a, wiec mniej więcej każdy kto grał z nimi wie jak to będzie działać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfiat Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 @Fryko, nie sądzę by intel HD nadawała się do czegokolwiek poza odtwarzaniem filmów w HD, jeśli jednak odpalisz LA i da się w to grać z normalną ilością fps to podziel się tą informacją ;)Nie mogę się już doczekać LA :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 (edytowane) Ale mnie drażnią...Egzaminy Gimnazjalne piszę a tu taka rzecz się pojawia 26 Kwietnia. No ale jutro angielski, a to mój ulubiony przedmiot więc będzie proste :D.Ale jak wyjdzie to na pewno zapuszczę torrenty, o ile będą :P.Tak poza tym te przecieki zawierały builda z zeszłego roku, Pryma Aprylis to był skuteczny muszę powiedzieć ( ͡° ͜ʖ ͡°) Grę nam dał 25 dni później, a najlepsze jest to że standalone na zmodyfikowanym silniku. Dziwne że GSC się tym nie zainteresowało. Edytowane 24 Kwietnia 2014 przez litosns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bober322 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Chyba nieuważnie czytałeś poprzednie posty, skoro twierdzisz, że GSC się tym nie zainteresowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 (edytowane) A te studio to choć jeszcze żyje? Ostatni wpis na ich stronie to grudzień 2012, czyli cały wiek temu ...Teraz pewnie zajmują się ... zielonymi ludzikami ;) Edytowane 25 Kwietnia 2014 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fryko Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @kfiatJak tylko dostanę w łapy Lost Alphę, to zrobię krótki filmik i wstawię ;) Uwierz mi na słowo, na moim złomie Stalkera Clear Sky da radę pociągnąć w dx 9 przy 20-25 kl./s bez włączonego cienia słońca i suwaki na średnich detalach. Czyli na statyku da radę odpalić LA ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Fryko- jak dostaniesz LA w swoje ręce mógłbyś dać namiary na linka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Wszelkie linki do LA będą na stronie moddb najpewniej jutro (moddb ma skłonność do długiej akceptacji). Mają być również torrenty, więc na pewno będzie się pobierać dobrze. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 26.04.2014 ... a Lost Alpha nadal jest historią (bez końca) :teehee: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wańka Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Do północy napewno ją wrzucą (mam nadzieję).Najprawdopodobniej jako torrent. Edit.: Niestety do północy się nie wyrobią Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Wańka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) http://dl.oblivionlost.pl/lostalpha/>>> tutaj coś dodają, uploadują już 3 part, ale czy to LA? editNo nic, wiadomo że to ten mod to ściągamy, pewnie pierwszy będzie torrent zanim wszystkie party wrzucą , ale co tam,part w 2 minuty to co mi szkodzi na bieżąca zasysać :P Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez _KieŁ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajak117 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 I jest od razu spolszczenie! LOL!Ale będziem grać ]:-] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Nie wiadomo czy te źródło co podał @Kieł jest wiarygodne. Co prawda o spolszczeniu słyszałem, że także ma być w dniu premiery moda. Ale.. Nie wiem w co wierzyć. Poczekam jeszcze trochę na pewne info. i wtedy pobiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schturm Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Może i nie jest wiarygodne, ale nie chce sobie psuć humoru po tym co napisał Wheeljack na stalker.pl o niedorobionej fizyce w LA. Chyba raczej żartował, bo wierzyć mi się nie chce. W każdym razie wolę mieć nadzieję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) I jest od razu spolszczenie! LOL!Ale będziem grać ]:-] Chyba nie prędko, może nad ranem... Kurna a tu człowiek po nocnej zmianie, spać się nie chce... chyba pora coś skruszyć :D Co do wiarygodności to sam już nie wiem. Po podejrzeniu archiwum nie wiele można stwierdzić, ponieważ plik gamedata jest zabezpieczony. Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez _KieŁ_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hentaj Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Na spolszczenie jeszcze będzie trzeba poczekać (ok 2 tygodni). Tych partów po pincet jeszcze trochę będzie bo mod ma prawie 7 giga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaimeneX Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Eeeh.TE LINKI są fałszyweoblivionlost.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KieŁ_ Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nie są fałszywe, coś im sie popierdzieliło i przerwali upload. Najpierw miało być upnięte na oblivionlost.pl potem na Mod DB...Pozostaje tylko czekać na torrent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Кристофер (Kpuc) Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Nawet nie można podejrzeć plików bo archiwa są ohasłowane. Ja tam wole poczekać na sprawdzony link niż pobierać coś w ciemno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi