snoork Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 (edytowane) Mam Bug-Trapa gdy próbuję dostać się do Budynku A Instytutu, gram jako Powinność. Bardzo chcę się tam dostać, bo mam do zapłacenia sankcje, i nie można dalej grać, bo nie mogę dowodzić oddziałami. :( FATAL ERROR Jak jest Can't open section 'lcT' to przed Przed IcT jest dziwna kratka, ale jej tu nie widać wygląda to mniej więcej tak: '#IcT' tylko ,że wygląda ona inaczej i nie idzie jej tu skopiować :(FATAL ERROR [error]Expression : fatal error[error]Function : CInifile::r_section[error]File : E:priquelsourcesenginexrCoreXr_ini.cpp[error]Line : 443[error]Description : <no expression>[error]Arguments : Can't open section 'lcT' stack trace: Edytowane 31 Lipca 2014 przez snoork 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Podeślij mi plik "misc.ltx" z moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
snoork Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Nie ma u mnie takiego pliku, jedyny 'misc' którego wyszukało to ten folder w którym jest outfit.ltx i te inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 31 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pomyliłem nazwy :geek: Napewno wszystko się ściągnęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 POMOCY, u mnie gra wczytuje się 3 minuty i po każdym przejściu na inna lokacje to samo. MASAKRA POMOCY czy coś da się z tym zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junx Opublikowano 19 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Napisz konfigurację maszynki, może problem tkwi w tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Windows 7 64 bitProc: AMD Athlon 64 x2 Dual Core Procesor 5200 + (2 CPUs) -2,7GHzPamięć: 2048 RAMKarta Graficzna: NVIDIA GeForce 8600 GT 512 MBPrzeszedlem mody od Zaurus TS2 i nie bylo takich problemow, Czyste Niebo , Zew Prypeci działają Bez Problemu a mod TFW MASAKRA wczytuje po 3 do 5 minut nieraz na minimalnych ustawieniach. POMOCY czy coś da się z tym zrobić ?PS mam TFW 3,8 + fix na wyloty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmokeHead Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 ja mam gorszy procek i nie występuje problem spróbuj użyć gameboostera wyłączy niepotrzebne procesy może pomoże . jak nie zainwestuj w ram chociaż mam tyle samo. tylko ze ja mam winxp a ty win 7. chociaż nie powinno to zawadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anatolij Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 (edytowane) Win 7 ma większe zapotrzebowanie na pamięć niż XP mam taki sam procek 3gb ramu nvidię 9400 u mnie na 7 część modów bardzo zwalniała więc przeszedłem na xp na to wychodzi że musisz dokupić ram Win7 64bity widzi więcej niz 4gb ramu. .Aha sam system win 7 zajmuje 1gb pamięci więc na grę z modami wymagającymi więcej pamięci to za mało. Edytowane 3 Listopada 2014 przez anatol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Tak jak SmokeHead mam gorszy procek i gra walczy z cieniem bez zarzutu, nawet ta trochę skaszaniona beta działała bez zarzutu, problem zaczyna sie z grą, obie wersje, gdy przekraczasz 9 lub 15 tauzenów zaufania/waleczności/reputacji, wyloty mam jak przy biegunce.Szturmowik da ci spokój jak jesteś pod dachem a on kogoś upoluje lub jak "dasz mu kosza" w postaci w/w Jurij kilogramów ołowiu, stali no chyba, że znajdziesz moda i włączysz go do gry tj. moda na amunicje uranową!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 Proponuję zwiększenie pliku wymiany do wielkości co najmniej 4xRAM. Oczywiście, o ile ilość wolnego miejsca na dysku na to pozwoli.Możesz skorzystać z tej ściągawki: http://x86.pl/plik-wymiany/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 4 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2014 (edytowane) RAM juz wiecej nie da rady bo to jest juz max na płyte głowna :(Windowsa nie chcial bym zmieniac bo czasem lubie pyknac w Mortala komplete edition a na Xp moge zapomniec.Sprubuje z tym gamebosterem a jak nie to mam drugi dysk wiec spróbuję na niego wgrac Xp gre i mod i zobacze co z tego bedzieDzieki za Porady ruszam do działania OK, teraz uruchamia sie i wczytuje w 1min 30 sec, na minimalnych ustawieniach, gdy dam na niskie strasznie sie tnieto i tak dluzej niz inne czesci stalkera czy da sie jeszcze szybciej??? Czy ten mod jest aż tak Pamiecio żerny i tak musi być ? A moze mam nieaktualą lub złą wersję tego MODA tj. TFW 3,8 ????? Edytowane 5 Listopada 2014 przez martin6988 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Coś z tym m odem jest nie tak, jak w/w tnie się w myśl powiedzenia: im dalej w las, tym więcej drzew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martin6988 Opublikowano 5 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Dokładnie tak jest w tym modzie, im wiecej NPC tym bardziej zong, wszystkie inne czesci stalkera chadza bez zarzutu na normalnych ustawieniach a takze mody a ten nawet na minimum nie daje rady,Wiec Doszedlem do wniosku ze jest on jakis trefny,w sumie i tak jest to cos bez sensu, bo jak sie cos zaczyna to i konczy, a to wygląda najwyrazniej na takie niedorobione ... coś (do limanska nie wolno itd... Nieporozumienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Jakieś linki do najnowszej wersji są ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 10 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2015 Na pierwszej stronie masz link do moda z naszego serwera oraz fix ( radzę zainstalować )Sprawdzałem - działają. Aktualna wersja to 3.8 - Czy prace trwają nad nowszą wersją ? Tego nie wiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 11 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2016 Po dwóch latach znów odpaliłem moda z najnowszą wersją. Pierwsze co mnie miło zaskoczyło to teksty w języku Polskim. Ogólnie modyfikacja o wiele lepiej się prezentuje w porównaniu do tego co było sprzed dwóch lat. Brakuje mi tylko fixów bugów i usprawnienia ailife, bo obecny jest zbyt wojenny. Fajnie by było gdyby powiększyli możliwość interakcji z npc. Głównie chodzi mi o zwykłych stalkerów. Jak dla mnie to fabuły do tej modyfikacji nie potrzebnie chcą robić. Gameplay jest w miarę przyjemny pomijając te wywalanie do pulpitu co jakiś czas. Mogli by dodać jakiś kreator postaci, jakąś ekonomię wprowadzić i utrudnić trochę grę. Jak by na takim czymś stał TFW to bym był w 100% usatysfakcjonowany. A przy okazji... Szperałem trochę w ustawieniach i przez przypadek zmieniłem rozdzielczość ekranu, która nie jest dostosowana do mojego monitora, no i mam czarny ekran. Jak można to zmienić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Agrael Prace nad modem zostały wznowione jakiś czas temu. Powstała TFW Anon Edition w której jest naprawione parę rzeczy denerwujących wcześniej. Twórca moda jakiś czas temu deklarował, że rozkminił rzecz jaka uniemożliwiała mu tworzenie tego moda.. jednak jakiś czas temu zamilkł i nic w temacie moda się nie dzieje.. Można założyć, że z powodu natłoku obowiązków odpuścił sobie tworzenie moda.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Kiedyś czytałem że twórca miał dodać Monolit jako grywalną frakcję. Miało to chyba polegać na tym że dołączaliśmy do jakieś frakcji i zwyczajnie w świecie trzeba było zniszczyć inne ugrupowania i potem w CEA..byłaby możliwość przyłączenia się do sekciarzy i znów walczyć przeciw dawnym kompanom. Ogółem to ludzie mieli naprawdę masę fajnych pomysłów na to jak rozwinąć TFW. Ale jest jak jest. Sam grałem wiele razy. Ale po jakimś czasie robi się to nużące. Mod tylko i wyłącznie polega na zniszczeniu innych frakcji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 @Agrael mod TFW miał być przetarciem dla moda w którym zakładalibyśmy swoją własną frakcje i rozbudowywali ja. A co do monolitu to nie tylko on miał być dodany ale też ścieżka fabularna dla wszystkich frakcji. Podobno istniała napisana fabuła dla najemników.. jednak plan upadł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Link do moda na Mega dodany do #1 postu tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 @pacjent1972 który? 3.8 czy Anno edition? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 4 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2016 Jak w temacie, 3.8. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosiądz Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Cholera jasna fix nie działa...albo źle go po prostu instaluję. Wie ktoś może jak się go poprawnie instaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StalkerCell Opublikowano 25 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2016 Polecam skoczyć do konkurencyjnego forum - jest tam link do wersji ze wszystkimi fixami, więc nie trzeba pobierać dodatkowych rzeczy. Dałbym linka, ale nie wiem czy można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi