Sarkazm Opublikowano 28 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Trzeba jakoś na Kozaka zarobić :v Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker1234554321 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Witam mam pewien problem Gdy już badam ciała zabitych wojskowych i jestem na przejściu miedzy kordonem a wysypiskiem po zabiciu ktoregoś bandosa dostaje wylot bez jakichkolwiek logów czy jest na to sposób ? bo nie mam ochoty przechodzić tego jeszcze raz ani robic reinstalla ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Coś kolega @Stalker1234554321 plącze się w zeznaniach : Godzinę temu, Stalker1234554321 napisał: jestem na przejściu miedzy kordonem a wysypiskiem Jeżeli pamięć mnie nie myli (a mylić może z racji wieku, upierać się nie będę) to z Kordonu w SGM-ie można przejść jedynie na Bagna. Przynajmniej tak mam w wersji Jenota którą aktualnie ogrywam. Ciała zabitych wojskowych bada się na placu maszynowym, który także umiejscowiony jest na Bagnach. Proszę skonkretyzować w którym miejscu na mapie pojawia się ten wylot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stalker1234554321 Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 5 godzin temu, Chlebczarow napisał: Coś kolega @Stalker1234554321 plącze się w zeznaniach : Jeżeli pamięć mnie nie myli (a mylić może z racji wieku, upierać się nie będę) to z Kordonu w SGM-ie można przejść jedynie na Bagna. Przynajmniej tak mam w wersji Jenota którą aktualnie ogrywam. Ciała zabitych wojskowych bada się na placu maszynowym, który także umiejscowiony jest na Bagnach. Proszę skonkretyzować w którym miejscu na mapie pojawia się ten wylot. Może złe to opisałem Ogólem jest tak widze tych Bandosów na tym przejściu o ktorym mówiłeś (myslalem ze na wysypisko prowadzą) i rozpoczyna sie walka Chowam sie w ciężarówce i leci head za headem i w pewnym momencie gdy strzelam kolejnego hsa właśnie wtedy wyskakuje error Myślałem ze to wlasnie przez heady jest ten error ale to noe jest raczej możliwe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 7 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2018 Kopanie przez 35 stron tematu to prawdziwy masochizm No cóż kolego @Stalker1234554321 muszę Cię rozczarować. Bez podania loga błędu raczej nikt Ci nie pomoże. Problem podobny do twojego - wylot bez loga przy eliminowaniu bandytów opisany jest na str. 24 tematu i dotyczy Bagien. Miał się tym zająć @gawron które taką zagwozdkę miał z kolei na Zatonie, ale w międzyczasie problem rozwiązał się samoistnie. Ty raczej na to nie licz. Może gdy @gawron się pojawi to coś na to poradzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kern3lly Opublikowano 8 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Dał by ktoś piliki ? bo mi nie działają D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 W jakim sensie nie działają i jakie pliki? Mod, podstawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kern3lly Opublikowano 9 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2018 dokladnie to linki żaden mi nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kern3lly Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 (edytowane) mam nastepny problem jak robie quick save to zcina mi na chwile Stalkera a jak go ładuje to mi wywala całego SGM Edytowane 10 Lutego 2018 przez Kern3lly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 10 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2018 Jak zrobisz 10 takich samych postów to to nie przyśpieszy rozwiązania problemu Jako, że nie podałeś za dużo informacji zerknij do drugiego posta zobacz czy podpowiedź pomoże albo spróbuj ppdać dodatkowe info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickozak02 Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 Witam gdzie ostatnie dokumenty w podziemiach agropromu, z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2018 @Mickozak02 - Jeśli to miały być dokumenty dla łącznika, to zobacz. https://www.youtube.com/watch?v=L9LdrnTDfJ0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mickozak02 Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 (edytowane) Hej kondotier, dzięki za odpowiedź obejrzałem filmik, ale nadal mam ten sam problem gość pokazał jak znalazł dwa dokumenty i poleciał do łącznika, ale mam zadanie, żeby znaleźć trzeci, czyli ostatni dokument nie nie wiem gdzie on jest czy w podziemiach Agropromu, czy gdzieś na zewnątrz w jednej z baz w Agropromie, nie wiem co robić, pomóż proszę Edytowane 18 Lutego 2018 przez Ranger801 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 18 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2018 @Mickozak02 - dawno grałem w tego moda i inne odmiany, to nie pamiętam szczegółów i się mieszają. Ale tu masz gameplaya po polsku, to sam możesz znaleźć odpowiedni odcinek. I w razie problemów pytaj jego autora. https://www.youtube.com/watch?v=QUFh7QjpOfI&list=PLqdK5xoXsbqngX_lFVjVafqW9evi4OoUF Tu jeszcze jeden po rosyjsku. Patrz 34.00 https://www.youtube.com/watch?v=HthROAVuGDU Dwa dokumenty to wszystko co trzeba znaleźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelx2x Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Czy jeśli instaluje spolszczenie to muszę zaczynać od nowa grę ponieważ jestem w zatonie a trochę zajęło mi dojście tam, także czy w polonizacji moda jest ten świetny z zewu prypeci lektor polski? Edit// Jeszcze mam jedna prośbę, link do patcha z 09.03 nie działa, mógłby ktoś go zaktualizować albo przesłać plik gdzie indziej? Edytowane 4 Marca 2018 przez Marcelx2x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Pobierz moda z Mega tam będziesz miał wszystko w jednej paczce. I mod i fix i spolszczenie. W sumie po wrzuceniu polonizacji lepiej było by grać od nowa. Nie wiem czy tak będzie ale może być tak, że te rozmowy co już odbyłeś i np zadania w pda będziesz miał po rosyjsku, po wrzuceniu polonizacji i graniu dalej, a nowe już po polsku. Albo w ogóle to się posypie Może jakiś tłumacz podppwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Fix 19.03 - https://yadi.sk/d/1VdRsuk5Zu5B4 @tom3kb dobrze pisze - lepiej zacząć od początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcelx2x Opublikowano 12 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2018 To ja, znowu. Piszę tutaj i nie wiem czy jest to odpowiedni temat ale chciałbym prosić jeśli ktoś by mógł wysłać, save zaraz po dotarciu do Zatonu. Nie chce mi się od nowa przechodzić kordonu i bagien. Save na "czysty" spolszczony SGM 2.2 z tym fixem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilion16 Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 (edytowane) Witam, czy jest jakaś nowa wersja tego moda?Chciałem sobie zagrać. Wszystko odnośnie instalacji zrobiłem poprawnie , jednak po uruchomieniu samej gry zaraz po filmie na początku wywala od razu z gry.Co robić? Edytowane 14 Marca 2018 przez kamilion16 dodany plik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 @kamilion16 - Przede wszystkim podać Fatal Error z loga błędu. A na razie ostatnią wersją tego moda było: https://stalkerteam.pl/topic/10005-straceniec-sgm-22-lost-soul-final/ Najbardziej grywalna część, ale jej autor spieprzył sprawę celowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2018 @kamilion16 - Poczytaj tutaj: https://www.solvusoft.com/pl/files/brak-nie-można-odnaleźćbiblioteki-błąd/dll/windows/intellesoft/bugtrap/bugtrap-dll/ Powodów tego błędu może być wiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rangerpl Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Siema, mam problem z modem. Zrobiłem wszystko według listy i w momencie instalacji spolszczenia gra się psuje. Biorę nową grę i wyskakuje błąd xrengine. Jeśli spolszczenia nie wgram to grę mam po rosyjsku, ale działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 @rangerpl - Rada na teraz i na zawsze. Mając taki problem lub podobne z wylotami, musisz wstawić Fatal Error. Jeśli nie wiesz gdzie go szukać, to przeczytaj w dziale dla początkujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suchyyy1 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 (edytowane) Witam mam problem mianowicie po pierwszym filmiku grę wywala a z loga nie wiem jak odczytać pomożecie????? FATAL ERROR [error]Expression : !m_error_code [error]Function : raii_guard::~raii_guard [error]File : D:\prog_repository\sources\trunk\xrServerEntities\script_storage.cpp [error]Line : 748 [error]Description : ....a.l.k.e.r. - zew prypeci\gamedata\scripts\_g.script:4415: attempt to index local 'file' (a nil value) a poniżej cały log do wglądu xray_suchy.log Edytowane 23 Marca 2018 przez suchyyy1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi