cichy Opublikowano 14 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 To co dałem Ci z AP-PRO, to samo piszą na AMK-TEAM: http://www.amk-team.ru/forum/topic/13239-tajnyj-put/page-19 post 369. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 jerczi - podczas likwidacji snajperów, mod podaje którego masz stuknąć i pokazuje gdzie jest. Jak się nie uwiniesz, to załatwią go inni. Sam załatwiłeś choć jednego? Na koniec masz informację, że snajpy załatwione i co dalej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Tak trzeba będzie zrobić...zobaczymy czy to pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2016 Zgadza się wystarczy ubić jednego albo dwóch samjperów tak było u mnie i zadanie zaliczone. Warto na jantarze u naukowców przystąpić od razu do zadania na wybicie nowych mutantów na bagnie bo jak się za długo zwleka to wchodzą do środka ogrodzenia i nawet po zaliczeniu tego zadania później jest problem z zadaniem z Krygłowem, dopiero wczytanie wcześniejszego sava pomogło. U mnie chyba nie zaliczę zadania dla Miti na znalezienie artów bateryjka i gwiazda wieczorna, bateryjkę mam a gwiazdą pojawia się dziwnie za brama w miejscu przejścia na bagna i nic nie pomaga, chyba tylko spawner do zainstalowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Na rus stronach jest rada, aby kilka razy pod rząd wgrać sava przed bramą. Ale chyba w dalszej grze, też ją można znaleźć. Trzeba parę kilometrów nadłożyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To standardowa procedura z wczytywaniem savów ale w tym przypadku nie pomaga, nawet z tymi dużo wcześniejszymi. Zawsze jest za bramą, próbowałem go granatami przerzucić bliżej ale nawet jak był blisko siatki w zasięgu wzroku to i tak nie był pokazany jako obiekt do wzięcia. Może faktycznie będzie gdzieś jeszcze dalej to się zaliczy to zadanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 @mkk7 dopisz sobie ten artefakt do najbliższego handlarza i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Trochę poczekam tak jak pisał kondotier że powinien się jeszcze pojawić. A jak nie to trzeba by zainstalować spawner, tylko jaki i skąd go pobrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak biegasz z innymi zadaniami po Agro, np. już po powrocie z Jantaru, to tam podbiegaj. Możesz też po savie przy plocie, zrobić restart gry. Szansa na pojawienie się jej przed brama, wzrasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Właśnie będę wracał z jantaru na agro bo dostałem kombinezon od sacharowa to sprawdzę jeszcze raz całą lokację, chociaż myślałem że jak przejdę na błota i wrócę to coś pomoże ale niestety nic to nie dało. Edytowane 15 Lutego 2016 przez mkk7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ja gwiazdę wieczorną dostałem od kogoś za zadanie na agropromie nie pamiętam już od kogo. Jeśli już koniecznie chcesz zespawnować artefakt to musisz: Zrobić kopię pliku bind_stalker.script do kopii w/w pliku dodać wpis poniżej następującej sekcji: function actor_binder:update(delta)object_binder.update(self, delta) dopisać należy funkcję: if not db.actor:object("af_night_star") then alife():create("af_night_star", db.actor:position(), db.actor:level_vertex_id(), db.actor:game_vertex_id(), db.actor:id())end po wprowadzeniu zmian i wczytaniu zapisu z edytowanym plikiem powinien nastąpić spawn artefaktu w ekwipunku. Mając artefakt - robisz save i wychodzisz z gry. przywracasz oryginalny plik bind_stalker.script wczytujesz zapis z artefaktem w ekwipunku. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkk7 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Dzięki Allen już jest gwiazdka w plecaku po dodaniu twojego wpisu bo na lokacji jest nadal za bramą. Lubie w modach kończyć zadania a nie zostawiać niedokończonych. Plusik dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Gdzie znajdę Blask Księżyca dla Sacharowa? Zostało mi w zasadzie to jedyne zadanie na Jantarze, do labu nie ma wstępu bo psionika rozwala, choć kręci się tam samotnik którego to nie rusza. Proszę o pomoc. Edit: Odpuściłem szukanie artów dla Sacharowa, przejście znalazłem na poradniku YT, u mnie nie wyświetlił się jego znacznik w PDA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jeśli masz kasę, to powinien mieć ten art gościu, co jest Leśnym Gąszczu w tej dziurze między głazami. Byleś tam? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Jak napisałem wyżej, odpuściłem te zadania. Dziękuję jednak za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Ale gdybyś był przelotem w Leśnym Gąszczu, to zajrzyj tam, bo facio ma super arty i nie tylko. Zawsze można wczytać i zrobić zadanie, by spełnić obowiązek stalkerskiego bojca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 (edytowane) Mam pytanko, na Wysypisku Pietrowicz za uratowanie córki Ani, daje nam niby detektor Anomalii DA -1, ale w inwentarzu nic mi się takiego nie pojawia. Czy to tylko taka ściema i np na minimapie będzie mi pokazywało jakieś anomalie albo będzie piszczeć jak się będę do jakichś anomalii się zbliżał? @edit Chyba działa to w ten sposób bo na minimapie pojawiają mi się anomalie niektóre. Edytowane 15 Lutego 2016 przez tom3kb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 1 godzinę temu, metek58 napisał: Ale gdybyś był przelotem w Leśnym Gąszczu, to zajrzyj tam, bo facio ma super arty i nie tylko. Zawsze można wczytać i zrobić zadanie, by spełnić obowiązek stalkerskiego bojca. Tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 To mój pierwszy wylot z logiem w tym modzie: FATAL ERROR [error]Expression : assertion failed [error]Function : _VertexStream::Lock [error]File : E:\stalker\patch_1_0004\xr_3da\R_DStreams.cpp [error]Line : 44 [error]Description : (bytes_need<=mSize) && vl_Count Staram się grać na ciągłym zapisie ale problem jednak się powtarza, ponowne wczytanie gry nie pomaga. Zdarza się w rożnych miejscach Bagien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apg2312 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Podobny wypad może się zdarzyć na nowych lokacjach - podczas gry na pełnej dynamice oświetlenia. Leczy się przejściem na statyczne, lub zmniejszeniem odległości oświetlenia i widzenia w opcjach gry, prawie do skrajnego lewego położenia (minimum) i wtedy możemy grać na dynamice 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 15 Lutego 2016 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Kotku - przejdź na oświetlenie statyczne.... Źródło: http://ap-pro.ru/forum/21-2409-10 post 149.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 I w katalogu zapisów, mieć ich minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Спасибо Вам товарищи! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 I tutaj taki mały błąd tłumaczenia do patcha @smoxa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerczi Opublikowano 15 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2016 Gdzie można znaleźć Natie w Rudym Lesie, żeby doręczyć list od Artioma? Latam i szukam po całej lokacie i nic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi