daniu Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 Warto zainteresować się tym modem jeśli ukończyło się Call of Chernobyl i Call of Misery ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSoldy Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 (edytowane) @daniu Tak, to jest nawet lepsze. Edytowane 8 Czerwca 2019 przez TheSoldy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 8 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2019 @daniu masz w nim fabułę i logicznie powiązane zadania. Fabuła różni się od dotychczas znanych. Jest ciekawa, ale wymaga myślenia. Z CoCa są wybrane lokacje i część możliwości początkowego wyboru, potrzebna na potrzeby tego moda. Graj spokojnie, nie zawiedziesz się. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bmarvinb Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 Można prosić o link do spolszczenia? Ten z tego tematu nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2019 @bmarvinb Link do spolszczenia z naszej pobieralni działa. Sprawdziłem. Tylko on jest dostosowany do konkretnej wersji moda więc upewnij się, że masz tą co trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halborn Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Czołem, kupiłem od Informatora w barze lokacje schowków, ale nie pojawiły mi się one na minimapie. To bug czy ficzer? We wiadomościach w PDA nie mam już nawet ich opisu, zatem do nie do końca wiem jak do nich trafić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 @Halborn Te schowki nie pojawiają się na mapie - jedyna podpowiedź to opis otrzymany od Informatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Halborn Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 29 minut temu, A6AKAH napisał: @Halborn Te schowki nie pojawiają się na mapie - jedyna podpowiedź to opis otrzymany od Informatora. Dziękuję za podpowiedź! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 @Halborn Mała rada. Jak bierzesz takie zadanie, to zrób sobie screena treści rozmowy z notatnika. Jak dokładnie schowka nie zapamiętasz, to będąc na miejscu, zawsze możesz dialog przeczytać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 (edytowane) @Halborn Jeszcze jedna rada: sprawdź dokładnie PDA - zakładka "Wiadomości", odznacz "Pokaż nowiny", użyj opcji "Filtr daty". Są tam zapisane dialogi z poprzednich dni (a może nawet od samego początku gry - nie jestem pewien), więc Twoja rozmowa z Informatorem najprawdopodobniej gdzieś tam jest. Edytowane 19 Czerwca 2019 przez A6AKAH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GlucioPL Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Jest jakiś sposób zmiany frakcji w tym modzie? Jestem "Ślimakiem" ale muszę dostać się do Barmana. Problem w tym że jak wiadomo Powinność jest tam wszędzie a mam z nimi na pieńku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Wreszcie jakiś mod nie będący Mizerią. Jak dotąd wrażenie pozytywne - Makarov jest skuteczny nawet przeciw wojakom, jeśli koncentrujemy się na ich makówkach na krótkim dystansie. W LR092 wróciło pikanie ostrzegające o obecności anomalii. To co nie wróciło to chrobotanie ostrzegające o promieniowaniu, także w naszym ciele. Miałem nieprzyjemny moment paniki gdy traciłem powoli zdrowie a detektor mówił o „zerowym promieniowaniu". Dopiero na Jantarze porównałem sobie inne detektory i kupiłem dokładniejszy wykrywacz promieniowania. W modzie też bardzo łatwo o Svaroga, albo kupujemy albo znajdujemy w schowku. To one są głównym powodem dla którego robimy zadania. Jak dotąd połowa z nich miała śmiecie ale za to ta druga pozwoliła mi się mocno obłowić. W LR nasza ranga i reputacja rośnie jak na drożdżach, czego nie można powiedzieć o stanie naszego konta. Sprzątaczka w grze nie działa i mimo oznaczenia opcji, by „kasowało wyrzucone przedmioty" te nadal się pałętają na ziemi. Wyrzucenie ich na ścieżkach innych postaci daje szansę na pozbycie się ich ale nie jest to pewne. Jest problem znany z Misery 2 na Zewie Prypeci - atak mutantów ma za duży zasięg. Rekompensuje to małym obszarem bytowania mutanta po pojawieniu się go na mapie czy słabością wobec noża. Paskudne respy - jak chimera wychodząca zza skały, którą mijałem i nic tam nie było.... stało się to w Czerwonym Lesie koło anomalii ognistej. Do tego po niektórych ciężkich walkach zapisy potrafią się psuć na kilka zapisów wstecz. Zapisuję przez konsolę "save xxx". Mimo że w grze jest perki jak i osiągnięcie (za 100tyś. rubli) to nie odczułem zwiększonego asortymentu sprzedawców, może poza Żabą? Zdarzają się zadania które nie da się wykonać bo po przejściu na inne lokacje się anulują, nawet jeśli są to lokacje dzielące nas od miejsca docelowego. Przykładowo w Barze dostałem zadanie na obóz bandytów na Wysypisku Pojazdów, między Barem a WP jest Strefa Przemysłowa, przejście na nią skutkuje anulowaniem zadania. To albo akceptowanie niektórych zadań powodowało wyloty, głównie te na pozbycie się kogoś. Co jakiś czas Nieznani Stalkerzy w kombinezonach najemników z zachodnim uzbrojeniem pojawiają się w niektórych momentach, by gracz nie uśpił swojej czujności. Generalnie mod fajny bo cały czas się coś dzieje, gdzie w modach na bazie Misery panuje dołujące uczucie osamotnienia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Jak ze zmiana udźwigu w tym modzie coś mi nie idzie zmieniłem górna granice ale dolną nie mogę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 (edytowane) Załapałem się na zombi czy da to się wyleczyć ? Edytowane 2 Grudnia 2019 przez gucio46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2019 @gucio46 Oczywiście, że się nie tylko da, ale i należy. Jak pamiętam, ratunek w Sidorowiczu. Zadanie na czas, zanim całkiem się przemienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Czy ma ktoś spis albo link do piosenek które lecą w radiu, w bazie bandytów, w dolinie mroku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Monolithalian - trzymaj: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 2 minuty temu, vidkunsen napisał: Monolithalian - trzymaj: Nie chodziło mi o muzyke z SOC ale z CoC LR. To była jakaś rosyjska piosenka, śpiewana męskim głosem. Jej refren był wydawany za pomocą jakiegoś instrumentu muzycznego, jego brzmienie można porównać do słowa "tu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Nagraj kawałek, może ktoś będzie znał - bo tak w ciemno to ciężko sobie przypomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Monolithalian - wpisz sobie w youtube: S.T.A.L.K.E.R. Radio -- Complete - Misery - Call of Chernobyl - Dead Air i szukaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 (edytowane) @Monolithalian U Bandytów najczęściej słychać te dwa, więc może to któryś z nich... Edytowane 30 Grudnia 2019 przez 3OM6AKAH 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Monolithalian - jak z błędem to pamięć już nie ta - wpisz sobie w przeglądarkę i szukaj: бандитский сонг из сталкера youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 @Monolithalian a zajrzyj do gamedaty moda do folderu music, może powrzucane są pojedyncze utwory z tytułami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 Są powrzucane, ale ich opisy wyglądają tak: 28_vsegda.ogg, 40_razgovor.ogg, radio_music_7.ogg itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 1 minutę temu, 3OM6AKAH napisał: Są powrzucane, ale ich opisy wyglądają tak: 28_vsegda.ogg, Ale warto było spróbować w sumie w tych ogg by sobie znalazł metodą prób i błędów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi