3OM6AKAH Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 No, ja tak znalazłem tam parę całkiem fajnych rzeczy... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 30 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2019 3 godziny temu, 3OM6AKAH napisał: @Monolithalian U Bandytów najczęściej słychać te dwa, więc może to któryś z nich... No właśnie coś z tych, jeszcze jedna taka była. Aktualnie nie mam dostępu do kompa i nie moge nagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 Czy na konsoli jest gdzieś maska z ludzkiej skóry dla grzeszników ? Bo nigdzie nie moge znaleźć, a u handlarza z grzechu też jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 5 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2020 @Monolithalian Jeśli dobrze pamiętam, to maski znajdowało się w trupach. Ale trzeba było mieć nóż Warg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 (edytowane) 6 godzin temu, kamil190 napisał: @Monolithalian Jeśli dobrze pamiętam, to maski znajdowało się w trupach. Ale trzeba było mieć nóż Warg. Nie, z trupów zdobywa się kawałki ludzkich częsci ciał i narządów. Chciałbym tą maske żeby iść do jakiegoś gościa co mi sprzęt polepszy, bo frakcja grzech nie ma mechanika niestety Edytowane 6 Stycznia 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3OM6AKAH Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 8 godzin temu, Monolithalian napisał: frakcja grzech nie ma mechanika niestety Sprzęt naprawisz i ulepszysz u Leśnika - jest neutralny wobec wszystkich frakcji. "Maski" nie ma w spawnerze. W starszych wersjach moda można ją było czasem znaleźć w schowkach, ale w wersji 0.9.2 chyba tę możliwość usunięto. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio46 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Jaki kod do laboratorium na generatorach ? bo data katastrofy nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 28041986 nie działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 Witam, mam taki problem, otóż stoje przed warlabem i mam misje "poznaj kod z dokumentów", po wpisaniu kodu nic się nie dzieje. Drzwi dalej są zamknięte. Odwiedziłem wszystkie labolatoria, zebrałem wszystkie dokumenty. Czy istnieje jakiś inny sposób żeby otworzyć te cholerne drzwi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VectorPL Opublikowano 7 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2020 pamietajcie jak gracie grzechem nie strzelamy do mutantów bo sa do nas neutralnie nastawione. Poza tuszkanami,burerami i kontrolerami jeżeli za blisko podejdziemy to nam hp schodzi :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish Sparrow Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 Więc jestem zainteresowany pobraniem i zagraniem w tego moda, ale jak na razie próbuje pobrać wersja 8.0 z torrenta i nic się nie dzieje (próbuje się łączyć z peerem). Czy już są tematy poświęcone jak teraz na rok 2020 pobrać tego moda i spolszczenie? Byłbym bardzo wdzięczny za udzielenie informacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 http://www.gk-stalker.xyz/games/call-of-chernobyl/1292-call-of-chernobyl-legend-returns-08fix6.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 @Polish Sparrow 0.8 to stara wersja jak coś to ostatnia spolszczona była 0.92 możesz zerknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polish Sparrow Opublikowano 31 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2020 4 minuty temu, tom3kb napisał: @Polish Sparrow 0.8 to stara wersja jak coś to ostatnia spolszczona była 0.92 możesz zerknąć dzięki, królu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Witam. Czy są jakieś nowe informacje na temat tego moda czy cisza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 @Revter w sumie od tych ostatnich informacji Wrzucili parę obrazków z Jantaru, nic ciekawego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revter Opublikowano 30 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Raczej szybko 1.0 nie ujrzymy. No nic, pogram sobie znowu w 0.9.2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Pytanie jest tego typu: czy REPACK Legend Returns 0.9.2. jest dostępny gdzieś indziej niż na torrentach ? bo seedów brak :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Sewerus666 - włazisz na stronę i to naciskasz: Скачать Są tylko torrenty: http://mygamesrus.ru/stalker/3414-stalker-call-of-chernobyl-legend-returns-2017-pc.html http://synthira.ru/load/s_t_a_l_k_e_r/call_of_chernobyl/legend_returns_0_9_2_coc_1_4_22/48-1-0-1391 https://stalkerportaal.ru/load/call_of_chernobyl/gotovye_sborki_globalnye_mody_sall_of_shernobyl/s_t_a_l_k_e_r_call_of_chernobyl_legend_returns_1_4_22_0_5_2017_repack_rus_ot_serega_lus/128-1-0-2586 A tutaj pobierasz wersje 0.91 i dajesz na to łatkę 0.92: 1/ http://www.stalker-relevant.ru/load/globalnye_modifikacii/call_of_chernobyl/gotovaja_modifikacija_na_baze_coc_legend_returns_0_9_2/29-1-0-1220 2/ https://prostalker.ru/mod-legend-returns/ https://drive.google.com/file/d/1YWQ381HhlDCiJtz75aFje6tVIxu9jJJ_/view https://drive.google.com/file/d/1RB_UPb2Alx4vzVjCHgk0R8l9QhyQf7E9/view Скачать мод ‘Legend Returns‘ 0.9.1 с Гугл-диска. Патч 0.9.2 для мода ‘Legend Returns‘ на Гугл-диске, устанавливается на игру версии 0.9.1. Оригинальная игра ‘Call of Chernobyl‘ 1.4.22, её необходимо установить заранее, затем ставим мод и патч. Скачать торрент мода ‘Legend Returns‘ 0.9.2 с Гугл-диска с интегрированной игрой «Call of Chernobyl» — версия 1.4.22. Устанавливается без танцев с бубном. Некоторые проблемы после установки игры: иногда следует удалить файл user.ltx и папку shaders_cache для нормального запуска мода. Перед новой игрой в настройках мода обязательно сбрасываем погоду и освещение на заводские настройки. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @vidkunsen wielkie dzięki, spróbuję, tłumaczenie z rosyjskiego, translatorem trochę mi zajmie https://stalkerportaal.ru/load/call_of_chernobyl/gotovye_sborki_globalnye_mody_sall_of_shernobyl/s_t_a_l_k_e_r_call_of_chernobyl_legend_returns_1_4_22_0_5_2017_repack_rus_ot_serega_lus/128-1-0-2586 z tego linka wynika że torrent jest zaktualizowany 03.11.2019 czyli świeżynka, można rzec ten repack jest w wersji 0.9.2 dla CoC 1.4.22 wychodzi na to że wystarczy to pobrać, zainstalować wg instrukcji i dorzucić spolszczenie powinno śmigać no chyba że to nie jest tak proste, jak sądzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @sewerus666 Pochwała za chęć przetłumaczenia, ale jako doświadczony w tłumaczeniach, muszę Cię uprzedzić, że z tłumaczeń translatorowych przy tłumaczeniu modów wychodzi bełkot. Język, nazewnictwo, nowomowa w modach nie mają odpowiednika w "magazynach" translatorów. No i takie pytanie. Masz już jakieś doświadczenie w tłumaczeniach? I dlaczego chcesz tłumaczyć translatorem, skoro tłumaczenie moda możesz pobrać z naszej pobieralni. Odsyłacz masz w #1 przy odsyłaczach na pobieranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @kondotier Zaszło drobne nieporozumienie, chciałem tłumaczyć sobie translatorem to co jest napisane na rosyjskiej stronie, zwłaszcza instrukcje instalacji i z czym to się je. Zgadzam się, że w tłumaczeniach translatorem większych ilości tekstu wychodzi bełkot, bo trudno nawet czasem wyłapać kontekst, jednak czasem ratuje , niezapomniane doświedczenia jak grając w "Enderal: Forgotten Stories" używałem translatora aby tłumaczyć opisy questów skanując tekst z ekranu używając do tego komórki i google translare Co do tego że spolszczenie jest podpięte w #1, tak zamierzałem zrobić, ściągnąć repack'a od braci Rosjan dodać path'e i potraktować spolszczeniem. Zastanawiałem się głównie nad tym co napisałem (cytat poniżej), bo biegły w mieszaniu plikami byłem mając lat 16, a to było daaaaaaaawno i strasznie zardzewiałem. 19 godzin temu, sewerus666 napisał: ten repack jest w wersji 0.9.2 dla CoC 1.4.22 wychodzi na to że wystarczy to pobrać, zainstalować wg instrukcji i dorzucić spolszczenie powinno śmigać no chyba że to nie jest tak proste, jak sądzę bo pewny do końca nie jestem, ponieważ @vidkunsen uraczył mnie chyba wszystkimi dostępnymi linkami do ściągnięcia RLR 0.9.2. za co należałoby dać mu konia z rzędem Dzięki @vidkunsen i @kondotier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @sewerus666 jak coś jest w wersji Repack to znaczy, że to samodzielny mod. Instalujesz sobie gdzieś na dysku, na to spolszczenie i koniec. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Sewerus666 - Serega-Lus: https://rootgame.org/entity/repack/serega-lus/ https://vk.com/serega_lus?null Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sewerus666 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Godzinę temu, Master730 napisał: Pierwszy link to µTorrent jest ok, jak ktoś używa. @Master730 o ja cierpiędolę, całe lata nie słyszałem o torrentach, a kiedyś darło się masę rzeczy, µTorrent'a kiedyś używałem ale krótko, pamiętam że eMule rządził długo go używałem, potem był BitComet, którego zresztą teraz używam bo to był ostatni program do torrentów jaki pamiętałem @tom3kb no to teraz już więcej rozumiem, dzięki za przetłumaczenie z "naszego" na polski @vidkunsen dzięki, zasysa, powoli ale jednak, okazało się nawet że pamiętam login i hasło do BitComet'a wręcz nieprawdopodobne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi