Ignachinio Opublikowano 12 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2022 8 godzin temu, marko6996 napisał(a): 1.Czy jest jakiś sposób na zwiększenie ilości przedmiotów które możesz schować do kufrów. 2.Da się jakoś naprawić bronie białe takie jak np. nóż czy młot? Tak w grze występują zestawy do naprawy broni białej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwinny Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ktoś pamięta gdzie jest ten zbiegły wojskowy od kuźniecowa? Świta mi coś że na bagnach ale nie mam przejścia jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @Zwinny Zwjagincewa sobie poszukasz. Filmik pokazuje gdzie można go znaleźć. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=YT+stalker+OP+2.2+задания+Кузнецова++где+искат+Звягинцева#fpstate=ive&vld=cid:485f37a6,vid:FzugcJB60fU A tu filmik z innym uciekinierem. Też dla Kuzniecowa. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=YT+stalker+OP+2.2+задания+Кузнецова++Дезертир#fpstate=ive&vld=cid:c56723aa,vid:-skVZq95hl4 Robiący go podpowiada, że przed wzięciem tego zadania, należy wcześniej przeprowadzić Krugłowa, bo inaczej jakoś umiera. Tego nie wyjaśnił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Czy zna ktoś jakieś miejsce gdzie inni nie będą próbowali ci ukraść schowka ? Czy tylko w pobliżu baru będą ci go brać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 @marko6996 W OP i NS schowki zakładałem na terytorium Baru za ogrodzeniem. W tamtym miejscu nigdy nie zostałem okradziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Ja w Barze miałem klamoty w krzyżach obok obu posterunków Powinności (południowego i północnego). No i w barze w środku niebieskiej skrzyni. Mi tam nic nie zginęło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 Przy wejściu do siedziby powinności jest miejscówka w tym zamkniętym magazynie tam mnie nigdy nie okradli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 13 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2022 (edytowane) dzien 13. 20.18. jantar.sav Witam.Zaczynają się problemy.Nie da się "zrobić" Plazmowej Gąsienicy. Po pierwsze w opisie jest tradycyjnie Bezoar w Spalacz a jak użyję transmutatora to jest jeszcze Śledziona szczura (zarażonego). Następnie informuje że już jest gotowa a w rzeczywistości jej nie ma . Edytowane 13 Grudnia 2022 przez tybet64 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 @tybet64 A czy przypadkiem wyświetlenie skutków transmutacji czerwonym kolorem nie informuje o nieudanej? Jaki kolor miałeś przy udanych transmutacjach? A różnica w składnikach do transmutacji może wynikać ze zmian w OP 2.2. @metek58 lub @Meta powinni porównać plik z poprzedniego tłumaczenia z nowym, bo takich kwiatków może być więcej. Nie zapominaj, że we wpisie mogą być tylko dwa widoczne duże zrzuty, a pozostałe dajesz do spojlera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 14 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2022 Dostałem info że się udało. No i detektor piszczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Da się jakoś zwiększyć udźwig? Bo po 80kg postać zaczyna szybciej stracić siły przy biegu nieważne jaki ma strój czy artefakt. A zmiany w plikach nie działają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coles313 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 @marko6996 spróbuj tego . actor.ltx system.ltx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Godzinę temu, coles313 napisał(a): @marko6996 spróbuj tego . actor.ltx 11.71 kB · 0 pobrań system.ltx 13.54 kB · 0 pobrań próbowałem tego wcześniej nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek48 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 @marko6996.Parę postów wcześniej dodałem spakowane rarem dodatki do OP-2.2.Weź je pobierz,rozpakuj a będziesz ciężarówką i inne przydatne gamedaty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tybet64 Opublikowano 15 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2022 Kolejny problem.Mam zadanie na ustrzelenie z daleka tanków dla Barmana.Przy strzale wywala z takim czymś xray_tybet_2022_12_15-14_14_48.log Spoiler Polowanie na tanki Wywala tylko jak strzelam do tych tanków,do innych mogę normalnie strzelać. Po usunięciu tego tłumaczenia da się strzelać i do monolitowców. Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 @tybet64 Ale z takimi problemami pomyliłeś tematy. Ten jest o spolszczeniu. Z problemami pisz w dziale o problemach fabularnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marko6996 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 16 godzin temu, jurek48 napisał(a): @marko6996.Parę postów wcześniej dodałem spakowane rarem dodatki do OP-2.2.Weź je pobierz,rozpakuj a będziesz ciężarówką i inne przydatne gamedaty. O właśnie ciężarówką tak jakby jestem. Postać skacze wyżej i biega szybciej ale jej udźwig się nie zwiększył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Cześć mam problem Chodzi o to że znalazłem ducha na Radarze w tunelu do X-10 no i wszystko fajnie ale zrobiłem questy od niego i teraz stoje w miejscu. A i jeszcze miałem przerwę dosyć długą i zaspałem w momencie misji "Poszukiwanie zaginionej grupy naukowej" a dokładnie na drugiej rozmowie z Praporem no i tutaj tkwi problem ponieważ nie wiem gdzie dalej iść. Oraz jeszcze zniknął mi dowódca posterunku od strony Wysypiska do którego jest quest od barmana i nie wiem co robić w tej sytuacji. Próbowałem znaleźć go w sprawerze lecz nici z tego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Ale zginął Ci? Jest gdzieś jego trup? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 42 minuty temu, Ignachinio napisał(a): Ale zginął Ci? Jest gdzieś jego trup? Zginal ale trupa nigdzie nie widac ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Prapor dawał na pewno zadania. Nie ukończysz gry bez niego. Proponuje cofnąć się w Savach niestety 😞 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 9 minut temu, Ignachinio napisał(a): Prapor dawał na pewno zadania. Nie ukończysz gry bez niego. Proponuje cofnąć się w Savach niestety 😞 W sensie u Prapora zadania ukonczylem i on odeslal mnie do barmana ale co dalej mam zrobic to juz nie pamietam. A o jaki posterunek mi chodzi? a no o ten co jest na Barze od strony drogi do Wysypiska (Bar----wysypisko) i wlasnie chodzi o to ze dowodzacy tym posterunkiem nie zyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 A chodzi ci o sierżanta Kicenko bodajże. To dziwne że Ci ten typek z baru zginął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guccimucci5 Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 13 minut temu, Ignachinio napisał(a): A chodzi ci o sierżanta Kicenko bodajże. To dziwne że Ci ten typek z baru zginął. Dla mnie tez to jest dziwne i zastanawiające Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 16 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Albo go mściciele ubili albo psy. Głupie pytanie ale wolę zadań nie masz nigdzie znacznika na niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi