Naznaczony2001 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dajcie linka do tej mocniejszej latarki bo ten w 1 poście nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 mówisz i maszhttp://www72.zippyshare.com/v/YpH7MwVW/file.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzięki wielkie :) A wie ktoś gdzie jest artefakt Donor bo nie moge znaleść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Ja go miałem w bagienku ze śmigłowcem. Patrząc z brzegu na śmigłowiec, w tej zatoczce z prawej. Prawie przy samym brzegu. Potrzebne środki zabezpieczające przed działaniem chemicznym i detektor w ręce.Ale jak nie znajdziesz, to się nie martw, bo i tak nie ma z niego pożytku. Pilot (Locman) i tak w tym modzie na Jupiter nie prowadzi :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 To jak mam przejść grę ? A czy drugą cześć "Na przekór śmierci " ktoś tłumaczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 To miała być pierwsza część. Druga miała być dalszym ciągiem. Ale skończyło się na obiecankach i druga cześć, to całkiem inny scenariusz.Jak dobrze poprowadzisz grę, to jest właściwe zakończenie moda, bez przechodzenia na Janów. To mod jednej lokacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naznaczony2001 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Lipka troche ale tłumaczy ktoś tą 2 część? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Ściągać z yanda to na moim jakoś słabo idzie- kilkanaście godzin. Inne nie działają. Halp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Wstawiłem na mojego Yandexa, powinno iść szybciej - https://yadi.sk/d/2ULOME_5gVWxa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 Dzięki- różnica jest z 4-6 razy szybciej jutro ściągnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 Można by prosić o odświeżenie linków do ściągnięcia moda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 23 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2015 (edytowane) Na przekór śmierci cz.1 PL FINAL 02.04.13 : https://yadi.sk/d/OUwp_ftS3nkESWinter addon for Death in spite.7z : https://yadi.sk/d/JMuLPE93TcYGMCB1 ; https://yadi.sk/d/TSu1ReW0NCgsZabsolute_structures_v1.0 COP.zip : https://yadi.sk/d/nFg61hfrTp2Eh 25.04.2014 11:23 347 KBIn_spite_of_death Правки по диалогам и КПК.zip 25.04.2014 11:41 915 KB In_spite_of_death-patch_4.rar 25.04.2014 11:411.21 GB In_spite_of_death.7z CB1Owner: malikovseregaModified: 25.04.2014 12:22Downloaded: 77 timesLink viewed: 294 times Edytowane 23 Czerwca 2015 przez vidkunsen 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 26 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2015 Nie działa link do PL z pobieralni forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czynnywulkan Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Mam małe pytanie (pewnie głupie,ale nie jest to nigdzie napisane) : Czym należy napełnić te 3 schowki, bronią i amunicją, ale nie bardzo wiem czym konkretnie. Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 @czynnywulkan - masz to przecież napisane w dialogu, co i ile masz do tych plecaków wsadzić. Tylko typu broni nie pomyl, bo nie spracuje. Ten co zleca, dokładnie precyzuje. Wróć wgrywając zapis do rozmowy sprzed dialogu, zacznij gadać, a gdy będzie już po nim, wejdź do PDA i zrób sobie F12 screena z dialogu. Już nie zapomnisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr3atywny123 Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Chciałbym zgłosić problem, gdy chce wykonac misje "stalkerskie schowki" dochodze do anomali kocioł gdzie lezą 3 plecaki (schowki) które trzeba podniesc to jednego który leży w wodzie nie moge podnieść przez co nie moge wykonać misji. Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @Cr3atywny123 A to nie chodziło czasem żeby schowki uzupełnić odpowiednim sprzętem, a nie żeby je zbierać? Chyba, że mi się questy mylą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr3atywny123 Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 (edytowane) @tom3kb chochodzi mi o questa gdzie idizesz z krisem (chyba tak miał na imię) do anomali kocioł i tam leżą 2 łódki a obok nich 3 plecaki i moge podniesc tylko 2 a musze je podniesc potem ustawic w odpowiednich miejscach i uzupelnic tylko ze ja moge podniesc 2, poniewaz ten 3 sie zaklinowal jakos, próbowałem strzelać nic nie dało granaty też. Co mam zrobić? Edytowane 22 Lutego 2018 przez Cr3atywny123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koolkin Opublikowano 2 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2019 (edytowane) . Edytowane 24 Grudnia 2021 przez koolkin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paulinnio Opublikowano 7 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2019 (edytowane) Jest do tego moda spawner ? bo kiedy odbieram od Brody Iluzjon to z automatu zadanie z ratowaniem córki powinośćciowca zostaje anulowane, więc wolałbym je ukończyć wcześniej Edytowane 7 Lutego 2019 przez Paulinnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 (edytowane) Siema mam parę pytań, Po pierwsze jest jakiś polski poradnik do tego moda? Drugie gdzie znajdę te PDA tych dwóch mistrzów od tego asa ze skadowska. Post do skasowania. Znalazłem rozwiązanie. Edytowane 11 Kwietnia 2019 przez Ignachinio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 @Ignachinio Weź pod uwagę, że ten mod był na topie sporo lat temu. Nikt nie będzie pamiętał jacy to "mistrzowie" i co to za "as". Musisz coś więcej o zadaniu napisać. Łatwiej będzie znaleźć Ci jakiś filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ignachinio Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wiem wiem, poprawię się. Mod już wyleciał z mojego kompa. Nie wczułem się w jego klimat. A na siłę nie zamierzam grać bo i po co Tak wiec podziękuje za tego moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 9 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2019 Jest jakiś prosty sposób edytowania cen kupna przez handlarzy złomu? Jak zobaczyłem po ile sprzedają a po ile kupują to: o kur.... Grzebałem w folderze misc/trader i tam są pliki ale po otwarciu tyle teksu tam jest że czarna magia. W LA wrzucało się jakiś plik do gamedaty, zmieniało 1-2 wartości i Sid kupował od nas drożej jak sprzedawał ;P Nie wiem czy to mi jest potrzebne(ta kasa a raczej tyle kasy) no ale bez jajec z tymi cenami. Coś tam poradzicie pewnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 3 Sierpnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2021 @Agrael Na SB pisałeś o jakimś problemie z tym modem. O co biega? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi