Strielon Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) Moze reinstal niepotrzebny? xray_marcelek.log Edytowane 2 Marca 2016 przez Strielon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Brakuję Ci dużo tekstur wgraj(DOBRZE) moda jeszcze raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 3 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2016 Podczas pobierania moda, przeczytałem dosłownie cały temat Skończyłem Łowcę Węży a teraz mogę się rzucić w następną PRZYGODĘ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Witam! Mam taki problem - Żwawy każe mi iść założyć pluskwy czystoniebowcom na wysypisku a oni nie reagują (zwykła gadka praca itp) I o co chodzi z blokadą dla woronina? Pisz po Polsku. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ramirez12 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Mam takie pytanie , jest jakiś mod który dodaje jakieś nowe bronie i itemy który byłby kompatebilny z tym modem?? możecie mi coś polecić bo Droga we mgle mi się podoba ale brakuje mi nowych broni jako taka wisienka na torcie do tego moda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strielon Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Chyba nie ma ale zawsze możesz sam wyjąc z innego moda. Powtórnie Cię proszę - pisz po Polsku. Moderacja może się zdenerwować. cichy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 13 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2016 Ciężko się robi polskie litery? Czy może Ci się skończyły? Jeśli tak to masz trochę ode mnie : ąąąąąąąęęęęęęęóóóóóóóćććććććżżżżżżżźźźźźźź 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Hej, zapytam z ciekawości. W jaki sposób wykonaliście zadanie z wojskowymi? daliście im 30k a potem ekwipunek? Czy może 30k i rozwaliliście chimerę[jak?] Czy może zapłaciliście 40k z miejsca? Ja osobiście zdecydowałem się rozwalić chimerę, o dziwo nie mogłem jej dać rady z mossbergiem to stwierdziłem, że zagonie ją na wojskowych, no i rozwalili ją a ja laury zgarnąłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 15 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2016 Idzie łatwo zapłacić kasę wojskowym w terminie. Rób questy, zbieraj itemy, opylaj Sidorowi - będzie dobrze. A wojskowym jeszcze "podziękujesz" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 16 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2016 (edytowane) Mam problem, robił ktoś zadanie z radiostacją dla powinności? Nie mogę rozpracować fragmentu z lutowaniem... Jakieś rady odnośnie tego? Cóż, skończyłem moda. Genralnie mi się grało, ale warto wspomnieć o tym, że o ile lubie takie globalne opowiastki masa rzeczy jest wprowadzona na siłę. Chociażby arena i architekt. Architekt... Po co u niego zamawiać cokolwiek gdy właściwie w chwili gdy mamy mamone by zamówić dostajemy seve auga i nie wracamy już na kordon. Co jak co, ja byłem mądry i zamówiłem sprzęt wcześniej, dostałem pancerz CSa3 -.- który później znalazłem w schowku od tak sobie. Generalnie później stwierdziłem... Wykonam trochę zadań i kupie sobie Egzo u Architekta. Kupiłem, a chwile potem dostałem drugie od Barmana... Serio? Trochę się zawiodłem tym, że aż tak dużo sprzętu dostajemy za free bez musu rozliczania się. Sidor coś hojny był. Tak czy tak, podobało mi się to, że Sawan nie był w stanie wykonać wszystkich zadań jakie się podjął, a czasem nawet mogliśmy coś przeoczyć[chociażby prośby zegarmistrza, rozwiązanie sprawy z tym stalkerem co mechanikiem bandytów został[Dubogłow?]. O zniknięciu Logopedy, czy nawet spłacenie sidorowi sprzętu. Szukałem narzędzi, ale ostatecznie nie dałem rady znaleźć, znalazłem jedne co oddałem furgonowi, potem zginął, quest zniknął, mimo, że jego następca ich wciąż szukał, na nic nie trafiłem. Na szczęście z pomocą Azot przyszedł i jego zadania szpiegowskie, o dziwo po zaliczeniu wszystkich potrafił ulepszyć wszystko i gitara. Areny całej nie skończyłem bo jakoś tak wyszło, kasy nie potrzebowałem. Inna sprawa, że przegapiłem chyba nawet jakieś dokumenty w labie, w drodze do martwego miasta, a i tak wszystko poszło dalej jak powinno. Jest trochę nieskończonych spraw, no i szkoda, no. Generalnie moja porada dla wszystkich -> nie kupuj nic u Architekta bo i po co. Edytowane 19 Marca 2016 przez Tario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
portals Opublikowano 22 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2016 Gdyby ktoś miał problem z pluskwami. Jak ja czy @pacjent1972 oto rozwiązaniem od @Allen dialogs_bar.xml 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zigi Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Czy ktoś się orientuje jakie są wymagania do tego moda (chodzi mi głównie o grafikę, ponieważ posiadam intel(HD) graphics 4400). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Na statyce powinno działać płynnie - jest dość dobrze zoptymalizowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FeRu Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Właśnie skończyłem Droga we Mgle. Mod świetny ale bardzo krótki. Finał rozczarowujący bo spodziewałem się chociaż że dojdę do Barmana z tymi dok co znalazłem w laboratoriach w drodze do Kurczatowa i chociaż załatwie Spectrum raz na zawsze, a tu od razu po ucieczce przed wojakami właczył się Epilog. Z tego co wiem w produkcji jest już druga część moda i wiem że będę czekał z niecierpliwością,bo Droga we Mgle to bardzo grywalny i wciągający mod z genialnie przerobionymi lokacjami i pomysłem jak je zasiedlić. Jedyny minus to właśnie to ze mod jest króciutki i ten nieszczęsny finał. Chociaż druga część zapewne odpowie na pytania gdzie się podział Borland i co dalej z Sawanem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZapomnialemLoginu Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 (edytowane) Mod ukończony Ktoś wcześniej narzekał na prowadzenie za rączkę gracza i miał rację. Gorzej że jedyny moment gdzie obyło się bez znacznika nie był dobrze opisany. Chodzi mi o misję dostarczenia pluskiew dla „zamaskowanego sprzymierzeńca" na blokadzie Czystego Nieba na wysypisku gdzie tak naprawdę musiałem iść pod dach budynku sąsiadującego z hangarem (gdzie był bar bandytów w „Stalker CzN" i grała znana nam wszystkim melodia) i tam podpiąć urządzenie. Druga sprawa - finał. Jeśli jesteś współczesnym graczem, wychowanym przez współczesne gry prowadzące od punku na mapie do punktu na mapie za rączkę, a nie starszej daty (tj. zanim nastąpiła masowa każualizacja gier) to możesz mieć problem z finałem. Ale jeśli jeszcze chodzą ci jakieś tryby pod kopułą to wiesz co robić na koniec :] W modzie nie ma innych detektorów niż Niedźwiedź i ten pierwszy (nigdy nie pamiętam jego nazwy, kompletny badziew który częściej zabija niż przynosi pieniądze) ale można dodać Velesa i Swaroga do oferty np. Patogena. Co ciekawe jedynie ze Swarogiem byłem w stanie wyciągnąć Ognistą Kulę z anomalii Piekarnik pod mostem w Kordonie, z innymi artefakt pojawiał się pod pociągiem i wpadał do jamy z której nie ma wyjścia. Podobało mi się nowe artefakty, poza polami anomalii w Kordonie wpadały mi same nówki (tutaj trochę czuć że twórca nie wiedział jak zrobić z tego coś ciekawego ale nie gniewam się bo były to bardzo pożyteczne i nieprzegięte znaleziska). Z jednej strony mod kończy się nagle ale grałem w niego po Projekcie Medeiros, w którym twórcy strasznie sknocili drugą połowę moda gdzie latamy jak kot z pęcherzem za bzdurami, więc finał jak dla mnie bardzo dobry. Edytowane 15 Kwietnia 2017 przez ZapomnialemLoginu 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek203 Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 (edytowane) Hej mam problem z grą ponieważ nie mogę dalej pchnąć fabuły ponieważ ciągle w pewnym momencie w barze wyrzuca mi grę i nic nie daje rady nawet przerzucałem pliki i lipa to samo pomóżcie Edytowane 11 Lutego 2018 przez radek203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 11 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2018 Zmniejsz do minimum rozdzielczość i ustawienia grafiki i z takimi minimalnymi ustawieniami poruszaj się po obszarze Baru. Po opuszczeniu lokacji zwiększ ustawienia adekwatnie do jakości sprzętu na którym grasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 (edytowane) Witam Gdzie znajdę narzędzia dla Furgona ?. Edytowane 20 Lutego 2018 przez zbych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 20 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2018 @zbych O te narzędzia Ci chodzi? Spoiler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 Chodzi o komplet trzech narzędzi: precyzyjnych, podstawowych i kalibrowania. Możliwe że jest to jeden z trzech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 21 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2018 @zbych A od czego jest szukajeczka na górze Wygląda na to, że chodzi o Kalibracyjne. W dniu 10.08.2014 o 12:13, tom3kb napisał: Ja miałem jedne na Kordonie w tych opuszczonych budynkach przed przejazdem kolejowym (budynki po lewej jeśli idziemy od wioski kotów), trzeba wejść na dach (biały budynek) i tam jest jeszcze taki mniejszy daszek. Drugie miałem jak się już z chodzi do podziemi do laboratorium po rozmowie z Sidem, Na samym dole pod schodami. Trzeciego kompletu nie znalazłem. W dniu 24.06.2014 o 10:08, gawron napisał: @Andre Woz; narzędzia kalibracyjne na Kordonie znalazłem w czasie pierwszego zejścia do tunelu . Po rozmowie z Sidorowiczem , trzeba pójść dalej tunelem , po deskach i do samego dołu . Pod schodami leżą narzędzia . Niestety technik już jest martwy , taka fabuła . O ile dobrze pamiętam z nowym technikiem jest opcja dialogowa o narzędziach . @edit A jeśli jednak o wszystkie to np tutaj na filmiku kręconym kartoflem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbych Opublikowano 22 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2018 Dzięki, chodziło o te narzędzia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus47221 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Siemanko, mam pewien problem. Nie wiem czy tego nie było w jakimś innym temacie. Jak tak to sorry. Wy też nie mogliście zlutować "robaczków" dla Azota? Czytanie parametrów działa normalnie. Przy danych odniesienia mamy jakiś wzór który nie wiem jak obliczyć. (o ile to się liczy, dlatego pytam.) Wpisuje w N1 100 a w N2 200 (najpewinej to zły wynik) i przycisk "spawanie przyrządu" nie reaguje. Ktoś? Coś? Pomoże? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2018 @Mikus47221 Zobacz od 31 min. https://www.youtube.com/watch?v=1zDum7Gt4SM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Pytanie do tych, którzy z sukcesem przeszli moda. Bawię się nim od kilku godzin i mam małą niespodziankę. Zebrałem kasę, w PDA zadanie iść ją odnieść. Ale jak podchodzę do strażnicy, wojacy czerwienieją, otwierają ogień i po zabawie. Na podpowiadaczkach, gracze szli bez problemu. Tyle tylko, że zanim zebrałem kasę, pojawiła mi się informacja ( fioletowa ) że "Już jestem mięsem dla radiacji" czy coś tak. Jest sens dalej prowadzić grę, czy wrócić do wcześniejszych zapisów? A tu kilka screenów z Kordonu zmienionego nie do poznania. Spoiler Zrobiłem też nowy ekran menu, ściemniając tło pod napisami i dodałem tytuł moda. Wygląda to tak: A tu plik do podmiany. ui_actor_main_menu.dds 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi