smox Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 5 godzin temu, Ptachu napisał: Rozpakowałem plik odpowiedzialny za configi broni. Przerobiłem je i spakowałem tak jak należy. Efekt gra nie wczytuje danego pliku po spakowaniu @Ptachu, to co piszesz jest nielogiczne. Gdybyś spakował "tak jak należy", to gra nie miała by problemu z wczytaniem. Ale mniejsza z tym... Ja też przerobiłem sobie parametry 2 broni i nie mam problemu. Pierwsza broń, to - w_vepr.ltx, druga - w_vintorez.ltx. Pliki tych broni mam w gamedata\config\weapons. Oczywiście można zmienić parametry każdej broni w modzie, trzeba jednak pamiętać, że działa to w obie strony Patch 0.1 spolszczenia - https://yadi.sk/d/HaVrs92jrhSyV Zawiera zgłoszone do tej pory błędy i trochę więcej. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Patch 0.1 dodany do #1. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Mám problém projít dále za most na Kordonu.Vždy mne hra vypne s logem: FATAL ERROR [error]Expression : !lst.empty() [error]Function : CHudItem::animGet [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\HudItem.cpp [error]Line : 295 [error]Description : shoot1 Nestalo se to někomu?Hru jsem zkoušel přeinstalovat a pořát stejné. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie miałem tego problemu. Zerknij tutaj - http://www.moddb.com/mods/old-good-stalker-evolution/forum/thread/patch-209-faulty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 @Hobby, ściągnij i zainstaluj dodatek na sloty stąd https://yadi.sk/d/JM9nHmz4r2P7C (to wersja dostosoana do patcha 2.09). Link w pierwszym poście jest do jakiejś starszej wersji. Też nie miałem takiego problemu jak Ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Takže bohužel jsem asi skončil na Kordonu. @smox Podle té porady jsem přepsal soubor w_knife.ltx ale nepomohlo. @Gatzek Soubor jsem stáhl a zkusil bohužel také nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 @Hobby, wgrałeś tego moda na instalację SoC? Na rus forum ktoś pisał o takim wylocie i przyczyną było właśnie zainstalowanie moda na instalacji SoC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 2 minuty temu, Gatzek napisał: @Hobby, wgrałeś tego moda na instalację SoC? Na rus forum ktoś pisał o takim wylocie i przyczyną było właśnie zainstalowanie moda na instalacji SoC. Ne hraji repack. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 14 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 Nie mam pomysłów :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Coś jest nie tak z książką o Czarnym Stalkerze: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tario Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 (edytowane) Na konfie przecież już to zostało powiedziane. Będzie dzisiaj poprawione. Problem jest z rozdzielczością stron, zrobie to. Wrzuciłem poprawione książki, jeżeli Smox będzie miał jeszcze jakieś poprawki to pewnie od razu wrzuci. Zdjęcia kilku rzeczy które można poprawić. Części bandyty? - Może ciało bandyty, kawałki? Reperację? - Może naprawę lepiej. "Wypadało" lepiej by pasowało ''Musiałem jeszcze'' No i ''zabili bandytę zamiast bandyty'' Edytowane 15 Maja 2016 przez Tario Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hobby Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Vyřešení chyby: FATAL ERROR [error]Expression : !lst.empty() [error]Function : CHudItem::animGet [error]File : E:\stalker\sources\trunk\xr_3da\xrGame\HudItem.cpp [error]Line : 295 [error]Description : shoot1 Řešením této chyby jsem strávil několik hodin. Za prvé je třeba aktualizovat SlotstBelt tady: https://yadi.sk/d/JM9nHmz4r2P7C Za druhé aktualizovat aktualizovaný SlotsBelt tady: http://www.moddb.com/games/stalker/downloads/simple-tweaks-for-ogse-0693 Toto sice nepomůže ale je to nejnovější co jsem našel. Hlavní chyba je ve hře. V souboru w_val.ltx je toto: anim_shoot = shoot1 ale patří tam toto: anim_shoot = shoot V důsledku této chyby hra padá při pokusu přechodu přes hlídku na Kordonu nebo někde jinde. Konečně mohu pokračovat. Prosím adminy aby dali odkaz do 1 postu aby někdo komu se to taky stane zbytečně nehledal. Na chybu upozorňovali na OGSE i moddb.com ale neměli řešení. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Da się w jakiś sposób ominąć limit pobierania na yandexie?? Nawet po rejestracji nie jestem w stanie ominąć limitów. Ewentualnie wrzucić na inny hosting jeśli łaska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Z tego co widzę, to na stronie moda z 1 postu, jest kilka linków do pobierania. ССЫЛКИ / DOWNLOAD LINKSYandex.DiscЗЕРКАЛА / MIRRORS1. Yandex.Disc # 22. Google.Drive3. Cloud.Mail.Ru4. Cloud.Mail.Ru #25. Torrent6. Mega.nz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Mi chodzi o samo spolszczenie do testowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Proszę, link kilka postów wcześniej, https://mega.nz/#!qgM2RKoD!--DvoxIBXJnBUdkQy-p8G48KjwZEUL0_b2cPEdIaDoM. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bloodrise Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Bóg zapłać dobry człowieku i przepraszam za problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 @bloodrise - a pobierałeś już coś wcześniej? Bo jeśli tak, to czy pobrane na Yandksa wrzuciłeś do kosza, a kosz opróżniłeś. Na Yandeksie jest tylko 10 MB miejsca. Szybko się zapełnia i po pobieraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Jestem w Dolinie Mroku. Wziąłem zadanie od bandyty któremu darował życie Nabój. Zadanie proste, stuknąć Naboja. Tak też zrobiłem. Potem udałem się do samego Dzika ( są neutralni ) i ten zaś zaproponował mi dołączenie do jego bandy - przyjąłem. Dał od razu zadanie polegające na wykradnięciu dokumentów Barmanowi. Wszystko fajnie ale gdy tylko podszedłem do posterunku Powinności na Wysypisku to ci bez ostrzeżenia walą z automatów. Ogółem lipa bo wychodzi na to że gdy jest się bandytom to każdy chce nas ubić. Z drugiej strony.. logiczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 W zadaniu jest bodajże błąd: Bo pisze o artefakcie Świeca, a w praktyce artefakt nazywa się Świt, tak też jest w dialogach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 10GB @kondotier. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Mocie recht panocku. Pośmiatołem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gatzek Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 @Hobby, skąd wziąłeś ten plik w_val.ltx? On w dodatku SlotsBelt nie jest zmieniany, brany jest z oryginalnej wersji moda. Przed chwilą zespawnowałem sobie ta broń i działa normalnie, nie mam żadnego wylotu przy strzelaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 @Agrael - dołączenie do bandytów nie jest dobrym pomysłem. Zadanie na dokumenty Barmana dostaniemy też, jeżeli odmówimy przyłączenia do bandy. Warto jednak stuknąć Naboja, bo SWD Czachy jest świetny, ma regulowany celownik. @Ranger801 - tak, to powinien być Świt. Już poprawiłem to w Patchu 0.1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 15 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Cytat Już poprawiłem to w Patchu 0.1 W tym samym patchu 0.1 co jest na poprzedniej stronie? W plikach od niego jest tak: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi