NieznajomyPszybysz Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Głównie chodzę po kordonie, wysypisku i bagien ale dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 Nieznajomy przybysz - diagnoza: promieniowanie oraz chemia z bagien - opary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 24 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2020 (edytowane) Za 3 podejściem mod mi się spodobał. Zadowoliła mnie tutaj grafika która nawet na niskich ustawieniach buduje klimat. Powolne przemierzanie zony wydłuża zbalansowaną rozgrywke. Podoba mi się też te szczególne przygotowanie do eksplorowania labolatoriów, nie ma tak jak w podstawce że sobie w kurteczce możemy wszędzie iść. Szkoda tylko że nie można zmieniać frakcji w czasie rozgrywki. Bez kilku addonów polepszających rozgrywke też się nie obeszło, takich jak np zbalansowanie pijanego celownika czy podróż u handlarzy. Niektóre mutanty są też nie zbalansowane, np pjawki. Miałem sytuacje że pjawka wdarła się do bazy wojskowej na agropromie i pozabijała prawie połowe armii zanim padła. Na początku też jest dość mało sprzętu, nie ma za bardzo co kupować. Są addony na to ale gdy je zainstalowałem to coś mi graficznie przez to się spieprzyło. Ogl mod na duży plus, czekam z niecierpliwością na dalsze aktualizacje. Edytowane 24 Stycznia 2020 przez Monolithalian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Witam, czy mogę jednocześnie zainstalować Dead air rerum i D.A.R ( ze strony 11 tego działu ) ? Oraz czy są jeszcze jakieś inne dodatki tego typu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokietov Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Z góry przepraszam jeżeli nie wstawiłem posta pod Dead Air bo nigdzie nie mogłem go znaleźć .Otóż mam problem z dead air. Gdy włączam grę nie mogę ruszać myszką nawet jeśli zrestartowałem grę.Przydałaby się pomoc lub instrukcje co mam zrobić by zniwelować ten problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 27 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 @krokietov No patrz a szukajka od razu Dead Air znalazła A nie masz czasem jakiegoś przedpotopowego kompa? Bo ten mod to swoje wymagania ma. Może wejdź do user.ltx i zmień czułość myszy. Zaktualizuj stery do myszki albo do grafy bo to czasem też może być problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krokietov Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Jeden problem znika drugi się pojawia. Otóż mam mało hercowy monitor (55 hz) a żeby zagrać w dead air potrzebuje 85 hz .Można jakimś sposobem zmiejszyć te wymagania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 Zmień w opcjach, jak wybuchnie kup nowy monitor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stalker1997 Opublikowano 28 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2020 @krokietov Grałem w Dead Air na podstawowych 60-cio hercowych monitorach, nic nie musisz spełniać w kwestii monitora. Ewentualnie mógłbyś odhaczyć opcję częstotliwości 60 Hz w menu. I jeśli mogę zapytać, gdzie przeczytałeś o tym wymogu 85 Hz, bo pierwsze słyszę o takim czymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Witam, czy jest jakieś spolszczenie do tego dodatku rebalance Bo mam jakieś dziwne napisy, gram na spolszczonej wersji dead air Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek1230 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) Jest jakiś sposób na zmianę reputacji u ekologów, grając na początku zabiłem dużo wojskowych, to pociągnęło pogorszenie reputacji u powinności i ekozjebów. Można coś pokombinować w plikach albo z cheat engine? W dniu 13.04.2020 o 19:03, tom3kb napisał: Nie ma. Jest jakiś sposób na zmianę reputacji u ekologów, grając na początku zabiłem dużo wojskowych, to pociągnęło pogorszenie reputacji u powinności i ekozjebów. Można coś pokombinować w plikach albo z cheat engine? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez marek1230 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksantyp Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 (edytowane) Zacząłem ten mod 4 dni temu i muszę stwierdzić, że jest bardzo wciągający (odwiódł mnie od OP21 na razie ;)), prawdziwa namiastka gry RPG w strzelance. marek1230 : Jeśli popsułeś pośrednio reputację z ekologami walcząc z wojskiem to mój pomysł jest taki ,aby naprawić reputację u wojskowych. Spróbuj kupić u Informatora neutralność do wojska i popracować dla wojska. To jest tylko hipoteza. Sprawdzisz czy zadziała?, Edytowane 6 Maja 2020 przez ksantyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 9 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2020 Witam. Grałem kiedyś w Dead air i wszystko działało. Nie dawałem żadnych ułatwień, dlatego po dwóch dniach znudziło mi się to. Po jakoś 2 miesiącach zachciało mi się wrócić, ale tu jest właśnie problem. Chciałem rozpocząć nową grę, dałem wszystkie ułatwienia, i zacząłem nową grę. A tu benc. Error. Nie wiem nic o co chodzi z tym errorem, nic nie mogę wyczytać, daje screena errora i mojego loga. Nie wiem czemu jest stara nazwa komputera w logu, ale na to przymknę oko. Też trochę dałem popalić, bo pierwsze co zrobiłem to usunąłem wszystkie zapisy i spróbowałem zrobić nową grę, nie zadziałało, później spróbowałem wrócić te save-y ale później to już gra ich nie czytała. Też trochę luknąłem sobie na ten log, może coś sam wymyślę ale wogule nie ma żadnych errorów w nim, może po prostu nie robi się log bo coś, i teraz stary podałem. xray_kuba&filip.log Chyba że po prostu trzeba przeinstalować. Tu tak mówią: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 10 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2020 (edytowane) Przeinstalowanie gry nic nie dało :(. Chwilka, coś ruszyło, ale dalej wywala, już jest nowy log, nowy error. Tu jest log: xray_sztychowka.log Ruszyło bo uruchomiłem grę jako administrator. Edytowane 10 Lipca 2020 przez Dr_Sztychowka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr_Sztychowka Opublikowano 13 Lipca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Dobra, nieważne ustawiłem maksymalne ustawienia, jakie nawet mój komputer nie uciągnie, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 23 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2020 Coś dla fanów Dead Air, na razie wrzucę tylko linka ale później zrobi się odpowiedni temacik w dziale z dodatkami Wyszedł nowy addon do Dead Air o nazwie Revolution. Główną cechą moda jest dodanie 300 zadań, dołączony jest też dodatek Rebalance 1.2.5. Oprócz tego dużo zmian w gameplayu, zmiany w craftingu i wiele innych. Praca dla różnych frakcji i odpowiednie nagrody od nich. Nowe sekcje w PDA, przejścia na inne lokacje jako info od npeców. Ważni npc są bardzo trudni do zabicia więc nie powinno być problemów z questami. Dodano też menadżera modów, w którym możemy sobie dodać co nas interesuje z kolejnych 28 dostępnych addonów. Link do moda na Ap Pro: https://ap-pro.ru/forums/topic/2038-dead-air-revolution/ 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Ostatnio dodano wiele nowych addonów i to dość ciekawych, dlatego jeśli ktoś gra w DA i chce sobie polepszyć rozgrywkę to proszę link: https://www.moddb.com/mods/dead-air/addons 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wania Kindżał Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Pytanie odnośnie mechaniki rozgrywki. Ciągle ubywa mi HP. Jak było napisane na początku tematu jest to spowodowane jest to napromieniowaniem się mojej postaci. Jest jakiś sposób, żeby temu zaradzić? Właśnie przeszedłem z Kordonu na Bagna, a leków przeciwpromiennych ani śladu a i z gotówką krucho. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kajm21 Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 @Wania Kindżał Zostaje ci wódka albo samogon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cudadum Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 jak podnieść sobie udżwig i jakie dodatki polecacie do tego moda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 @Cudadum różne addony ułatwiające rozgrywkę powinny podnosić udźwig: https://www.moddb.com/mods/dead-air/addons/dead-air-easier-tweaks1 https://www.moddb.com/mods/dead-air/addons/dead-air-darvins-personal-tweaks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Diegtiariow Opublikowano 7 Lipca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2021 Poprawki od twórców (z 06.07): Google Drive: [KLIK] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sin member Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 S.T.A.L.K.E.R. Dead Air Revolution + Patch 3 https://cutt.ly/YvG6SY7 English translation + tłumaczenie modów https://www.moddb.com/mods/dead-air/addons/dead-air-revolution-english-translation Super urozmaicenie, mod daje więcej broni, kombinezonów, misji, zmienia wygląd niektórych mutantów i mam też wrażenie że AI jest lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2021 @Monolithalian znamy sprawę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi