Agrael Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 @wrobel891 Gorsza sprawa, że u wujka google link jest martwy A z MEGA próbowałeś? Ewentualnie Torrent. Wrzuciłbym samego moda na nasz serwer, ale niestety sporo waży ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrobel891 Opublikowano 26 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2022 1 minutę temu, Agrael napisał(a): @wrobel891 Gorsza sprawa, że u wujka google link jest martwy A z MEGA próbowałeś? Ewentualnie Torrent. Wrzuciłbym samego moda na nasz serwer, ale niestety sporo waży ;/ To link do torrenta, tylko że z ruskiego segeraLUSa do tego moda, ściągnij, narzuć spolszczenie do plików głównych i działa. Polskie dialogi też działają. Tylko instalacja jest dziwna. Pobierasz, odpalasz i zamiast coś się instalować, coś się na bieżąco pobiera. A później odpalasz i działa. 34887_s.t.a.l.k.e.r-c.torrent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muchozoleq Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 W dniu 4.06.2022 o 16:06, marko6996 napisał(a): Gdzie można znaleźć ten deszyfrator? Albo czy on jest questowy i znajdziemy go w jakimś zadaniu głównym? tez bym chcial wiedziec w modzie dead city special realse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 26 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2022 @Muchozoleq Jedna z dróg do pozyskania deszyfratora: Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Złodziejstwo wszędzie się szerzy 😞 a stalkerzy kradną artefakty. Wysypisko, cmentarzysko pojazdów. Wyjąłem detektor, art pojawił się po drugiej stronie śmigłowca i zanim go obszedłem to zabrał go już jeden z tamtejszych stalkerów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 29 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2022 Kubuś Puchatek! W Stalkerze jest jak w kinie, światło gaśnie i wszystko ginie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 30 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2022 @Kubuś Puchatek No to bądź od niego chytrzejszy. Wczytaj wcześniejszy zapis, idź tam gdzie pojawia się artefakt i dopiero wyciągaj detektor. Ty zdążysz, a on nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubuś Puchatek Opublikowano 1 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2023 To musiałbym się spoooro cofać w zapisach. Zresztą, co bidulom z wysypiska będę jednego arta żałował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 2 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2023 @Kubuś Puchatek Niech to zachowanie enpeca będzie dla Ciebie ostrzeżeniem. Uważaj, aby takim sposobem nie stracić ważnego arta, chociaż jak pamiętam, dobranie się do takich artów związane jest ze sporym wysiłkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabra112 Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Hej nie wiem o co chodzi złaziłem już tego moda i mam problem ze znalezieniem jakichkolwiek dokumentów. Udało mi się odpalić tylko dwa 1 i 7 a reszty nie ma. Przeglądam filmy w internecie wchodzę tak gdzie powinny być dokumenty a zamiast nich mam w schowkach różne cuda. Np. hełm, artefakty, broń. Napiszcie czy ktoś miał podobną sytuację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.I.CH.Y Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 Siema, mam taki problem posiadam wersie 1.6.02 gdy chce użyć szybkiego zapisu lub wgl zapisać gre wywala mnie do pulpitu. Szkoda bo ten mod bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 13 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2023 @C.I.CH.Y ale ten mod to repack, samodzielny mod więc jak go wrzucisz na grę to się nie dziw, że ci się wywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabra112 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Cześć. Czy możecie mi pomóc???? Przeinstalowałem grę zacząłem od nowa i dalej to samo w miejscach gdzie powinny być dokumenty są znowu jakieś gadżety. Nie wiem o co chodzi. Gra jest fajna ale to już zaczyna męczyć ile razy można zaczynać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepan9205 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 @makabra112 A oglądałeś filmy z lokalizacją schowków z dokumentami do DC: Special Release? Bo z tego co wiem to w DC: SR dokumenty są w innych miejscach niż były w Dead City: Breaktrough więc jeżeli nie szukałeś na yt filmów z lokalizacją dokumentów konkretnie do DC: Special Release to nie dziwota, że znalazłeś tylko 1 i 7. Tu jest krótki filmik z lokalizacją dokumentów: Spoiler Natomiast jeżeli szukałeś właśnie w tych miejscach i mimo tego ich nie było no to nie mam pojęcia o co może chodzić. Jedyne co mi do głowy przychodzi to to, że bez aktywnego zadania na znalezienie dokumentu o konkretnym numerze ów dokument się nie spawnuje w schowku, ale sporo czasu temu grałem w DC: SR więc już nie pamiętam dokładnie jak to wszystko się dokładnie odbywało, ale wiem, że udało mi się znaleźć wszystkie. A gdyby coś było z samym modem no to by Ci się prędzej wywalał do pulpitu niż nie wyświetlał dokumentów w schowkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makabra112 Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Spoko zacząłem od nowa . Idę teraz na bagna jak leśnik da zadanie z dok. na oczyszczalni wytłukę najemników i zobaczę to samo na wysypisku . Filmiki oglądałem i wszystko się zgadza schowki są tam gdzie powinny być . W rudym lesie skrzynka była w rurze ale nie przy ścianie a od przodu i tam był artefakt zamiast dokumentu. Zobaczymy teraz. Instalacja na nowo gra rozpoczęta. Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.I.CH.Y Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 @tom3kbgrałem z 40 godzin łącznie i nic się nie działo, nagle tak się stało. Szybkie zapisy działały, gra chodziła płynnie, można jakoś zapis gry skopiować? i jeszcze raz gre zainstaluje może pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 @C.I.CH.Y jak zainstalowałeś jak należy bo myślałem, że wrzuciłeś na grę to zacznij od zmniejszenia opcji graficznych, oświetlenia i zobacz czy pójdzie z zapisów. A jak nie to podaj loga po tym jak się gra wysypie to może ktoś pomoże. A zapisy sobie możesz skopiować gdzie chcesz dla bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.I.CH.Y Opublikowano 16 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 @tom3kbdziekuje, dam znać jak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 Link z GoogleDrive chyba padł, bo u mnie wyświetla, że plik nie istnieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 2 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2023 ArNie: https://drive.google.com/uc?id=1sou8VOpkeKcZ7_7Cm8NzPtujJCIg6XvH&export=download 23:15 - pobierałem, działa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArNie Opublikowano 3 Lutego 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2023 Podziękował, ten link działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykos Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Nie można pobrać spolszczenia. Kiedy wysyłam prośbę o udostępnienie pobierania, wyświetla się informacja o nie udanej próbie. Dotyczy to obu wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 @Patrykos autor zażyczył sobie żeby pokasować jego spolszczenia więc musisz czekać jak ktoś w internetach gdzieś znajdzie i ewentualnie ci podrzuci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykos Opublikowano 24 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 @tom3kb Ok. Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilmisterPL Opublikowano 9 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2023 CześćPanowie sprawę mam możecie zaktualizować serwery do tego moda nie można ściągnąć moda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi