Hobby Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Hraji tento mód už po druhé,je to jeden z nelepších.Po druhé se hraje lépe,člověk se vyvaruje chyb z první hry. Několik upřesnění:Nářadí pro opraváře v baru se asi spawnuje náhodně.Tady jsou obrázky kde jsem je nalezl v druhé hře:http://ulozto.cz/xAuyro5o/screenshots-zipNedostupný schowek profesora Tompsona:http://ulozto.cz/xozJmgW4/screenshots-zipPo rouře vejdete do dvou teleportů,přes které se dostanete ke schowku.Dále jsem při hledání v souborech narazil na "tajný teleport k barmanovi". Zde text:<!--secret teleport v bar--> <string id="veryuseful_0"> <text>Du┐o wiesz o wszystkim, a o Zonie masz po┐yteczne informacje?</text> </string> <string id="veryuseful_1"> <text>Dla ciebie, "bohaterze", mam. Jestem pewny, ┐e TA informacja bardzo ci siŕ przyda... w przysz│oťci. Ale jej cena te┐ jest odpowiednia, jesteť gotowy rozstaŠ siŕ z 50 kawa│kami?</text> </string> <string id="veryuseful_2"> <text>Jestem! Wierzŕ, ┐e jest tego warta.</text> </string> <string id="veryuseful_3"> <text>Oczadzia│eť, takie pieni╣dze za kota w worku!? Idč, przewietrz szare komˇrki, jeťli takowe masz!</text> </string> <string id="veryuseful_4"> <text>Otˇ┐, s│uchaj. Przychodz╣ czasem do Barmana goťcie, ktˇrzy nie s╣ po┐╣dani na terytorium Powinnoťci. Nie wchodz╣ g│ˇwnym wejťciem, lecz tajnym przejťciem, ktˇre prowadzi bezpoťrednio do pakamery Barmana. To sekretne przejťcie wyczai│ kiedyť stalker o ksywce Fizyk. Nie pytaj mnie, jak mu siŕ to uda│o. Nie wiem. Wiem tylko, ┐e Fizyk by│ m╣drzejszy od tych wszystkich batonˇw razem wziŕtych. Wejťcie do tajnego tunelu znajduje siŕ na ty│ach zabudowa˝ Baru.</text> </string> Nemohu ale přinutit informátora k jeho prodeji.Dostal to z něj někdo? Ruční teleporter. Je to super věc pro hraní ve free modu jeden z nejpropracovanějších se kterými se jsem se setkal při hraní v modifikacích Stalker:Inv_name = Teleport [mobile_changer] Bohužel jsem ho musel spawnovat a proto mám dotaz jestli ho už někdo získal "legálně",to znamená kde ho našel,nebo kdo zadává úkol ne jeho získání. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Hobby 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Pytanie takie . Gdzie umiejscowiona jest tekstura vintoreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 To ciekawe pytanie, bo sam obszukałem folder gamedata i nic. Pozostaje stwierdzić, że jeśli występuje taka broń w modzie, a nie ma jej w gamedata, to musi zasysać ją z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 W gamedata/textures/wpn/sr_vihr , jest plik wpn_vihr , który jest texturą vintoreza , ale podmiana tego pliku nic nie zmienia. Jeśli textura jest zasysana z podstawki , wystarczy wrzucić swoją teksturę do folderu "wpn" .Sprawdzę to. Miałeś rację Metek58, MOD teksturę vintoreza ciągnie z podstawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trikster Opublikowano 26 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2014 Czy mógłbym prosić o ponowne wrzucenie patcha do polonizacji? Zdaje się, że plik na przeklej.org wygasł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Jeśli wcześniej nikt tego nie zrobi , po południu podeślę . Patch do polonizacji :http://files.mail.ru/E1F922141DE24F7586A4BA16B3D0851E 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
morfin Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 (edytowane) Emm... pytanie mam takie do Szanownych Forumowiczów... Jak u Jek@ns'a uruchamia się ten słynny spawner? Bo albo on u mnie nie działa, albo zwyczajnie nie umiem go uruchomić. >< Ok. :P Już działa... to była chyba tylko chwilowa niedyspozycja. Edytowane 9 Czerwca 2014 przez morfin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 16 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2014 Mam pytanie :Czy Argus Textures instaluje się razem z modem czy trza pobrać osobno ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ciekawe , nawet bardzo ciekawe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tak, to dodatek do moda - 0.6.9.2 R2Z tego co zrozumiałem dodaje sporo nowych kwestów.Zmiany w artefakaktach.Zmiany w broniach.Można grać w kości.Zmiany w PDA.Dodawno nowe ugruporawie '' Łowcy '' I licze inne zmiany, mniejsze i wieksze - przykładowo można zmienić muzykę w Barze u Barmana jak to miało miejsce w Soljance. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metek58 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Mam coś do Dream Reader. Pobierz i sprawdź, czy działa. nie zapomnij o kopii zapasowej przed wrzutką do moda. http://przeklej.org/file/ZqiBtK/Spolszczenie.Dream.Reader.1.patche.rar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 gawronNapisano 28 maj 2014 - 17:21 Jeśli wcześniej nikt tego nie zrobi , po południu podeślę . Patch do polonizacji :http://files.mail.ru...6A4BA16B3D0851E Patch do polonizacji http://pliki.stalkerteam.pl/index.php?action=view_file&id=167 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 20 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Ma ktoś link do addona dla wersji angielskiej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Wlazłem tu:http://stalker-gsc.ru/load/addon_dlja_moda_ogse_gameplay_addon_from_jek_n_addony/35-1-0-6839 A tam różne wersje OGSE ale żadnego linka do anglosaskiej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędrowiec Opublikowano 30 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Podziękował . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 A pomoże mi ktoś w odnalezieniu tego kombinezonu SERAFIM-dane które podał Kondotier są nie do pobrania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 Kombinezonu nie szukasz, a dostajesz od Sidorowicza. Screen jest nie do odzyskania. Sendspase już nie istnieje. Ale jak masz te arty jakie chce Sidor, to ścieżkę dialogową znajdziesz. Tyle pamiętam, że jest dopiero w drugiej lub trzeciej części dialogu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf45 Opublikowano 15 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2015 (edytowane) Zanim przeczytałem twój wcześniejszy opis zdobycia tego kombinezonu,napisałem posta. Kondotier do etapu szukania SERAFIM-a już doszedłem,jeszcze tylko brakuje mi tego artu PUSTAK-może pamiętasz gdzie go można dorwać ?Już nieważne poradziłem sobie w inny sposób- :D Edytowane 16 Marca 2015 przez smerf45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi