bolo Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wpisanie komendy demo..... nic nie dało, zrobilem reinstalke gry i moda i nic nie pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Link do zapisów z gry...http://www.speedyshare.com/AXcAh/savedgames.rar 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolo Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Link do zapisów z gry...http://www.speedyshare.com/AXcAh/savedgames.rarBardzo dziękuję, gra ruszyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Pierwszy raz chyba spotkałem się z modem, w którym zastosowano automatyczne zbieranie/branie wolnoleżących przedmiotów. Wyglądało to na niezłe rozwiązanie do momentu kiedy zapełnił mi się plecak i zostałem unieruchomiony. Co gorsza wyrzucenie przedmiotu nie zawsze jest skuteczne bo wystarczy się "pochylić" i znów mamy wyrzucony przedmiot w plecaku. Proszę zatem o radę jak wyłączyć ten automatyzm lub jak zwiększyć udźwig plecaka (sama zamiana plików actor i system nie wystarcza). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ... jak zwiększyć udźwig plecaka (sama zamiana plików actor i system nie wystarcza)... Dlaczego nie wystarcza ? To dziwne bo powinno to zadziałać i nie było problemu ze zmianą udźwigu w modzie. Zmiana udźwigu postaci...w pliku actor.ltx... max_ item_ mass max_ walk_ weight wpis w system .ltx... [inventory]take_dist = 2max_weight = 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Też nie pamiętam, abym miał jakiekolwiek problemy z udźwigiem. A spróbuj nadmiar z inwentarza nie wyrzucać, a wkładać do jakiegoś trupka lub schowka. Na pewno bez zadziałania na zabranie, nie znajdą się z powrotem u Ciebie w inwentarzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirzal Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 To automatyczne zbieranie przedmiotów jakoś się wyłączyło samo :) natomiast z udźwigiem kombinowałem i doszedłem do tego, że potrzebna była także zmiana w parametrach kombinezonu; niestety zmieniłem kombinezon i udźwig się zmienił a zmiana parametrów w nowym kombinezonie nie pomaga;. Coś tu jest pokręcone w tym modzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malakas Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 W modzie nic nie jest pokręcone, a zmiana udźwigu to najprostsza operacja w plikach tego moda. Nic nie trzeba zmieniać przy kombinezonach wystarczą zmiany podane w poście wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Wie ktoś, gdzie znajdę stalkerą o ksywce "Broda" ? Znalazłem już serce oazy i każe mi do niego ić, ale nie wiem gdzie on jest, bo nie zaznaczyło jego pozycji na PDA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smox Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Może tutaj znajdziesz odpowiedź - http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=280.0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) Jeśli Serce Oazy, to ten art w bagienku ( wybacz, ale w moda gralem już dawno, dawno ), to zadanie na niego dawał NPC w pierwszej napotkanej wiosce. Będzie on, albo na pięterku domu, gdzie wisi za nogę powieszony snork, albo pod ziemia, w chyba barze. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez kondotier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sovat Opublikowano 5 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2014 (edytowane) To o czym ty mówisz to jest zmutowana roślina, nie serce oazy, przeszukałem wszystkie stalkerskie bazy, brody nie spotkałem. @smoxNie ma działu z tym modem na tym forumie. Edytowane 5 Kwietnia 2014 przez Sovat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Sovat - tam mod jest zatytułowany "Dolina Szmerów". Dział Modyfikacje do gier -> ZP. Poczytałem swoje wypowiedzi o tym modzie i okazuje się, że też Brody nie znalazłem. I odzewu na pytanie o niego nie bylo.Ponieważ autorzy moda zapowiadali jego kontynuację, możliwe, że spotkanie z Brodą zostawili na przyszłość.A jak na razie, o drugiej części jest cicho. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Może to trochę dziwne ale czy poza doliną szmerów/szeptów można iść na inne lokacje tak jak w podstawce zewu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Niestety nie. To mod jednej lokacji.Występują chyba dwie postacie z ZP, ale tylko jedna dostępna fizycznie i na tym koniec.W jednym z końcowych dialogów, jest wzmianka o kolejnej części moda, ale na razie jest cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vidkunsen Opublikowano 28 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Ok, dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kumpel. Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Gdzie jest Oziorski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Też go nie znalazłem, przez to nie korzystałem z artefaktów bo tylko on podobno, z którychś potrafi zdjąć promieniowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Z tego co pamiętam Oziorskiego trzeba szukać w jaskini gdzieś na mapa nr7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 7 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2014 Nowo grającym w Dolinę Szmerów polecam http://www.stalkeruniverse.home.pl/index.php?topic=280.0Będąc w każdym miejscu, które ma nr na mapie, na pewno nic nie opuścicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ranger801 Opublikowano 31 Grudnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2015 Trochę odkopie temat i napiszę krótką opinię. Całkiem ciekawy mod, niezła, dopracowana lokacja. Tylko problemem jest to że rozgrywka w nim jest niesamowicie krótka, wczoraj zacząłem grać a dziś obejrzałem napisy końcowe. Nawet pomimo tego że wykonałem każdy dodatkowy quest. Tak czy inaczej modyfikacja warta zagrania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrothgar Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 A gdzie wersja PL od Yurka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 W #1 poście moda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacjent1972 Opublikowano 30 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2016 Najnowszy addon dla moda: http://ap-pro.ru/forum/102-11203-1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witia Kontroler Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Mod naprawdę fantastyczny, wiadomo coś może o drugiej części? Dnia 13.10.2013 o 18:59, bolo napisał: Witam, mam problema, mianowicie: Po zdobyciu bazy najemników Radik przesłuchuje stalkera i go zabija nogą, wtedy traci mi się obraz, a ściślej pozostaje wskaźnik zdrowia i pancerza, oraz mini mapa w rogu a pozostały obraz ciemny. Wiem, że pytanie zadane ponad 2 lata temu, ale miałem ten sam problem i w momencie, jak ekran już ściemniał, to wystarczyło zapisac i wczytać. 2 kwestia: nie wiem czy ktoś to napisał, ale gra ma zakończenie - jeżeli po misji dla naukowców w podziemiach pójdziemy do miejsca, z którego zaczynaliśmy rozgrywkę (tam gdzie doprowadził nas Pilot na samiusieńkim początku) to jest możliwość wyjścia z Zony i przeczytania jak się potoczyło życie wszystkich (coś jak CoP, tyle ze bez obrazków) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi