Allen Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Dla tego moda zostało utworzone nowe forum temat ten służy do Dyskusji ogólnej a problemy z modem, czy błędy tłumaczenia piszemy w odpowiednich do tego działach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondotier Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 Szanowni - w języku rosyjskim wyraz "truba", ma wiele znaczeń. Może to być rura, komin a nawet fajka. Znaczenie wychodzi z kontekstu. A przy tłumaczeniu, może kontekstu nie być, bo są tam pojedyncze zdania. Kolejne zdanie mógł tłumaczyć ktoś inny, bo było w innym pliku. Do ustalenia właściwego tłumaczenia, są właśnie testy. I wszystkim którzy takie coś wyłapują, dziękuję w imieniu swoim i reszty tłumaczy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 4 godziny temu, Allen napisał: Niestety wystąpiły komplikacji, z racji tego że niektóre zgłoszenia zawierają odpowiedzi to postów z tematu Dyskusja Ogólna. @Allen rozumiem że chcesz wykonywać swoje obowiązki jak najlepiej ale dla użytkowników i tak najważniejszymi tematami są te związane z problemami/i lub instalacją moda, więc moim zdaniem Ogólna dyskusja o modzie nie ucierpi na tym jeśli nie przeniesiesz tam tych postów (nazwijmy je "problematycznymi tematycznie"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom3kb Opublikowano 22 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2016 22 minuty temu, kondotier napisał: Szanowni - w języku rosyjskim wyraz "truba", ma wiele znaczeń. Może to być rura, komin a nawet fajka. Znaczenie wychodzi z kontekstu. Wiadomo, takie coś wyjdzie dopiero w praniu. A screnna wrzuciłem żeby pochwalić się błyskotliwą dedukcją. Prawie jak Sherlock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 10 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2016 @bolo przypominam że do problemów fabularnych został stworzony odpowiedni dział i tam należy kierować swoje pytania: https://stalkerteam.pl/forum/447-problemy-fabularne/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 18 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2016 Przypominam : Temat służy tylko i wyłącznie do wyrażania opinii o modzie lub luźnej rozmowie o niej / o modzie. Wszelkie problemy zgłaszamy tutaj, dla upierdliwych mamy nagrody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Mam takie pytanie komuś udało się zrobić zadanie na Destylator dla Zacharycza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Jar Opublikowano 29 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2016 Witam, wie ktoś może jak nazywa się addon dodający zbieranie pieniędzy przy przeszukiwaniu zwłok? Był w "_mega_kompilacji_" w paczce, ale musiałem z niej zrezygnować bo gra wywalała do pulpitu przy przejściu na Bar z Wysypiska i przy czytaniu dziennika na kordonie :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Czy ochroniarz u Sidora jest potrzebny? U mnie się przekręcił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agrael Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Stalin ? A on czasami nie jest nieśmiertelny ? W każdym razie, nie jest potrzebny. Pobiera tylko opłaty za wejście do Sidora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 30 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2016 Dnia 19.07.2016 o 02:57, Allen napisał: Mam takie pytanie komuś udało się zrobić zadanie na Destylator dla Zacharycza? Znalazłeś notatkę w Martwym Mieście? Na rosyjskim Forum wyczytałem że to zadanie nie jest jeszcze dokończone, ale to był post z grudnia 2015. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Gdzie znaleźliście świetliki bo w deszcz po kilku resetach sejwami i przejściami miedzy lokacjami na Agropromie nie mam go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Ja miałem nad jeziorem Jantar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Jar Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Czy komuś jeszcze wywala grę do pulpitu przy próbie przeczytania mapnika i przy przejściu z Wysypiska na Bar? Nie mam pomysłów jak sobie z tym poradzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Allen Opublikowano 31 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2016 Załóż nowy temat i podaj logi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gawron Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 @Wójek Jar - miałem to samo. Dnia 7.03.2016 o 14:31, gawron napisał: Dla tych, kogo dopadną wyloty z logiem: [error]Expression : assertion failed [error]Function : [error]File : [error]Line : 0 [error]Description : called from CPP Leczenie: 1. Przy próbie otwarci notatnika - instalacja c++ należy pamiętać, aby zaznaczyć tylko -"vcredist_x86.EXE" - LINK + fixs poniżej. 2. Wyloty na Jantarze - instalacja fixa - LINK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wójek Jar Opublikowano 1 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2016 @gawron Znalazłem tego posta wczoraj, ale mimo wszytko dziękuję za odpowiedź, w końcu można się cieszyć grą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Siemka czy ten mod nie ma w sobie żadnego wirusa bo jutro go zamierzam pobrać za pomoc stawiam + Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anton Gorodecki Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Nie ma żadnych wirusów w archiwum z modem, ale Twój wrażliwy antywirus może krzyczeć że plik z rozszerzeniem .exe ze spolszczenia (OGSE Configurator) jest zainfekowany (co oczywiście nie jest prawdą). Pobieraj śmiało, instaluj i graj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Bardzo pięknie dziękuję, takich ludzi jak ty to ja lubię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 (edytowane) I mam pytanko dotyczące spawnera jak zrespić stalkera bo klikam przycisk stalker i nic sie nie dzieje Jak w ogóle zrespić jakiegoś stalkera np. z powinności Edytowane 16 Sierpnia 2016 przez Striełok5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mnieciu Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Guzik stalker odmienia Cię z zombifikacji. A ludzi respić się chyba nie da. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Striełok5 Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Co? To ktoś mi opowie co da się zrespić tym spawnerem i jakie ma funkcje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LVutner Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Powiem Ci krótko, po co masz zawalać grę rzeczami które w niej znajdziesz normalnie? Spawner ma bodajże wszystkie itemy jakie znajdziemy w ogse. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaarMoo Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2016 Niektóre są zablokowane. Wchodzisz w config\spawn_list i te przed którymi jest średnik nie działają. Ale wystarczy usunąć go i działają. Choć w niewielkiej części nie ma tego co napisane. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi